B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-08

Måste deklareras betalning av en livförsäkring och komma; även om det är och komma; att det är skattefritt och strävan;

Advertisement

I början av 2014 var jag en kapitalförsäkring betalas ut, som jag hade i 1978 avslutats under året för betalning jag var 60 år gammal, försäkring ingår också en död förmån. Den Presseversorgungswerk där kontraktet var förklarat för mig, en förklaring till skattemyndigheten är inte nödvändigt, eftersom undantaget var uppenbart. Stämmer det?

answers

Ja, det stämmer.

Related questions

Sjukförsäkringsavgifter till 120 kontroll och sol, betalning av en livförsäkring

Kan du genom att välja en billigare sjukförsäkringsbolaget, den månatliga kostnaden för bidragen till 120 kontroll (genom betalning av en livförsäkring) minska, eller är de alltid knutna till försäkringsbolaget som du var en medlem av utbetalning av

Hur länge är betalning av en livförsäkring och quest;

Om det faktiskt kommer till döden av en släkting och detta har slutfört en livförsäkring, hur lång tid det tar att de överlevande pengar brukar få? Tack! ca 4 veckor om det inte finns något problem med en polisutredning. Från försäkring försäkring ve

Betalning mot förskottsbetalning - ha rätt till kontanter & comma; även om det skickas innan mottagandet av varor och strävan;

Min vän driver en liten butik på nätet, där du kan betala bredvid PayPal och betalning. Strax före jul har några valt detta betalningsalternativ. Men om du hade väntat för transporten av varorna tills pengarna är på kontot, då människor har inte haft

Livförsäkring på Allianz & period; Har försäkringen ge information om och period; PIGS obligationer och strävan;

Alliansen har förmodligen lånat från de länder Irland, Grekland & Co. Har försäkringsbolaget ge mig information om mitt system kommer att påverkas i händelse av fel på obligationer? Så ta en begäran något? Alla tyska försäkringsbolag har obligationer

Betalning skydd försäkring - Jag måste avsluta detta på banken o & period; Jag kan fritt välja leverantörer och strävan;

Om banken insisterar på betalning skydd försäkring, kan jag då också med min försäkringsagent göra o. Jag måste utföra, där lånet tas ut detta här? oavsett med vilken denna försäkring upphör, är det viktigaste du måste slutas. polisen måste de lämna

Bor i England & comma; fortfarande har konton och komma; Livförsäkring i DTL och period; & comma; Jag har tid i DTL &; Betala skatter och strävan;

Jag har bott två år i England, arbetade här och betala skatt här. I DTL Jag har ingen bostad men fortfarande har konton, samt mat och Berufsun-faehigkeitsversicherung sikt finns. Måste jag som Steuerauslaender i DTL. fortfarande betala skatt? Är det

Deklarationer för avlidne far - deklaration & quest bedömning;

Hej! min far dog 4 år sedan. De inkomstdeklarationer för min far vi brukade alla, med hjälp av en skatterådgivare, gjort. Eftersom jag får hälften barnpension och har arbetat sedan 2014 även i mellan, jag är en Lohnsteuerhilfeverein inloggad, vilket

Erhålla en livförsäkring efter separation

Hej alla. Min man och jag (för 4 år fjärmat) har solidariskt ansvar i banken. Nu jag betalt en liten livförsäkring av min avlidne far. I vilken utsträckning min make eller banken har åtkomst till denna pengar? Vad har jag för alternativ? Tack på förh

Obligatorisk rapportering till regeringen av försäkringsbolaget mot betalning av en R-LV

God morgon! Situationen är förmodligen enkel, men för mig alldeles för hög. Jag har två livförsäkring. Detta serveras från början som en säkring av en inteckning. Huset jag har sålt nu min far. På min död, kommer han då ha huset skuldfritt för sig sj

Pensionärer med inkomster över tröskeln inkomster - förutom direkt lön LV & quest;

Om du är pensionär och har referenser till bidrag tak, måste man då också betala KV inlägg eller tak för intäkterna från engångsbelopp direkt LV? Tröskel Uttrycket resultatet ingår lösningen. Om detta uppnås bortom dessa intäkter inte är relevant som