B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-30

Måste hotellet betala extra för en överföring i en dyrare enkelrum & quest;

Advertisement

Jag var nyligen på hotellet, även om jag hade bokat sex dubbelrum placerade i ett enda rum och ska sedan betala extra om detta. Efter långa diskussioner, kunde jag vända sig bort och nu inte hade betalat ännu. Jag verkligen begått?

answers

Nej för merkostnaderna kommer att få betala hotellet, behöver du bara betala det pris som du också kommit överens om att boka annars detta är en icke-rättsligt korrekt diskriminering.

Nej, självklart inte du verpflichet det. Med en svit kan du diskutera det eftersom du faktiskt hade en fördel. Men vid halv dubbel mot alla enda ;-) kan även tala om en nackdel ...

om du får din bokning bestättigte, då kan du bevisa affären. som bör vara tillräckligt för att rätt läge för att klargöra abschliesend.

så länge omklassificering inte slocknar av DIR som behöver hotell antar högre kostnader för det.

Related questions

Skatter betala extra wg & period; Korttidsarbete och strävan; Detta mÃķglich & quest;

Det kan vara så att min make (och därmed vi) wg. Förkortad arbetstid måste betala extra skatter (2009 och 2010)? Om så är fallet, hur kan jag ta reda på (på förhand), hur mycket att komma? Skatt kommer endast att undanhållas så echten- förkortad lön.

Måste betalas extra avgift för rum & comma; sviten är som & quest;

Vänner vårt hade flyttat in i ett hotellrum. En dag senare kvinnan märkte att en mycket trevligare rummet intill var fri och bad receptionen om de kunde ha detta rum för resten av semesterperioden. Den behöriga damen slutligen överlämnade dem nyckeln

Har dispens delas två gånger & comma; Jag måste betala extra platt skatt & comma; vad ska jag göra & quest;

Har bara märkt med fasa att jag har dispens ges ut två gånger - nu hotar Återhämtning platt skatt? Har under 2010 € 600 för Commerzbank (där jag har min insättning) tilldelas, som hade nu helt glömt och gav 500 euro undantag under året öppnade nätet

Hej & comma; Jag vill att mina föräldrars hus med min flickvän Köp 50 & sol; 50 & period; Måste vi betala extra skatt, eftersom vi inte är gifta och quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de I grund och botten @Althaus är just nu. DH Men det finns kanske till och med fällor. 1. Vi köper på det aktuella marknadsvärdet? Om inköpsp

Vem behöver faktiskt betala extra & quest;

Tidsfristen för deklarationen blir närmare och närmare ... jag personligen ser fram emot detta år jag får en hel del tillbaka :-) Men vem ska betala extra egentligen?! Vår granne berättade upprepade gånger att jag bara ska vara försiktig, eftersom an

betala extra skatt när du handlar inom EU till skatteverket

Hej! Jag ska underteckna ett litet företag. Jag kommer att visa ingen moms på mina räkningar, men jag kommer att be om ett momsregistreringsnummer, så jag kan köpa utomlands utan utländsk moms i EU. På Internet läser jag nu. Jag momsen från 19% så hä

ALG II mottagare måste också betala extra bidrag på kassan & quest;

Måste ALG II mottagare betala extra bidrag om deras kassan stiger detta? Eller är det undantag? verkligen ALG två mottagare måste betala, inte från arbetsförmedlingen eller Arge tas. betalas utom kontroll makt. Slutligen har en särskild uppsägningsrä

Måste jag betala extra skatt som en pensionär & quest;

Är det sant att jag förmodligen skulle betala extra skatter för min pension från 2009? Fram till slutet av 2005 var för pensionärer fortfarande gynnsam vinst beskattning aktie. Det finns fortfarande - men inte för alla inkomster i ålderdomen. De "sto

En månad betala extra pensionsavgifter

Hej, jag har lärt mig i dag att jag har gjort ett allvarligt misstag för min pension förra året. Jag var i juni 2011, arbetslösa och jag har tyvärr bara söker arbete och inte registrerade som arbetslösa (arbetsförmedlingen har bekräftat detta och sa

Moms att betala extra som ett litet företag och strävan;

Hej, min situation lite knepigt och jag hoppas att jag får svar här. Jag leder sedan januari 2011 är en handel som en småföretagare och inte visas i moms. Jag stannade varje år i € 17,500 i årlig försäljning. 2014 Jag är så långt med nästan 7000 € om