B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-07

Måste jag ansöka om föräldraledighet och komma; om jag avbryter arbetet kräver det och quest; & quest; & quest;

Advertisement

Carolin33 | 5 timmar sedan

Hej, jag är med förlust just nu, jag beskriver du / ni ut min nuvarande och framtida livssituationen. Följande situation är för närvarande: Till 31.12.2012 Jag är fortfarande föräldraledig min 1: a barn. Teoretiskt skulle jag ta upp mitt arbete igen på 2013/02/01. MEN: Jag är gravid i 5: e månaden. Vad som händer är att i augusti leveransen av mitt andra barn är. Vi kommer också att genomföra en flytt av 400 km i oktober. Vi är min. 4 år eller bor där för evigt. Nu mina frågor: Måste jag ansöka om formens skull föräldraledighet för det andra barnet? Om ja, från vilken månad? Från och med augusti 2012 eller från januari 2013? Måste jag säga min anställning? Eller gör man en uppsägning avtal med AG? Har min AG ge mig föräldraledighet och spara jobbet? Även om jag flytta långt? Om jag avbryta jobbet och ingen föräldra gäller, då jag har några nackdelar i nära och avlägsen framtid, till exempel om jag vill återvända till arbetsmarknaden 2014/2015? Tack och vänliga hälsningar, Carolin33

answers

http: //www.finanzfrage.net/frage/muss-ich-elternzeiterziehungsurlaub-beantragen -...

vi kommer svaren inte ändras bara för att du ställa samma fråga igen rent!

Related questions

Tills när ska vi ansöka om föräldraledighet & quest;

Mitt försäkringsbolag frågar redan när de ansöker om moderskap, om och hur länge måste jag ansöka om föräldraledighet från arbetsgivaren. Vad innebär det om jag ansöka om föräldraledighet inte hela tre år, men bara tills den första eller andra födels

Kan också båda föräldrarna samtidigt ansöka om föräldraledighet & quest;

Finns det en möjlighet att båda föräldrarna ansöka om föräldraledighet samtidigt. Så något som en vanlig föräldraledighet? Skulle det få båda föräldrarna pengar? 1.Ja, båda kan samtidigt ta "föräldraledighet". http://www.koordinierungsstelle-cha

ansöka om föräldraledighet - ja eller nej och strävan;

Jag jobbar deltid med 10 timmar per vecka och skulle göra det igen moderskap även efter 8 veckor. Vad gör det för mig eller för min arbetsgivare för en skillnad om jag ansöka om föräldraledighet eller inte? Tack för svar du ... Dina föräldrar pengar

När du måste ansöka om föräldraledighet & quest;

Hur det fungerar precis från när kvinnan har ett barn och maken vill ta ut föräldraledighet när barnet är ungefär ett år gamla? När du måste ansöka exakt? Gäller det som föräldraledighet, när man arbetar i samma jobb som tillät 20 timmar per vecka? F

Upp till vilken ålder barnen kan ansöka om föräldraledighet & quest;

Såvitt jag vet, föräldrar som inte använder dem efter födseln av sina barn, föräldrar tid att ta denna späer ännu. Upp till vilken ålder av barn är detta möjligt? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: ww

vi båda kommer att få varje föräldrapenning och komma; Om vi ​​gleichtzeitig ansöka om föräldraledighet & quest;

Kan min man och jag faktiskt ta ut föräldraledighet samtidigt och sedan skulle få två av oss varje föräldrapenning på 67%? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Helst bör man ta föräldr

Om föräldraledighet är en kombination av deltidsarbete och fäder månader möjliga & quest;

Hej! Jag som en far skulle vilja ta med barn nummer två mer föräldraledighet, men är inte säker på om följande konstellationen är möjlig. Antag att barnet föds i januari. 1. Jag vill ansöka om två år föräldraledighet och carry av det tredje året till

Gjorde jag nackdelar och komma; när jag ansöka om tilldelning av Bausparers & comma; Pengar men då inte samma uppbåd & quest;

bör du alltid lämnar fördela så snart det är möjligt, eller om det är ofördelaktigt att ansöka om tilldelning u. då också behöver inte samma sak? Fallen avgifter på icke-demand? Det är en bra fråga. har också ett sparavtal i juni 2012 på grund eller

Kan föräldraledighet kortas för att gå i korttidsarbete och heltids deltid & quest;

Har mina föräldrar tid von3.2 till 3,5 obetalda utökas med samtycke av AG. Nu AG går från 1,3 i permittering. Jag skulle vilja att förhandla med AG och föräldraledighet så jag förkortas från 1,4 arbeta igen på kort tid. Jag måste också arbeta deltid

Kan föräldraledighet fortsätta och komma; Om du redan har arbetat igen & quest;

Om arbetsgivare och arbetstagare är överens om att det är bättre om den anställde för närvarande men går tillbaka till föräldraledighet eftersom barnomsorg men fungerar inte så bra, är problemet? Vilka faktorer är viktiga just avtalsrätten? Snabbare

0
Views
0
Ccomments