B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-18

Måste arbetsgivare betalar kostnaderna på en affärsresa & quest;

Advertisement

Vi brukar andra klass som skall betalas för uppdrag Train. Min kollega hade men tåget fortfarande förbereda något för en tid, och eftersom den andra klassen var överfulla, har han betalat avgiften för 1: a klass. Har arbetsgivaren har bidraget? Eller eftersom du måste räkna med att förstå?

answers

I vilken utsträckning skulle ett arbetsbord för beroende på vilken klass? Utrymmet kan också boka i 2: a klass: -O

Om MA ingen affärsresor 1: a klass med titeln måste AG inte återbetalas.

G imager761

Om jag vet att jag vill arbeta på en åktur ännu, jag boka en plats i princip. Jag skulle som AG förväntar sig av en anställd.

Gick ut av någon anledning, reservationen är inte (mer), är det väl instrueras med hänsyn till de extra kostnader som förvärvs på förståelsen av AG.

välorganiserade arbetsgivare har tydlig resepolicy. Och det allt förklaras haarklein. Om det är nu ett fall anges, då situationen är tydlig. Om inte, då den anställde har agerat godtyckligt och kan inte hoppas att han får betalt för 1: a klass utan förhandsgodkännande.

Innan förtydliga och godkännas - detta är den gyllene väg.

Jag vet företag, där det finns en gräns för otillåten utstationering av resebyråer, t.ex. på flyg. Överskrider den gräns även av en ct, som en avdelning eller gruppledaren måste få ett tillstånd.

Så han kan bara hoppas.

hoppas på förståelse!

Related questions

Betalar kostnaderna sjukförsäkring för Paradontosebehandlung & quest;

Betala sjukförsäkring täcker hela kostnaden för en Paradontosebehandlung eller om du har detta åtminstone delvis själv bär? Fonden betalar en tvåårig PA behandling nämligen full. Ibland tandläkaren fortfarande lämnar ett par bågar einfallem som debit

Betalar kostnaderna för sjukförsäkringen hyposensibilisering & quest;

Dotter till en vän lidande för 3 år på en stark pollenallergi. Allergolog kanske vill utföra hyposensibilisering. Betala kassan dessa kostnader? Fonden betalar om allergi är inte längre än 5 år, symptomen är mycket starka och inte svarar mediciner. m

Min arbetsgivare betalar kostnader utgifter först efter månader tillbaka - den lagliga & quest;

Min arbetsgivare betalar mig tillbaka kostnader Utgifter delvis ta månader. Är detta lagligt eller jag kan slå tillbaka mot det lagligt? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Det finns

Deposition del resor med taxi att arbeta indisk självdeklaration & quest; arbetsgivare betalar Monatsk & period; för kollektivtrafiken

Hej. Jag gör mitt Steuererklärung.Ich vet inte hur jag anger soll.Ich har olika starttider på jobbet och på helgerna jag måste jobba och om jag måste börja mycket tidigt och bussen inte körs, tar jag en taxi till nästa tillfälle med kollektivtrafik f

Om arbetsgivaren betalar spenderar på nytt pass ansöker om affärsresa & quest;

Eftersom en baldig kommande affärsresa jag måste ansöka om ett nytt pass i brådskande förfarande och betalat nästan 100 euro för det. Har min arbetsgivare betala kostnaderna även om jag också kunde använda privat honom annorlunda? Snabbare och billig

Hur vet jag om min arbetsgivare betalar för mig Rene & quest; & LPAR; 400 euro Jobb & rpar;

Hur vet jag om min arbetsgivare betalar Rene för mig? Jag har 5 år arbetat för min arbetsgivare till 400 euro (mimi jobb) & Jag är inte säker på om han betalar hyra för mig! Hur kan jag ta reda på? Denna fråga måste besvara din anställning. Det står

Partiell pension med vila - som betalar social trygghet i vilofas & quest;

Om man väljer Altersteizeit i den form som du arbetar i början av den partiella pension på 100% och är för undantagna som betalar i detta gratis parkering Lung Fas social? Din arbetsgivare betalar din lön även under vilofasen. Hej Doris betalar din a

Huruvida socialkontoret betalar min flytta utomlands och quest; & quest;

Jag Hartz 4 mottagare och från 15,5. 2014 Jag får ett jobb i Cro, som är EU-land, och du vet om mitt kontor übernimt flytten och om jag Krige fortfarande för en månad där, vad är de tjänster (mitten av månaden, Kucion för lägenheten eller om mig alls

Professionella Movers - företaget betalar kostnaderna och mäklaren & quest;

Om du måste flytta för rent yrkesmässiga skäl, så har du rätt att få extra betalningar för kostnaden för flytten och courtage, så att en några större kostnader uppstår eller tillhandahålls frivilligt av arbetsgivaren? Snabbare och billigare rådet Lab

Vidhäftar arbetsgivare & comma; om privat laptop är skadad på en affärsresa & quest;

När jag tar på en affärsresa, min egen laptop arbete och detta sedan skadad vägen är ansvarig gentemot arbetsgivaren eller jag skulle behöva stå för kostnaderna själva? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär