B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

bil köpa bil Rätt till import bil & plus; bilköp 2013-05-16

Måste importera anges på köpeavtal & quest;

Advertisement

Hej!

Jag var en återförsäljare luras mycket sjuk och jag som en lekman och icke-knower am naturligtvis dum som jag föll för det ...

Situation: Bilen jag vill sälja och få en mycket mindre för bilen än det är faktiskt fortfarande värt det eftersom det är en så kallad återimport.
Den bilhandlare har tid (dvs. privata) ingått ett köpeavtal mellan mig och hans flickvän och jag inte uppmärksamma. Min far var verkligen ett vittne, men jag tror inte att jag vad som ger ...

Köpeavtalet är ingenstans något av återimport eller liknande. Nu den verkliga frågan: Är det en plikt i en privat försäljning att säljaren skriver på köpeavtalet återimport? Och den efterföljande frågan, om det inte är en plikt: Jag har därför tagit det tolerera? (Eftersom TÜV-godkännande, etc.)

Tack.

hälsning
testosteron8564

answers

Nej, importera inte en negativ funktion, och behöver inte stå i köpeavtalet. Dessutom kan du ha sett det på sidan fordonsregistrering.

Varför du nu ska få mycket mindre för bilen? En begagnad bil av gånger återimport var inte så underlägsna.

Eftersom inga skillnader i begagnade bilar görs. Det bero på att utrustningen är den tyska modellen mycket värre. Men det är knappast fallet.

Related questions

Vem kan jag kontakta och komma; om man önskar att överväga ett köpeavtal & quest;

Kan du låta undersöka ett kontrakt, till exempel om utbetalning av köparna är rättvist och lagligt acceptabelt? Vem gör det? Och det är nödvändigt om, till exempel, köper en fastighet och ändå allt går genom en notarie? Snabbare och billigare rådet o

När är ett konto betalas & comma; Om inget förfallodatum anges på det & quest;

När betalar jag en faktura när ingen förfallodag anges på det? Jag har två medicinska räkningar är närvarande och det finns inget på det. Sedan fakturadatum bestämmer - det finns ingen betalningsfrist - oftast anges: Omedelbar följd utan betalning av

Överlåtelseavtal vs & period; Köpeavtal & quest; & quest;

Jag har en fråga. Min mamma gick bort för två år sedan och hade en hel del. Jag har två bröder, jag vill betala. Notarie förbereder nu ett så kallat överlåtelseavtal (där även tilläggas att jag tar ett lån och betala mina bröder) innan. Jag tar huset

Skattefritt importera böcker från USA & quest;

Helst mig två böcker för att lära sig engelska order från USA, faller på tull eller liknande? En vän sa en gång att "Schulbuecher" är befriade från importtullar. Även med import av en gåva sändning från USA eller andra tredjeländer (dvs. länder

Hur länge kan du felaktig Floor område som anges återvinnings hyra & quest;

Min syster var i livsrum från ägaren bedrägligt getäuscht.Knapp 15 QM2 saknas, men de fick i hyresavtalet som ett livsrum. Hon bor nu varit 3 år i lägenhet-det har chanser att få tillbaka överskjutande hyra ut för tre år-det är i alla fall nu. Jag är

Används smartphone för import till Kanada skatt & quest;

Hej! a'Kumpel min resa snart på semester till Kanada, han vill ge en tysk bor där vara 4 månader gammal, så används smartphone, eftersom det nu har efterföljaren. Har han enheten faktiskt beskattas för import? Dessutom, och i synnerhet rätt det är en

Finns det en efterföljande omöjlighet på köpeavtalet och därmed hävning av köpeavtal & quest;

Någon som vet en advokat i Berlin som kan (villa) hjälpa mig med en hävning av ett köpeavtal för efterföljande omöjlighet. Det handlar om en sluten 15 år sedan köpeavtal varigenom ett loft såldes i samband med den underliggande lägenheten. Eftersom v

Spendera mindre än vad som anges - Vad gör & quest;

Den lägenhet som vi vill anställa, slår oss som mindre än vad som anges. Därmed skulle priset vara lite för högt. Vi anser att hyresvärdarna har sedan gemauschelt med lutar något. Eftersom backarna beräknas därför exakt i Mietgröße? Det är det rum du

Gåva Deal genom köpeavtal & quest;

Jag vill ha en vän att betala en summa som överstiger den gesetzlch fasta tillägg av 20k och jag vill kringgå denna 30% gåvoskatt. Jag vet att skatten i fastighets donationer bestämdes så att man undviker det verkliga värdet "köpekontrakt bluff"

Om en avbetalningsköp som anges i Schufa & quest;

Om endast riktiga lån eller ens något som en enkel avbetalningsköp som anges i Schufa? Hej! Schufa alla typer av pengar eller varor lån rapporteras av de anslutna entreprenörer. Dessa är de så kallade positiva egenskaper, så ingen "dålig" inträd

0
Views
0
Ccomments