B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-25

Måste anges i arvsdeklarationen & quest;

Advertisement

Jag har min avlidne faster nästan 4000, - € ärvt. Behöver jag detta arv i deklarationen?

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Inkomster från jord- och skogsbruk? Nej.

Näringsinkomst? Nej.

Intäkter från egenföretagande? Nej.

Arbetsinkomster? Nej.

Passiv inkomst? Nej.

Intäkter från uthyrning och leasing? Nej.

Resultat från övriga aktiviteter? Nej.

Hmm, det verkar är förmodligen inte beskattas enligt inkomstskattelagen.

Detta är inte en fråga om inkomst, men arvs deklarationen.

Hur mycket du har fått av dig under de senaste 10 åren före sin död? Under € 16.001, sedan 4000 € också skattefria.

Nej, precis som att vinna på lotteri.

Om skatten skulle uppstå, är de redan görs på fastighetsskatt.

Nej, upp till 20.000, - Euro skattefria.

Related questions

När är ett konto betalas & comma; Om inget förfallodatum anges på det & quest;

När betalar jag en faktura när ingen förfallodag anges på det? Jag har två medicinska räkningar är närvarande och det finns inget på det. Sedan fakturadatum bestämmer - det finns ingen betalningsfrist - oftast anges: Omedelbar följd utan betalning av

Hur länge kan du felaktig Floor område som anges återvinnings hyra & quest;

Min syster var i livsrum från ägaren bedrägligt getäuscht.Knapp 15 QM2 saknas, men de fick i hyresavtalet som ett livsrum. Hon bor nu varit 3 år i lägenhet-det har chanser att få tillbaka överskjutande hyra ut för tre år-det är i alla fall nu. Jag är

Spendera mindre än vad som anges - Vad gör & quest;

Den lägenhet som vi vill anställa, slår oss som mindre än vad som anges. Därmed skulle priset vara lite för högt. Vi anser att hyresvärdarna har sedan gemauschelt med lutar något. Eftersom backarna beräknas därför exakt i Mietgröße? Det är det rum du

Om en avbetalningsköp som anges i Schufa & quest;

Om endast riktiga lån eller ens något som en enkel avbetalningsköp som anges i Schufa? Hej! Schufa alla typer av pengar eller varor lån rapporteras av de anslutna entreprenörer. Dessa är de så kallade positiva egenskaper, så ingen "dålig" inträd

Där pengar tillbaka om mindre km drivs enligt vad som anges i bilförsäkring & quest;

Min kollega säger att bilen försäkringsbolag skulle fortsätta att betala tillbaka pengar om du inte når de specificerade när kontraktet km. Har du hört något om u. Det finns faktiskt redan försäkringsbolag erbjuder detta? I R + V är det för avtal som

Måste ta ut 400 euro jobb i anläggningen N anges i Skatt & quest;

Måste vi förklara användningen av 400-euro jobb min fru i anläggningen N i skatt? Endast vilken linje? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Nej, de är schablon faktureras av AG

Bank köper tid på en annan börs som anges &; Kan det & quest;

Har varit att köpa en obligation på Frankfurtbörsen en order. Version kom med börsen Berlin (bästa möjliga utförande). Kan den bestämma? Best Execution är en funktion av handelsplattformen av Börse Berlin. Det finns "säker" att kursen är inte vä

Sole Proprietorship: Måste alla namn anges som namn & quest;

Idag har jag loggat in ett enda företag. Som namnet Ansvarig har skrivit mitt fullständiga namn inkl. Mellannamn, i formatet "efternamn, förnamn 2. förnamn". Min fråga är om 2. förnamn kan utelämnas, nekades. Nu har jag läst på internet att §15b

Behöver jag min skattenummer för en faktura anges till 410 € & quest;

Halli Hallo, Jag måste ange en kontrollpunkt i en enda faktura till 410 €? Det handlar om en engångs prestanda. Jag tillsvidareanställd och inte en frilansare, men jag hjälpte på en byrå. Hälsningar, Josefina Jag måste ange en kontrollpunkt i en enda

Måste importera anges på köpeavtal & quest;

Hej! Jag var en återförsäljare luras mycket sjuk och jag som en lekman och icke-knower am naturligtvis dum som jag föll för det ... Situation: Bilen jag vill sälja och få en mycket mindre för bilen än det är faktiskt fortfarande värt det eftersom det