B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-03-05

Man PKV & comma; kvinna frivilligt GKV & comma; oäkta barn familj försäkrad kvinnor och strävan;

Advertisement

Jag har en fråga angående unserere hälsosituationen. Min man är privat försäkrade, jag frivilligt försäkrade enligt lag eftersom jag hade tittat efter min son och inte helt fungerade. Min första barn är inte min makes biologiska barn. Nu är jag väntar vårt andra barn. Eftersom min make är över inkomstgränsen, jag vet att jag vår 2: a Child extra, som inte kan garantera bidragande om mig.

Nu men jag fick höra att mitt första barn kan faktiskt inte vara försäkrad med mig, men jag måste också betala extra! Eftersom det är den rättsliga situationen? Jag vill undvika att jag får ett brev från AOK, där det står, jag måste betala extra tusentals euro! Jag hade gett efter bröllopet AOK kommunikation och jag fick inte veta om det.

Vad händer om jag hade en 401 Euro jobb?

answers

Tack för det snabba svaret !!!!!!

Ja, du såg rätt, jag frivilligt försäkrade enligt lag eftersom jag hade arbetat endast 400 Euro bas.
Betyder det för mig att jag har extra försäkra mina Grossen måste ???
Vi är en ung familj och skulle vid ca.700-800 euro för sjukförsäkring i månaden för tillfället, vilket är nästan outhärdlig !!!!

Nu, speciellt konstellation. Efter de stränga ögon SGB V, punkt 10 här, det första barnet, eftersom din man är inte den biologiska fadern, förbli fri familj försäkring. Vänligen läs i punkt. Det skulle vara så i en 401 Euro jobb.
För deras barn, så korrekt skrivet, är det privata sjukförsäkringar i samband med sitt eget bidrag. Seek definitivt beslut om överklagande till kassan som klass i sådana fall, ibland en konstig uppfattning. Och dödandet av oppositionsblygsamhet.

Related questions

Separation: Singel & comma; 2 barn och komma; Underhåll och strävan;

Hej alla, Fakta och siffror: Par: Ogift. I: läkare. Innehåll ca 4400 net / månad. Du: värdinna. Innehåll ca 1800 net / månad (100% jobb), ca 1200 net / månad (50% jobb), ca 1200 net / månad (föräldrapenning). I + kvinna uppfyllda: i mitten av 2008. K

Kan referera barnpension orsak & comma; att barn måste betala sjukförsäkringsavgifter och strävan;

När barn får inkomst, till exempel att en förälder är avliden och barnpension betalas, kan detta leda till att fria familjen försäkring bort och du barn kan inte samar försäkra bidragande? ja är så att barnet inte längre är gratis i familjen försäkri

Hej och exkl, Min make viertelmal gift med Me & comma, sedan bevilja pension tidigare kvinnor och strävan; & quest; & quest;

Hej! Min make är upp hiere gift, fjärde gången som jag är den fjärde nu. Undrar sent, till exempel, jag har pension dela med tidigare kvinnor ??? Tack. Hej Melindus i någon skilsmässa är (sedan 1977) gjorde en försörjningsbalansen, som förvärvats und

Har oäkta barn har rätt till halva barnpension & comma; om fadern dör & quest;

Vi har också oäkta barn har rätt till halva barnpension om fadern har erkänt faderskap av modern, med vilken barnet levde men var inte gift och far är nu avliden? Berättigade till halva barnpensionen är inte bara de biologiska barn utan också styvbar

Barn privat försäkrade & comma; är avdragsgilla bidrag & quest;

Mina barn är försäkrade privat i sjukförsäkringen med mig. Kan jag fixa inlägg som särskilda kostnader i deklarationen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de existerar inte "Co-

Är oäkta barn med mamman försäkrade & quest; Hälsa & quest;

Om ett oäkta barn automatiskt omfattas av förälder (i SHI)? Om det är den biologiska barn till förälder och detta är obligatoriskt försäkrad, kan barnet (villkor läs i punkt 10 SGB V) vara fri familj försäkring i GKV. Om modern frivilligt försäkrade

Är för tidigt Erbauszahlungen till oäkta barn förmånlig skattemässig behandling & quest;

Om du går till grossist i Erbauszahlung och betalar därmed obligatoriska delen till oäkta barn under sin livstid, kan man sedan överväga skatt ändå, bland annat som en extraordinär belastning? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certif

Heritage oäkta barn

Hej! Jag har tillämpat följande: Jag har ett oäkta barn tochter.sehe detta och mamman och inte detta tidigast (olika orsaker) med min nya flickvän, kommer jag tillsammans bygga ett hus och förmodligen en dag heiraten.meine flickvän senare en betydand

Måste man för oäkta barn betala underhåll och quest;

En gift kvinna väntar barn, som föddes av en affär och mannen är inte fadern. Har han måste betala men för barnet eftersom han är verheiretet och barnet föds i äktenskapet? Har man betala underhåll? Den biologiska fadern måste i slutändan betala unde

Om du har rättigheter och komma; om man är utesluten som ett oäkta barn av Arv & quest;

Min farfar var min mormor aldrig gift, men upprättas med en annan kvinna en familj. Min far hade sällan kontakt med min morfar. Morfar men nu dog och min far inte vara i följd, därför att han var ett oäkta barn. Kan det vara? Han sade att han är för

0
Views
0
Ccomments