B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-20

Måste jag betala den motsatta advokatkostnader och strävan; & quest; & quest;

Advertisement

min hund har bitit någon annan och orsakade ett hål i halsen. Den första veterinären räkningen jag avvecklas omedelbart. Då lärde jag mig att det finns mer att spühlen runt såret. Jag skickade personen i oktober ett sms, jag kommer att göra en gissning betalning och det borde ge mig räkningar och bankuppgifter. Ingenting kom upp igår 21:02:15. Ett brev från advokat i montern bifogade veterinären räkningen. Men det fanns ingenting. Istället en kvittning kostnaderna. Veterinärkostnader och advokatkostnader. En betalningsfrist på 5:03:15.
Måste jag betala advokaten ???
Jag har tagit emot och erbjöd ingen veterinär räkningen att betala.

Tack på förhand

H. Lehmann

answers

Snabb och billig hjälp för din hund. Kompetent, av certifierade veterinärer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Vem vet om den andra hundägaren har mottagit SMS / läsa. Eftersom du visste telefonnumret har du ett samtal sparar en massa problem.

Tydligen du är inte ens i besittning av ett djur ansvarsförsäkring och har kostnaden för käken.

Mitt råd till dig: Genast en försäkring innan något värre händer och du inte längre komma ur siffrorna.

När en person är biten, eller hunden orsakat en trafikolycka helt olika kostnader kommer på dig.

Måste jag betala advokaten ???

Nej.

men

Advokatkostnader, om dessa var ändamålsenligt och nödvändigt också framgångsrikt stämde.

Men här - enligt din information - var en vilja att betala a priori, kan man hävda att de advokatkostnader inte var nödvändigt här och därmed mot förlust lindring (§ 254 BGB) har brutit, som de inte skulle betalas tillbaka recept.

Jag har tagit emot och erbjöd ingen veterinär räkningen att betala.

Då närmar sig snabbt inte ens fördröja, varigenom en ersättning för advokatkostnader lämnas ut ändå.

Två anmärkningar:

  1. Ingen hundägare ansvar? (Om inte, jag tar mig friheten att förolämpa dig en dåre och bör noteras att detta är obligatoriskt i vissa stater.
  2. Du har inte rätt till betalning genom avbetalningar. Du kan göra dina fordringsägare och be om detta kan vara tillmötesgående lagligen resa in den.

Normalt är detta ett typiskt fall för sällskapsdjur ägare ansvarsförsäkring. Du "har redan fast den första veterinären räkningen," kanske detta uttalande var tänkt i skrivelsen av advokaten. Det har blivit uppenbart tvivel från brevet och att den andra hundägaren inte vill slå in på en delbetalning.

Jag ska göra en gissning betalning

Om endast denna anmärkning ger upphov till advokat utses. Påståenden som inte ska betalas ut i omgångar. Den som erbjuder måste räkna med Law Commission och betala för det.

Related questions

Skador i trafikolycka också für advokatkostnader och strävan;

En vän hade inget fel i en trafikolycka. Din bil har skadats allvarligt. Även om det redan har fått expertutlåtandet om orsaken till olyckor, innebär detta inte svara, eller hans ansvarsförsäkring. Kan min flickvän anlita en advokat och behöver därfö

Gör mina motståndare stämda att betala mina advokatkostnader och strävan;

Jag hade ett fall mot en annan kille, på grund av en olycka på motorvägen. Här en liten skada gjordes för att både fordon och vi har sedan visat varandra tvång. Vi har tagit något mer varje en advokat. Efter en tid gick åklagaren ut ett straff mot ho

Hyresgästen inte betalar - han måste betala advokatkostnader och strävan;

Om en hyresgäst hyran inte betalas och du har denna stämma med hjälp av en advokat, som kommer att betala denna advokat? Hyresgästen eller hyresvärden kommer att sitta på dessa kostnader? Om är nödvändigt och lämpligt att använda en advokat, då hyres

Glasögon sönder & comma, förorenaren betalar inte & comma, advokat och quest, som kommer att betala advokatkostnader och strävan;

En klasskamrat till min dotter har hon en "Edding" ansikte geworfen.Dabei han mötte sina glasögon och en glasögonglas gick kaputt.Die familj av den person som ansvarar skulle bara täcka kostnaderna för glasögonlinser, men nu står inför vid motta

Par i separation - betala advokatkostnader och strävan;

en parets separation. Du är inte gift. De har 2 barn (4 och 7). Biologiska föräldrar är de två. Hon är en hemmafru och har inga tillgångar. Han har en mycket bra meriter och inte impotent. Nu börjar separations striden. Hon tog en advokat. Jag nu frå

Kan engångsbelopp betalas för advokatkostnader och strävan;

Är det möjligt att juridiska kostnader är fasta, så att jag kommer att ordna en fast klumpsumma med advokat och detta sedan betala, spelar ingen roll hur många timmar kräver advokat för behandlingen av mitt fall? Snabbare och billigare rådet att din

Mor hänvisar Hartz IV & comma; Son går till jobbet och måste betala - som är lagligt och strävan;

Hey tillsammans Och även om jag har ett problem, söker svar men har inte kunnat hitta. Min vän bor 18 år fortfarande med sin mor, hans mor är en ensamstående förälder och är Hartz IV. Underhållsbidrag hon får någon mer eftersom det fungerar, och gör

Advokatkostnader och strävan;

Om jag har en process så advokatkostnader på andra sidan bär, men vad av resekostnader, inklusive hotell och flygresor? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Jag förstå

Åtgärder mot researrangörer - Vem betalar advokatkostnader och strävan;

Finns det regler för vem som bär de rättegångskostnader, om du vill minska resans pris i resor? För klagomål, det finns förmodligen många gör det, ofta inte får de sökande men prissänkningar som de efterfrågar. Måste den sökande då också förvänta sig

Kan jag betala mer hyra än en tredjedel av min inkomst och strävan; & quest;

Jag tjänar ungefär 1500 € nätet och vill med min pojkvän i en Wohung dra 650 € Varm kostnad min vän får under en månad alumner BAföG där han fick sin del av lön också går till 400 € grund nonchalant tillfälligt arbete. Min vän måste därför stå med hy