B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-16

Måste expertvärdering expert skapa med donation av en fastighet & quest;

Advertisement

Det är min information efter så att marknadsvärdet på en fastighet tas som ett riktmärke för kontroll vid en donation. Innebär detta nödvändigtvis en expert skapa en bedömning? att ge en sådan sak för slutligen verbundebn med kostnader som du vill spara. Finns det alternativa lösningar, eller finns det inget sätt förbi experterna?

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

du kan ge till ett pris som du vill. Problem är bara att skattemyndigheten har erfarenhet av värdering av fastigheten. och är därför detta uttryckligen om att acceptera priset eller inte.

Jag skulle Immo sidor i webben eller dagstidningen att leta efter tillgängliga från regionen. vilket är till hjälp för att pricing-.

en måste instruera alla som inte existerar i donationer.

skattekontoret drar hyresvärdet och jämförande lista zoom. Om du vill veta, vet skattekontoret tänker, då skulle jag konsultera en skatterådgivare eller notarie.

Jag kan bara föreställa att man kan ta inköpspriset för fastigheten som en indikation på det aktuella värdet på fastigheten. Om köpet men går långt tillbaka, men då detta är verkligen inte ett alternativ. Om det är en villa, då kan du säkert också baseras på inköpspriset för andra, identiska cut lägenheter. Men annars ser jag inte någon möjlighet att sänka avgiften för experterna.

Den beräknade kostnaden är förmodligen jordnötter jämfört med en mindre positiv bedömning av skattemyndigheten.

behörig värderingsman kommittén en köpeskilling Inkasseringen utförs. Frågar dig dit. En skatt tjänsteman, intervjuades anonymt, måste du ge information gratis.

Related questions

Skriv Affärsplan Expert tomt & comma; eller göra det själv & quest;

God dag. Jag själv har ingen betriebswirtschaftllichen bakgrund men en idé till en UNnternehmensgründung. Denna idé jag skulle vilja hålla och presentera en affärsplan. Nu är frågan, hur gör jag det. Du kan göra något theroetisch själv, men också låt

skapa aktiefond sparplan - Vilka investeringsregioner står & quest;

Kära läsare, vill jag skapa mig en aktiefond sparplan och betala 500 euro i månaden. Jag är fortfarande ganska ung (25) och kan därför sitta svagare perioder. Vilka investeringar regioner jag bör beaktas vid valet av medel? Hej, på 500, - per månad,

Donation kvitto på Altkleidersammlung & quest;

Hur vet jag att du inte bara för penningdonationer en donation certifikat, men också för donationer. Jag håller med ofta välbevarade kläder i klädkollektion och därför i behov kan ändå ge njutning så i stället för att de kläder för liten vinst i andr

Kund i ett annat EU-land och tid; Skapa ZM & period; Vad och hur & quest;

Jag har en kommersiell rätt att dra av moms. Jag har för första gången en kund utomlands (EU) och har gett en faktura - medföljer omvänd skattskyldighet .. Jag trodde det var det, men nu kommer jag ändå skapa en ZM och inte vit vad det betyder Hur gö

Är en donation mellan makar skattefria & quest;

Är det i allmänhet skattefri om donationen sker mellan makar? Betyder det gäller för alla tillgångar? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de finns i www.juramagazin.de: Enligt den etable

10 & percnt; Skapa av sina tillgångar i guld & quest;

Min kollega berättade i går att "rättvis men hård" en ekonomisk expert var på showen, som rådde investerare att tillämpa 10% av sina tillgångar i guld. Det förefaller mig men ganska lite att vara. Men andererseit det är också fullt möjligt att e

Presenterades vid en donation via telefon kontoutdrag & quest;

Jag får en donation kvitto om jag donera något eller tillräckligt bevis för uttalandet i en TV-sändning? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Om det är en liten donation är (i

Är det lämpligt att teckna en donation avtal i centrala & quest;

Ständigt jag kontaktats av välgörenhetsorganisationer på gågatan och bad om ett åtagande till en vanlig donation. Kanske vet du det? Jag lät mig bequatschen redan upprepade gånger längre men aldrig undertecknade eftersom jag skulle vilja se organisat

Platt donation bättre före äktenskapet & quest;

Är det bättre att åsidosätta sin dotter innan bröllopet en lägenhet för att undvika att i händelse av en eventuell separation av sonen deltar i denna donation? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär

Skapa 000 Euro - välj vilken runtime & quest; 20 & period;

Av en överraskande arv min bästa vän kom oväntat till en stor summa pengar. Han vill nu att skapa cirka 20.000 euro. Vad är den tid som han skulle ges tillbaka setiegenden ögonblicket räntorna? Vad skulle du råda? Jag går vidare med förväntningen att

0
Views
0
Ccomments