B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-01

lways returnera egenskaper är lika säker investering rekommenderade & period; Hur säker är verkligen & quest;

Advertisement

Är det verkligen sant, eller finns det risk?

answers

Egenskaper var aldrig säker. Den som sprids som bör göra sitt eget intresse.

Halvvägs säkra är grundläggande. Men även om systemet förblir (fråga de tider som i det forna Östtyskland, i Ryssland eller Kina hade anledning).

Stenarna förlorar vanligen i 2% av sitt värde. Man kan därför anta att det nybyggda huset i 50 år är fortfarande det grundläggande värdet på vilken det står. Hur är anledningen beror. I ett utmärkt läge i München, skulle han mer än väl kompenserar för den givna där utgången av huset i framtiden. Det gör en vinst. På landsbygden är det bara något att ta spjärn mot utgången av uppåtriktade hus.

Om du tänker på en investering, bör du titta på så de 50 år gamla hus i hörnet. Beroende på om amn får för bra pengar eller en investering kan inte också vara värt ekonomiskt.

är inte underskattas att i fastigheter ofta försumbar värdestegring (resultaten av come till följd av oljekrisen inflation för objekt som är över 40 år gammal) uppfattas som stor. Från € 100.000 till 438.000 € vid 3% ökning i 50 år. Med aktier (fond) skulle vara mer på 5 - ligger 10%, så åtminstone i god 1,1 Med lite tur på nästan 12 miljoner

Om någon har betalat $ 200.000 för hans hus 50 år sedan och nu 200.000 € blir, känner han det också. Denna egenskap är säkrare än aktier (fond), är också en saga. Som sätter alla ägg i en korg alltid har en betydligt högre risk.

Riskerna för en fastighet är för det första förändringar i situationen. En ny väg, järnväg eller härbärge på tröskeln kan göra samt problem när passerat den sista läkare eller butik från platsen. Hyresgäster kan orsaka problem och det kan vara värre i en kris. Det har funnits en tid då en samtidigt frös avgifterna för fastigheter ökat betydligt och hyror. Vad man inte allt för inre säkerhet. Egenskaper kan också nationaliseras. Mer dock troligt att husägare kommer att upptäckas som en källa till pengar. Den upphöjda i vissa länder överlåtelse av fast egendom skatt skulle ha varit den första ledtråd.

Korrekt händer det ofta att en bedömer egendom felaktigt. Man tänker på tak och värme, men glömmer hela rörsystemet som måste så småningom bytas ut.

Om ekonomi del främmande för intresset ökar femfaldigt kan hittas utan hyresgästen att betala motsvarande höga hyror är klar.

Riskerna för en fastighet är höga nog att du bör överväga att alltid vilken del du har i fastigheter. Många bryts på en fastighet. Tillräckligt ofta, en enda hyresgäst.

Egendom på rätt plats är alltid en bra sak. Även med en Inflatzion förblir det erhållna värdet. Pengar växter är dan bort att vi haft under de senaste hundra år gamla två gånger. Mark och hus bevaras.
hälsning

Det är sant - och det finns risker! Fastigheternas värde är motståndskraftig än likvida medel i slutändan är alla reella värden som detta. När fastigheter är det faktum att utbytbarhet brukar tilläggas att ytterligare annars såsom med guld kontinuerligt en flytande avkastning kan dras därifrån (hyra), exemplet med marknaden beter sig på inflationstendenser, dvs inte utspädning.
Riskerna enkelt uttryckt :. Läget är avgörande (inte för lönsamhet, men för hög avkastning och prestanda - liten m² - hyran är helt ok, men priset är lågt, det kan därför också Imm i Pampa vara lönsam ... ), tillstånd, marknadsacceptans (rentability och hyra standard) och du måste ha korset: förlust av hyran skall kunna ha råd underhåll, förvaltning också kostar pengar, kort sagt, har paketet vara rätt.

Varje planta, i guld, fastigheter, aktier, sparkonton, pengar under madrassen har sina egna risker och fördelar.
I fastigheter, är det inte att uppnå hyres och risken på kort sikt rätt försäljningspriset. Och hyran, naturligtvis, det finns fortfarande risk för Mietvandalen faller för. Om du har en lägenhet eller hus själv köper du fortfarande en risk koncentration (jag lagt ner mycket pengar i en anläggning på) och eventuellt en ränterisk om jag finansiera en del.
Fördelarna (för eget bruk):
Omfattande inflation oberoende. Och egendom får inte säljas normalt på Hartz IV. En eigengenutze fastigheten kommer inte att tillämpas, till exempel ut i följd med ingen eller lägre arvsskatt.
I utländsk användning:
Nedgången var inte mycket man om du inte har råd med en stor egendom och gör det kommersiellt.
I fastighetsfonder:
Även utbredd inflation oberoende. Men analysera fonden noggrant och skilja agnarna från vetet.

Natürlch är också på en fastighet inte guld som glimmar.

En Immoblie:

  • måste hanteras
  • måste bibehållas
  • på grund av skyldigheter (skyldighet att grus, Kehrpficht)
  • orsakar kostnader
  • Måste vara försäkrad
  • som ska repareras
  • kan ha vakans
  • inte varje hyresgäst betalar i tid

Men å andra sidan, har varje person att leva, så det finns alltid ett behov. Hyrorna stiger med ünrigen prisnivåer (eventuellt med fördröjning, men de stiger med).

Så vem har en egenskap, kommer alltid något att äta.

Två risker är av vakans och förfall, tänk på det. Om webbplatsen inte passar, är fastigheten bara värt hälften lyckliga tider, eller inte till salu ...

du måste "ENDAST" hitta rätt objekt. QEIN huset kommer även om det skulle vara på börsen en chrash.

men gäller även där ljuset är också skugga. ett hus måste alltid hyras och en vakans bör undvikas till varje pris, även om du var tvungen att minska hyres gånger.

bör du leta efter ett hus som är en mycket bra byggnad tyg och har i avvaktan efter möjlighet för nästa år inga renoveringar för att skapa en ekonomisk buffert.

Senaste nytt om bostadsbristen:

http: //www.welt.de/finanzen/article7608805/US-Boersenaufsicht-ermittelt-gegen-De ...

Varför försöka Banker (Ackermann med 30% utbyte) alltid placera sina positioner på fastighetsmarknaden? Därför: "VARNING" är mamma till visdom.

Du vill bara ditt bästa - dina pengar. Då kan man se, var de vill bo, med sin besittning, med den påstådda "marknadsvärde". Det senare är grunden för allt annat.

Tillbaka i den gamla goda tiden, det var bara "enhetsvärdet för 1914"! Varför tror du, kära läsare?
Du vill bara att göra sitt bästa - sina pengar!

Alla bör skydda sig med "rättsliga medel" från ytterligare allmänhetens tillgång till sin inkomst, netto efter skatt, hållbar!

Information är den rikedom av den vise. Du förstår inte världen, du måste bara finna sin väg in!

Egendom - endast för personligt bruk = JA.
Investering = ALDRIG!
Kostnader - risker - fluktuationer - marknadsfluktuationer utan slut - villkor - i själva verket alltid ett bottenlöst hål. En är aldrig herre över sitt kapital, eftersom alltför mycket föremål för utländsk reglering och lagstiftning. Hyresgästerna har fler rättigheter än ägaren!

Related questions

Begravning försäkring med 2 & comma, percnt 75; erbjudas som en investering - ca & period; 5 & ​​percnt; den GesamtvermÃķgens & quest;

Begravningskostnader försäkring har faktiskt ganska dåligt rykte. Min mamma har nu erbjudit ett område med omkring 2,75% avkastning inom ramen för ett systemanrop. Summan uppgår till endast ca € 13.000 fler kan inte betala dig. Vad tror du, i samband

Carmignac Investment Fund rekommenderades till mig så länge rekommenderat & quest;

Ber om åsikter om Carmignac fond (WKN A0DP5W) som en investering i avtalet fondsparande som erbjöds till mig så länge rekommenderas. Tack! Carmignac är en bra och välkända bidragsgivarna. Denna provider stor flopp ingen anledning att misstänka, men o

Vad tycker du om fonden av medel Axa & quest; Är denna investering rekommenderade & quest;

Kan du stödja fonden av medel Axa som en investering? En konsult berättade om det, jag är inte helt övertygad och vill att din åsikt om detta? Tack. Axa har cirka 10 fonder av fonder med olika aktie- och obligations skjuvning punkter på erbjudandet,

Om en ETF sparplan i SLI Swiss Leader Index som en långsiktig investering rekommenderade & quest;

Mer av här: DBX1AA Indexet inkluderar även stora namn som Nestle, Roche, Norvartis med cirka 9 procent. Jag förväntar av en god investering (lång placeringshorisont). För yttranden kommer jag vara tacksam. Så om du vill skildra den schweiziska börsen

Carmignac Investissement rekommenderade & quest;

Eftersom Carmignac Investissement har en fondvolym på 8180 miljoner euro, jag undrar om man kanske bör välja en annan internationell aktiefond, eftersom jag har oro för att låga kan omfördelning, i denna volym. Övriga fonder redan hade problem när re

Om sluten fastighetsfond Real Invest rekommenderade & comma; ger god avkastning och strävan;

Skulle de finansiella experter rekommenderar här den slutna fastighetsfonden Real Invest till salu? Kan ge god avkastning? Om jag någonsin sammanfatta Äußereungen de senaste veckorna, här nästan alla röstat mot slutna fonder. därför denna fond verkar

Schwellenländerfonds- Keppler Emering marknad LBB Invest rekommenderade & quest;

Vad att göra denna fond, kastar han omkring 5,4 procent avkastning från-bättre än index. Vill du investera här när du tänker på tillväxtländer? Fonden är till skillnad från många andra EM-medel som inte i första hand investeras i Kina, men i Brasilie

Lyckad investera med "& semi aktiv" och halv; Fond & quest; Hur jakten &;

I denna kategori finns många förespråkare "aktiv" förvaltad fond. Själv har jag också börjat som 20 år sedan när jag studerade "race listor" topp medel (Performance av de senaste 3/5 år) och sedan köptes av misstänkt kvalitet. Tyvärr l

Har din investering eller & period; med aktier bytt val beteende av krisen och strävan;

Visst före ena eller det andra här upplevelsen med aktier, under och nu efter krisen. Har du ändrat din investering beteende i aktier? Är du mer försiktig? kriterierna ändrades i valet? Har du omfördelas alla? Har ni några fler aktier? etc. Jag har m

Ström nu att investera det med energiomställningen känsla i miljöfonder & quest;

Finns det nu lovande, om du investerar i en miljöfond, eftersom prestanda på grund av den energi som övergången skulle vara bra? Varför denna fråga kommer en dag igen? ingen läser gamla svar här? Hm ... Aktier och fonder av solcellsföretag och i allm

0
Views
0
Ccomments