B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter lägenhet student andra hem skatt Student & plus; lägenhet studentbostäder 2013-06-24

Måste betalas studentlägenhet skatter och strävan;

Advertisement

Måste betalas en studentlägenhet i en annan stad andra hem skatt om den huvudsakliga bostad med sina föräldrar kvar?

answers

Ja, om det är ett andra hem skatt i en annan stad och du kan inte låta en elev ur denna befeien.

Nej, efter Oberverwaltungsgericht Rheinland-Pfalz i Koblenz i ett beslut 6B11579 / 06.OVG från icke 29.01.2007.

http://www.studis-online.de/Fragen-Brett/read.php?10,345068

Related questions

Den skattskyldige ska vara fri och komma; varför då måste betala mer skatt och strävan några nästa år;

Enligt Association of Skattebetalarna vissa skatteklasser måste betala mer skatt, även om regeringen har lovat skattelättnader. Hur kan det vara? Jag har tittat på bara en gång på den sida av BdStZ. Det är en fråga ener hastighetstestet men som beskr

Kan bankerna i USA faktiskt fortfarande betala sina skatter och strävan;

Kan bankerna faktiskt fortfarande betala sina skatter i USA? Detta skulle få katastrofala effekter på olika budgetar de berörda länderna? Således då saknas även vända sin investering skrivbord agent - och inte sist men inte minst hälso- och sjukvårds

Har jag tillbakadragande från Schweiz till Tyskland för att betala extra skatter och strävan;

Hej, jag förstår inte hela denna punkt och teknisk jargong, tyvärr, så jag skulle vara mycket tacksam för en kort enkelt svar på följande fråga !!! Jag arbetar för 3 år i Schweiz och bli 1 December 2016 åter bor och arbetar i Tyskland. Nu följande fr

Måste betalas sjukförsäkring skatter och strävan;

Om sjukpension beskattas? Som med platt skatt? Hur ska vi ange dem i inkomstskatte försäkring? Ja. Pensionen betalas beskattas 55 EStDV förhållande till inkomsterna i enlighet med §. Ett bord, vad är intäktsdelning för att pensionsåldern bör tryckas

Full pension och heltidsjobb att betala extra skatter och strävan, och strävan;

Min mamma har gått in i en full pension under 2006, men har sedan dess arbetat på i hennes heltidsarbete. Var tvungen att självdeklaration och är nu 2006 Idag skatter att betala extra för varje år ca 1600,00 euro är rätt ???? Hur kommer hon att betal

Har min mamma betala extra skatter och strävan;

Först jag erkänna gånger som jag aldrig har suttit ner med ämnet "Skatter" varandra, är därför också beroende av verklig hjälp. Jag är 20 år gammal och bor i egen lägenhet i 3 år. Min mamma har inte indikerat att jag inte längre med henne jag bo

Upp till vilket belopp en pensionär kan par hyra kontanter utan att betala alla skatter och strävan;

allmänna råd Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Att du inte kan säga så, eftersom mängden pensionen nciht känd och nciht med hur mycket% är skatt. Exempel: Pensionerad par, t

Som en fransman och komma; på montering i DE för ett företag DE & period; Familjen bor i FR & semi; Var kan jag betala mina skatter och strävan;

Hej, skatteavtal och skatteregler som är motsägelsefulla. Eftersom varje skattekontor vill samla sina pengar. Väl i mitt fall har jag inte är bosatt i Tyskland, men arbetar på byggplatser för ett tyskt byggföretag. Jag säger så vidare installation. M

Jag måste om jag får föräldrar pengar sedan betala extra skatter och strävan; & quest;

är för närvarande i föräldraledighet och undrar om jag gör en steuererlärung måste betala extra. och en annan fråga: är den skyldig en steuererkärung att göra ?? tack för svaret Det beror på. Att föräldrar pengar inte beskattas, men endast under föru

Jag har ett avgångs av 20 period, med den sista uppgörelsen fick 000 Euro & comma; Jag har nu att betala extra skatter och strävan;

Jag har änkepension 2014: 3500 Euro. Merit Jan Juli: 15.000 euro, eftersom arbetslöshetsersättning. Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Vill du fortfarande har nciht orden avveckling,