B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

400 euro jobb kommersiella försäkringar och därmed sammanhängande handel 400 euro jobb & plus; handel 2012-09-27

Människan har Nebengewerbe

Advertisement

Hej!
Är det möjligt?
Min man skulle skriva en Nebengewerbe mig än 400, - (450, -) för att justera och jag skulle fortfarande vara omkring honom familjen försäkrad? Han skulle bara vara stöd av handels testamentsexekutor jag.
Är det möjligt?

answers

I teorin är detta möjligt, och även den fria familjen försäkring kan greppa. Problemet kan teoretiskt ske vid en annan punkt. Eftersom på grund av den "anställningsförhållande" är fullt tänkbart att GKV klassificerar status på din make som huvudsysselsättning oberoende. Och då nästan alla intäkter SHI recept.
Ett samråd med SHI jag skulle definitivt rekommendera att du upplevt några obehagliga överraskningar. Det optimala är naturligtvis en stat Frststellungsverfahren. Sedan finns det rättssäkerhet.

Varför handelsregistret inte ens för dig?

Related questions

Anställd med Nebengewerbe och mindre jobb och komma; Sjukförsäkring också krävs och quest;

Så om du är anställd på heltid, förresten, men ändå fortsätter en mini-jobb och en liten Nebengewerbe har (intäkter från Minijob u. Nebengewerbe ca 500 euro per månad.) Det är då tillräckligt att ha sjukförsäkring genom anställningsförhållandet eller

Vad gör kreditkrisen för den vanliga människan och strävan;

Det är för närvarande ständigt talat om kreditkrisen, men vad betyder det i praktiken? Visst kan du när som helst ta ut ett lån med bankerna? Personligen ser jag ingen skillnad i tid före krisen. Vad händer? Med kreditkrisen har inneburit att ECB rän

avbeställa Nebengewerbe min fru och logga in på mig och quest; & quest; & quest; & quest; & quest;

Min fru är egenföretagare (sekundära sektorn) som en frisör. Du förtjänar inte mycket återstår att betala sjukförsäkringsavgiften. Jag är anställd i ett företag och är berättigad till denna försäkring. Är det möjligt att Nebengewerbe min fru log och

Nebengewerbe eller & quest;

Hej gemenskap, följande situation: Jag har ett heltidsjobb inom IT. Nu är det naturligtvis nära, har jag några känd som vill ta min hjälp. Om jag skulle erbjuda min hjälp och ber om pengar, skulle jag så kom till 500-800 euro per år att jag kunde tjä

Några frågor till Nebengewerbe & lbrack, smycken och rsqb;

Eftersom jag inte kunde få hjälp med bra fråga jag ska försöka prata innan jag rota mig i något forum. Jag vill ha en Nebengewerbe inloggning till mina smycken till försäljning. Mina smycken görs smycken massa (är under Pardo och / eller Fimo find).

Anställd och tecknar nu ett Nebengewerbe - Hur fungerar det och quest;

Hej Alla, Jag är 24 år och 9 år som arbetar i branschen. Min stora dröm var dock alltid att göra en make-up artist mina pengar och jag någonsin har träffat göra nu drömmen är en utbildning som jag slutade förra veckan mycket väl med en poäng. :-) Nat

Frågor att börja egenföretagande och gemensamt utnyttjande av studiet av människan

Hoppas du har råd för mig: Har jag en separat telefon skylt ut mitt namn när jag startar min egen? Kan du redan logga innan egenföretagande eller bättre när man är officiellt oberoende? Hur är det med studien, min man är anställd och en hel del verks

När kvinnor kan krävas för att vinna på människan och strävan;

En kvinna frågade mig om råd och information. Det leder nyligen ingen bra äktenskap mer. Hennes man dricker för mycket. Medan han var mycket samvetsgrann i början av äktenskapet och gör mycket lojal och kärleksfull för alla, är det nu plötsligt över.

Nebengewerbe - massor exkl frågor &;

Hi folks, Så vände jag 18 år gammal 2 dagar sedan. Jag gör mitt diplom i medieproduktion, dvs 3 dagar och 2 dagar praktik skolvecka. Nu skulle jag vilja starta ett företag. Jag skulle vilja (främst elektriska produkter / tillbehör och textilier) köpa

Nebengewerbe användbar & quest;

Hej! Jag Kfm. Anställda, gift för ett år i utbildningstiden och har sedan början av januari en deltidsutbildning som "Vocal Choach" startade. Detta kan jag använda i call center anställda min arbetsgivare. Nu skulle jag vilja detta, men erbjuder