B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-19

man betalar i bytesbalansen och kreditkonto lika höga avgifter & quest;

Advertisement

Är avgifterna för ett kreditkonto är faktiskt densamma som för ett checkkonto med kredit? Eller har du, om du bara överväga avgifter, en fördel i bankkonto?

answers

Mestadels avgifterna för ett kreditkonto samt ett konto med MRP.

En fördel är faktiskt inte nödvändigtvis i ett checkkonto, om banken erbjuder dig något i gengäld om du någonsin web threading det i positivt territorium.

Mestadels dessa är kreditkontot och den klassiska bytesbalansen för ca 5 euro per månad. Avgifterna är desamma som med ett konto som inte är att bedriva en kredit basis.

Men jag utesluter inte att det finns banker som tar på ett kreditkonto högre avgifter för att hålla denna kundkrets.

Related questions

Kreditkort Barn & comma; när de uppstår inte lika hög avgifter & quest;

Min brorson har snart födelsedag. Han vill bara pengar, men jag skulle vilja ge honom istället ett kreditkort, med vilken han sedan kan lära sig att använda plast pengar. Jag har sett att du måste betala relativt höga avgifter för ett sådant kort. Om

Håll bidrag lika till & komma; när man är ung och lika BU skott & quest;

Bo bidrag till Berufsunfähingkeitsversicherung lika när det stängs som en ung människa? Om min information är korrekt, ligger i BU försäkringspremien bara kommer att öka om fördelarna justeras. Det bör dock hända att ungdomar lockas av låga priser oc

High Yield & lika; hög risk & quest;

Genom mitt intresse för bank och försäkring jag snubblat på detta påstående. En högt utbyte är en hög risk. Nu såg jag på Google, som stöder denna tes. Jag skulle vilja veta ens vet varför det är så. Men jag finner ingenstans ett uttalande. Vet du de

Vilken bank har den bästa chansen det och komma; även med negativa kreditkonto för att få & quest;

Finns det banker som i allmänhet oproblematiskt hantera det, vem som helst att göra ett konto? Med dålig schufa du se någon bank. Eftersom vanligtvis orsaka sådana "klienter" av framtida garnishments mycket ansträngning och kasta tillbaka knappa

Insatser -> & semi; Resor med privat bil och lika; vilken ersättning & quest;

Hej! följande situation: Jag arbetar för ett DSL-leverantören på fältservice på samtal. Att kundsamtal, kommer jag ordna ett möte med honom och rida min egen bil till kunden ut. För närvarande min chef betalar 0,30 € / km + restid som arbetstid. Men

Vem betalar mig oaktsamhet wähend byggandet av införlivade element & quest;

Medan skalet kan vara som ett stödsubstans inte alltid vara närvarande. Vem betalar mig skador orsakade av hantverkare som inte kommer att erkänna detta. Till exempel om en inbyggd dörr finns repad? Naturligtvis är det viktiga att du känner till orsa

Betalar arbetsförmedlingen licensen & comma; om visningar Utbildningen består & quest;

Hej! Jag vänder mig till dig och höra dina åsikter för mig en gång. Nu till min fråga: Jag är utbildad snickare och göra ett omskolningsprogram för att bli aktiva igen, efter en lång tids sjukdom, kan delta i arbetslivet. Min uppfattning skulle vara

Om du får även om du bara har ett kreditkonto, ett bankkort och quest;

Kan jag fortfarande betala för utan kontanter om jag har ett kreditkonto med Sparkasse? Ja - du får ett betalkort. Detta är dock endast kan användas när pengar är på kontot. Om ingen är på det, då kan du överallt där betala med betalkort - delvis gjo

Min nya arbetsgivare och LPAR, restaurang & rpar; betalar ingenting för arbetare Spara & comma; är ok & quest; Får han inte & quest;

Min nya arbetsgivare (restaurang) ut mig ingenting för arbetarnas besparingar (RRSPs säger också) det. Han sade att han hade aldrig betalat och hade det inte. Från Freundinnnen Jag vet att deras chefer betalar delvis 52 euro eller ens 78 euro i månad

Varför du betalar hos tandläkaren en extra praktik avgift & quest;

Varför ska jag betala zusälich nochmel 10 € hos tandläkaren, även om jag redan har betalats av familjen läkare, den kvartalsvisa avgiften? Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare. Begär nu: www.expermondo.d