B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-07

Måste gäldenärer skrift & quest;

Advertisement

Är det tillräckligt om du muntligen uppmanas en gäldenär att betala inom en viss tid för att effektivt sätta honom i standard eller måste vara påminnelsen skriftligt?

answers

BGB föreskrivs att en köpare efter 30 dagar är automatiskt efter fakturadatum i standard och Säljaren skall ha rätt till en domstol för att skicka - utan att skicka förskott ytterligare påminnelser.

Det är ännu enklare att sätta köparen standard när a priori fastställer en tidsfrist för betalning under hans räkningen skulle vara. Text exempel: Denna fakturabeloppet är inom 10 dagar efter fakturadatum till vårt konto i detalj på grund. Således skulle köparen automatiskt från den 11: e dagen efter fakturadatum i standard - utan att behöva göra honom mer uppmärksamhet.

En påminnelse bör göra ett skriftligt uttalande, men det krävs inte att påminnelse. Om gäldenären inte betalar efter en viss tid kan jag utan tillrättavisa ansöka om en MB, men är inte mycket trevligt om du skulle göra något liknande. Respektabla köpmän uppmana gånger innan de öppnar domstolsorder till: 3.

Related questions

Vad behöver göra något för att informationsskyldigheten i personlig konkurs som gäldenärer följa & quest;

Vad behöver göra något för att informationsskyldigheten i personlig konkurs i överensstämmelse en gäldenär? Hur gör jag det? Vad gör förvaltaren alla mig? Och hur ofta gör jag har Rapport mig och förklara allt? Det är hur jag tror lätt. Du måste beta

Om andra hustru beaktas i en gemensam gäldenärer ersättning & quest; & quest; & quest;

Hello har följande problem: Min mamma gifte om en man med tre barn och ett privat hus där ex-fru bor med 16 17 och 19 år gamla barn. Min mamma betalar sin man och zalht och laddat och ex vill ha mer nu ville han sälja huset eftersom ingen mer pengar

Tilldelning av en fordran skrift & quest;

Jag har en fordran mot en tidigare vän till mig från 6.000 euro. Detta lämnar mig kall avvisat när jag frågade artigt bara en balans. Jag vill inte att genomdriva en advokat mot honom. Å andra sidan vill jag inte att göra utan dem och känner någon so

Hur får jag & comma; har gjort om gäldenärer Affidavit & quest;

Jag har fått mot en gäldenär en exekutionstitel, men nu hört från andra att gäldenären redan har gjort det utsaga. Hur kan jag få ett tillförlitligt sätt i erfarenhet? Ta inblick i den officiella förteckningen över gäldenärer. Denna insikt du får när

Hur hittar jag den eftersöktes en gäldenär ut & quest;

Den vän till min vän är upp och bort. Han hade lånat pengar från henne. Detta kommer de nu tillbaka från honom, men vet inte var han är. Hur gör de bestämma hans vistelseort? du kan gå längre än rapport myndighet, under förutsättning att han har omre

Hur snabbt hitta information som saknas om gäldenärer Adress & quest;

En vän har inte gett en hantverkare prestanda. Gäldenären lovar betalning, men inte betala. Min vän vill anta en betalningsorder, men av de enskilda företagen bara efternamn och gatan utan nummer. Som vän kommer snabbt till den saknade namn och numme

Behöver en gåva skrift & quest; Eller är tillräcklig för att förklara överföringen & quest;

Om jag vill ge 100.000 euro av min dotter, är det nog lätt att deras konton överförts till eller jag måste på något sätt göra en skriftlig anteckning? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo

Kan fakturera mottagare borgenären till en annan gäldenär hänvisar & quest;

Jag har en faktura utfärdas av fakturamottagare fick meddelandet att efter internrevision ska jag skriva räkningen till en annan adress och skicka det där. Möjligen detta företag är ansvarig för kontosaldot som moderbolag. En dålig känsla jag har änn

Måste jag gå med på en hyreshöjning skrift & quest;

Vid 05:06:12 fick jag ett brev från advokat min hyresvärd för hyreshöjning till 01/09/2012, håller med begäran av hyran till 31.08.12. Till 01:09:12 den ökade hyran är nu sedan dess (nu för 3: e gången) betalade villkorslöst. Ades ett skriftligt avta

Gäldenären skall betala fogde & comma; berövade honom pengar - Är gäldenärer datum & quest;

Jag är intresserad av för närvarande en fråga som jag velat höra din åsikt. Stämningsmannen har fått till borgenären till gäldenären en skuldbeloppet (del) 2000 euro frivilligt. Detta belopp är sedan slog honom men förlorade, var kronofogden kan ocks

0
Views
0
Ccomments