B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-29

månatliga BAB matchande betalningar för de senaste 3 åren kräver separata föräldrar i slutet av undervisningen

Advertisement

Mina föräldrar är båda egenföretagare och skulle ha mig göra en månatlig copayment under min tre och ett halvt år utbildning som BAB, var det därför gekürtzt mig från kontoret. Men det är tyvärr bara blivit klart för mig. Är nu i den sista månaden av min undervisning. Har jag, och i så fall hur länge, en rätt Retroaktiv stämma samtidig betalning av de senaste tre och ett halvt år för att inte? Finns det begränsningar (I så fall hur länge)?

answers

Jag ber ungdoms välfärd kontoret för att - åtminstone barnet stöd du hade, enligt min uppfattning måste ges. Underhållsbidrag löper ut efter 30 år - för mig är det underhåll, hänför du retroaktivt.

Med vissa amicably föräldrar, är fortfarande det bättre sätt.

....... ". Är nu i den sista månaden av min undervisning." ...... Vad har du kommit så långt och bodde där? K.

Related questions

IBM: s aktiekurs de senaste 5 åren alltid stigit & komma; gehts så vidare & komma; vad du tycker & quest;

Hab IBM studerade aktiekurs, som alltid har fortsatt att stiga de senaste 5 åren. Vad menar du, det går på, eller zenit uppnåtts? Ser fram emot dina svar, kanske jag vill köpa aktierna. IBM har vänt hörnet och utvecklade en solid verksamhet IT-tjänst

Om donationer räknas under de senaste 10 åren på obligatoriska delen & quest;

Om ett arv kallar sin obligatoriska delen, då donationer kredit proportionellt under de senaste 10 åren. I fall det är så, att mellan man och hustru, det finns en Berliner Testamentet - son samtal efter döden av modern men hans obligatoriska delen. O

Marknadspriset för de senaste 10 åren och tid, CSV-format & quest;

Behov av min masteruppsats, aktiekurser (köpkursen) under de senaste 10 åren i CSV-format. Är det någon som vet om det blir någon fri eller om något måste direkt kontakt med utbyte med det? Du kan få priserna för de senaste 60 månaderna för de mest o

Vi köpte de senaste 4 åren en bit mark med ett hus och använda detta som trädgård & comma; faller spekulation skatt på försäljning av mark på & quest;

Inkomstskattelagen av BRD berättar i § 23 (tidigare kallat "spekulation skatt" klausul.) Följer (fet min): "§ 23 privat försäljning Transaktioner" "(1) 1 privat försäljning transaktioner (§ 22 punkt 2) är" "1st försäljni

Aktiekurserna för alla DAX företag i de senaste 5 åren

Någon som vet var att få den dagliga slutkurser för DAX företag under de senaste 5 -10 år? Mest känd som XML-fil, Webservice, CSV, eller liknande. På OnVista finns för varje värdepappers historiska aktiekurser, här till exempel för DAX företag adidas

Barnbidrag ansökan punkt 6 & comma; Fadern arbetade och tid inom de senaste 5 åren som en egenföretagare i utlandet; Vilken effekt det har på barnbidrag och quest;

I underhållsbidrag ansökan vid punkt 6, frågan om en förälder under de senaste 5 åren utomlands var egenföretagare. Min partner arbetat som egenföretagare 3 år sedan i EU-länderna. Vilken effekt det har på barnbidrag om jag ankreuze det? Eller vad hä

Jag gör för första gången en självdeklaration & comma; har skatteklass 1 & comma; Hur kan jag redigera de senaste 4 åren och strävan med en skattedeklaration programvara;

Jag gör för första gången en skattedeklaration, har skatteklass 1, hur kan jag arbeta med en skattedeklaration programvara de senaste 4 åren? På WISO skattedeklaration program är endast kunna acceptera deklarationen 2015. På råd skulle jag vara glad.

Resultatutvecklingen i D under de senaste 30 åren och strävan;

Det är en statistik, en kurva som visar hur inkomster tyskarna har utvecklats under de senaste 30 åren? Jag får höra att tyskarna har mindre köpkraft medelklassen ännu mindre välförtjänt än för några år sedan. Fakta? Löner och arbetskraftskostnader R

Vilket försäkringsbolag har sitt deltagande i överskott ökat under de senaste 10 åren och strävan;

Vilken försäkring har ökat sitt deltagande i överskott under de senaste 10 åren? Alliansen är i sig inte under den. Finns det en försäkring som hade råd med det under de senaste åren? Jag vet inte, försäkringsbolag minskar sin vinst deltagande i 2010

BU: Vad är det senast utförda åtgärden & comma; när hon var på permission de senaste 5 åren och strävan;

Min fru officer var på lämna de senaste 5 åren. De kommer att tas i bruk förrän 2013. Nu om jag vill ta ut en BU (DU för tjänstemän) hänvisas i kontraktet till den senast utförda åtgärden. Är det den lärde yrket har hon utfört framför ledighet eller

0
Views
0
Ccomments