B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-09-06

Måste fordringsägarna accepterar och komma; som hänvisar till gäldenärens konto på Caritas & quest;

Advertisement

Caritas är så vänliga och. Står mig att kontrollera min ekonomiska. Saker åt sidan. De berättade också, finns det nu ett konto på Caritas, där du kan betala vad du kan u. Distribuera sedan till borgenärerna. Stor sak, om jag ska borgenärerna sedan. Kan jag därför borgenärer till den punkt Caritas så jag har sedan min frid om det? Någon som vet detta gäldenären konto? Fungerar det bra?

answers

Fordringsägare inte känner igen processen. Men har vi här en god chans att en förlikning inför domstol.
På grund av detta kan gå dåligt, beroende på deras individuella omständigheter för borgenären än den föreslagna lösningen, kan det vara så att du verkligen komma runt kort.
Ytterst många fordringsägare vill naturligtvis undvika risken för personlig konkurs.

Som sagt, behöver du inte håller med, det kommer då att göra när resultatet för borgenären skulle vara värre.

Detta kan bara fungera om borgenärerna är överens om att metoden en, men det måste kunna svara dig Caritas.

När allt kommer omkring, är Caritas seriösa och har ett rykte att förlora, i alla fall till de existerande lagarna och Caritas kan inte ändra någonting, och definitivt inte av reglerna för Privatinnsolvenz. Din skuld du kommer i vilket fall som helst, snarare Caritas organiseras för dig ett system för uppskov och återbetalning, så det bara inte komma för personlig konkurs. Och nya skulder, är det inte !!!!

Ja kan du göra det så och är för både låntagare och långivare för bästa sätt.

Related questions

Måste fordringsägarna accepterar avbetalning & quest;

Om jag vill betala min skola i omgångar, måste borgenären sedan acceptera en delbetalning? Du har inte rätt att göra delbetalningar eller betalning genom avbetalningar. Endast om borgenären samtycker, gör det. Men han kommer att acceptera ditt erbjud

Kan jag titta på min änkepension & comma; Jag hänvisar & comma; kontanter på en gång & quest;

Kan jag titta på min änkepension som jag hänvisar till uttag på en gång - även om jag inte vill gifta nu? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Änkepensionen som du får, kan du inte kan

Ersättning för intervjukostnader - när man hänvisar några fördelar från arbetsförmedlingen och quest;

Vad om ersättning av intervju kostnader från (resekostnader), när man talar några fördelar från arbetsförmedlingen? Liksom i fråga innan det. Arbetssökande / sysselsättning rapporteras? Om inte, det finns inget garanterat. Abreissuchend / Arbetslösa

Hartz 4 hänvisar & comma; om en läkare gör & quest;

Kan du relatera Hartz 4, om du gör en läkare? En vän till mig är i själva verket aktiv bara en 3/4 plats och vill ge upp nu för att helt koncentrera sig på sin doktorsavhandling burk. Tack för svar Det finns alldeles för få jobb där en doktorand kan

Accepterar betalning skydd försäkring inte på den totala skulden och quest;

Hej. Jag har nyligen läst i en guide som du bör ta ut betalning skydd försäkring, om man bygger. Och särskilt om det finns i en familj bara ett proffs som betalar omgångar. Detta är just den situation i en annan familj, där endast man arbetar, och so

Hej & comma; Jag är från DE flyttade till Schweiz och period; Skattekontoret DE vill veta om jag fortfarande inkomster i DE hänvisar & period; Räkna intäkter från sparkontrakt & quest;

Hej! Jag flyttade 1 juni 2016 DE i Schweiz. Nu skattekontoret DE frågar mig om jag fortfarande uppnådde inkomster i Tyskland. Vad faller eftersom det under begreppet "inkomst" och vilken lagstiftning existerar. Den enda inkomster jag har fortfar

Jag har ett sparande system för pensioner och komma; Jag har den enda användningen upp och komma; innan jag hänvisar ALG I eller ALG II & quest;

Hej! Jag har ett sparande system, som kommer att betalas ut till mig tills jag är 65 år gammal, nästan för pensionering. Men jag har i åtanke nu när mitt kontrakt nästa år inte kommer att förnyas, men då skulle jag först få ALG I, om jag hittar något

Måste vi innan du accepterar ett arv & comma; fråga & comma; om skatteskulder var där & quest;

Antar att du får ett arv, och den avlidne var själv men det kan hända att plötsligt måste vara ansvarig gentemot skattemyndigheten och även anfallaren Finanzamt skuld. Skatter som kan komma av nedläggningen ännu? Snabbare och billigare rådet om arv.

du måste om du faktiskt hänvisar ALG jobb genom arbetsförmedlingen acceptera & quest;

hur kommer detta om du får bara varit 2 månader ALG 1 och Arbetsförmedlingen har lika gånger skickar ett jobberbjudande. men det ska vara med en bemanningsföretag u. min vän inte vill det. Kan han vägra så enkelt? helt enkelt förkasta är en obehaglig

Obligationer Betyg: Är en förskjuten på grund av räntebetalning är inte redan en D Betyg & quest;

SME-marknaden tar ofta saker som inte finns i den verkliga världen, eller i allmänhet inte fallet. Suspenderade kreditvärderingsrapporter, uppskjutna räntebetalningar, etc. jag gör i detta fall HKW Personalkonsepte GmbH. Betyg togs ned i år från BBB