B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-19

Lös Passbook eller en ny begäran & quest;

Advertisement

Unzwar Jag har 14 tusen i mitt sparkonto och behov av 12 tusen. Men jag förlorade motbok och ville fråga om jag med min identitetskort för att visa mig och som kan lösa alla. Om ränte straff jag klart och även villig att betala. Var en till mig bara kan göra en ny sparkonto och sedan lösa upp eller kan du inte? Eftersom jag behöver pengar snabbt, ingen tid var där för att skapa en ny! För en array metoden jag har inte tid.

Tack för svaret

Vänligen egentligen bara svara på min verkliga frågan!

answers


"Eftersom jag behöver pengar snabbt, om det inte fanns någon tid att skapa en ny!"

Ingen tid? Vad menar du, hur länge banken behöver utfärda en motbok? Och varför skulle någonsin utfärdas ett nytt sparkonto?

Då måste du första gången på banken en förlust deklaration fyllas i. Hur snabbt banken är sedan villiga att betala de pengar du kan ta reda på det.

Related questions

Man bör hålla en passbook föredrar istället att avsluta & quest;

En vän rådde mig att jag inte skulle avbryta mitt sparkonto eftersom avgifter kostnader eller nackdelar i form av räntor ger och att jag föredrar att lyfta något upp till 2-3 euro och låta passera sparkonto är. Är han rätt? Detta är verkligen ofta fa

Resolution Passbook: endast kontanter eller banköverföring & quest;

Jag vill lösa en gammal motbok. Så mycket pengar är inte längre på det, men jag skulle inte med så mycket pengar hela dagen kör runt i staden. Dehalb min fråga: Har upplösning endast för kontanter, eller kan du ordna en överföring av pengar till ett

Kan passbook omvandlas till ett sparkonto & quest;

Enligt min mening har motbok faktiskt inga riktiga fördelar över penningmarknaden konto. Av denna anledning ville jag fråga här igen, om motbok eigenltich lätt kan förvandlas till ett sparkonto, så att hela pengarna överförs. Nej, olika par skor. Och

Kan du vid låga inkomster rabatt för Kita Post begäran & quest;

Finns det Kiga avgifter rabatt för kommuner, på begäran om en tjänar lite? En minskning eller befrielse, besök vår begäran. Se här: http: //www.helpster.de/fuer-den-kindergarten-eine-kostenuebernahme-beantragen-so ... som reglerar varje samhälle själ

EU pension för funktionshinder: kan jag dra tillbaka begäran & quest;

hej, är arbetslös (Hartz4) och har avbrutit en yrkes rehabiliteringsprogram. Har en begäran om partiell pension (delinvalidpension) tillhandahålls, utan att veta att pensionen bedömt omfattningen / svårighetsgraden av funktionshinder. Har nu tid för

Kan avgifter för utbytesseminarier lösa & comma; om beskattas även andelar & quest;

Skulle vilja delta i ett utbyte seminarium, och med tanke på bara om vi kan lösa terminsavgift, om du i sin tur måste också betala skatt på vinster aktie? Nej. Aktievinster beskattas sedan 01/01/2009 generellt till platt skatt med "bara" 25% och

Måste vara en advokat betalt för hans lagliga begäran & quest;

En vän hade en trafikolycka. Vid sin bil en total förlust av flera € 1000 har vuxit fram. Han gick med sin lagliga politiska till advokat, så han gör sina skador. För är han inte skyldig till olyckan. Advokaten skrev därefter till rättsskyddsförsäkri

Barnbidrag och sol; Abzweigunsantrag eller Ny begäran & quest;

Min mamma hänvisar närvarande barnbidrag, inte längre har det till mig för en månad också! Jag frågade då en Abzweigungsantrag som (om inte längre) ligger i familjens budget för en månad sedan! Min mamma är fortfarande praktiskt taget sökanden? Inneb

Har du verkligen att underkasta sig Elster dokument endast på begäran & quest;

Är det verkligen sant att du skickar dem tillsammans med Elster inga bevis har? Eller är det att vissa dokument som du behöver bara att lämna in en begäran? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu:

Passbook från 1939 fortfarande gÞltig & quest;

Vi har i vår Wohnungsauflösung mycket drabbade avliden faster fann en passbook, där den sista posten gjordes i oktober 1939. Det är en kredit på 800 ??? / Euro, DM, RM ??? registrerats. motbok visades förmodligen tid från den lokala sparbanken. Om mo