B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-11

Måste betala byggföretaget Los quest;

Advertisement

En vän har byggt nytt, men efter en kort tid flera golvplattor slitits i hela huset. Byggföretaget ersatt skadan, min vän och hans familj hade till, men under arbetet några dagar flyttar till ett hotell. Har företaget betala dessa kostnader?

answers

Om hotellkostnader uppstår av trädet Angel, måste byggföretaget också acceptera det.

Om de bara gått till hotellet för att undkomma smuts nr. Om byggföretaget sade, "de måste flytta ut, eftersom kan vara borta nciht där", då företaget måste också betala.

Byggföretaget kommer säkerligen inte betalar frivilligt. Så du har att klaga, och du måste bevisa att huset var obeboelig på grund av träd brist. Huruvida väl lyckas i det här fallet?
På sprickan av golvplattor fortfarande vissa rum bestämdes i huset beboeligt.

Detta väcker frågan om det är lämpligt - att du inte kan bedöma det.

Related questions

Förlorade intäkter lös konto - Jag måste betala uppstått kostnadsredovisning & quest;

hade förra året öppnat ett konto i en annan stad, eftersom jag var där i 6 månader för att studera. På den tiden jag lagt fram ett intyg om registrering och kontot fördes gratis. Jag har tyvärr glömt att lägga fram ytterligare elevcertifikat och är n

Behöver försäkring försäljare provision betala tillbaka & comma; om kundavtal löser & quest;

God dag. Är det någon bekant inom försäkringsbranschen? Poängen är att en vän har före ett erbjudande om att arbeta på Ergo som en försäkring försäljare, så försäljningen. Det hela som han ändå inte så bra, eftersom han därigenom skulle få någon fast

För 2012, frivilliga pensionsavgifter betala extra & comma; ont om pengar och komma; kan jag betala stretch & comma; Los quest;

Jag vill betala extra 2012 pensionsavgifter frivilliga, men jag är ont om pengar. Kan jag förlänga betalning eller på något sätt betala för pensionen i omgångar? men jag vill absolut att betala, eftersom jag behöver året, så jag kan med 63 gånger i p

Hur länge du måste betala i en tandvårdsförsäkringen & comma; så det förutsätter Los quest;

Jag har haft ett brev med ett erbjudande om Gothaer på en tandvårdsförsäkringen i brevlådan i veckan. Tariffen MediProphy presenterades bland annat kostnader för profylax förutsätter såsom professionell tandrengöring. Om jag köper politik, skulle de

Kan inte om KfW lån betalas entreprenadkostnader för EKST kontroll lösa & quest;

Skatteverket har informerat mig per telefon att jag skulle lämna in en förteckning eller haveri på 2007 och 2008 betalade entreprenör kostnader i mitt EKST förklaring. Från detta måste ange vilken hantverks räkningar har betalats på KfW lån. Om KfW l

Kan kostnaden för en advokat för att lösa & quest;

Det handlar om en Rechttstreit om ett jobb. Kan jag, om jag tar en advokat för att reglera kostnaderna för tvisten genom kontroll eller på annat sätt göra anspråk? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: w

Kan maken en kontroll av andra Lös & quest;

Kan någon annan lösa (med fullmakt) en check från mig? Kan skicka sin make eller någon med en fullmakt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de unterschreib den och skicka den per

Kan privata kostnader i samband med en frivillig samhällstjänst lösa & quest;

Jag är fast besluten att detta år frivilligt på ett vårdhem som en samtalspartner och följa några gamla människor till olika myndigheter eller Artzterminen. Ibland använder jag min egen bil. Kan jag förbereda för milersättning i deklarationen? För sa

Jag har en kontroll i mars 2008 och period; Kan jag fortfarande lösa & quest;

Det är av Stadtwerke från elräkningen. Är bara 6,56 Eur. Är det fortfarande? Och om inte, vad gör jag då? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Hur Malaka har UDN Mr veta det rä

Har en BuĂźgeld fortfarande betalas av Erzwingungshaft & quest;

Hej alla, Jag måste betala till staden 700 € böter för körning under påverkan av THC. Ska jag inte betala en Erzwingngshaft mig hotas. Om limmet är ett substitut för böter eller skulle jag behöva betala då fortfarande? Hur länge jag skulle låsas upp

0
Views
0
Ccomments