B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-09-20

Loppmarknad intäkter utomlands

Advertisement

Om jag säljer begagnade varor (hushållsartiklar, kläder, elektronik varor, bildäck och mycket lätt även en begagnad inte nödvändigtvis trafiksäkra bil) utomlands vid en loppmarknad, intäkterna från denna skatt? Om en sådan
Försäljningen avser något mycket en gång om året?

answers

Så loppis intäkterna så vitt jag vet inte skattepliktiga om det inte är helt enkelt inte för kommersiell handel. Om du 1 x i källaren entrümpelst och tider kort bilresa över gränsen, eftersom du kan bara bor nära gränsen, är detta inte ett problem.

Loppmarknad intäkter på denna skala är inhemskt inte skattepliktiga, men kanske i andra länder, kommer till det här landet till.

Du kan dock med återvinnings lag (eller så) har problem.

Inte fastna dig, då är det inga problem.

Related questions

intäkter utomlands

Om jag bor i Tyskland och utomlands har inkomster, jag måste betala skatt för den i Tyskland, även om jag betala skatt för redan utomlands? Korrekt. Men om ett dubbelbeskattningsavtal existerar, kan du, beroende på arrangemang som har gjorts där, und

Intäkter utomlands & comma; Egendom i Tyskland

Hej! Jag tyska, bodde och arbetade i Frankrike sedan juli 2011. (obegränsad, franska sysselsättning, är inte expatriate, franska bostadsadress) och har en fastighet (hyrd lägenhet att hyra) i Tyskland. För 2011 har jag nu gjort första gången mina dek

Änkepension från Tyskland, trots intäkter utomlands & quest;

En vän bor i Spanien och hennes man tyvärr dog några dagar sedan. Båda har en pension från Tyskland och bygger bara en liten pension från Spanien. Nu är frågan: Får änkan änkepension från Tyskland, även om du har inkomster i Spanien? Hej Anabelen din

Att arbeta i Tyskland & comma; Familj utomlands & period; Är flyggilla & quest;

Hej alla, Jag anser mig i en medicinsk grupp praxis i Tyskland att göra det ensam. Där kommer jag att 3-4 dagar i veckan. Min fru och barn fortfarande går i skolan, bor i EU-länderna och vi inte flytta nu. I Tyskland kommer jag hyra en lägenhet, meda

Som fallet är med främmande inkomster och skatte & quest;

Vad intäkter utomlands måste beskattas i Tyskland här? Den beter sig med de typer av inkomster alltid samma, oavsett om de genereras utomlands eller inom landet? Om finansiella intäkter eller handel inkomster beskattas i samma takt som om jag uppnå d

Pers & period; Headset> & halv, 25 & percnt; & komma; KAP

Tänk dig följande scenario: En anställd (brutto 60 tusen, skatteklass 1) med en personlig skattesats på 52%, utöver sina inkomster eller kapitalvinster i mängden 20 tusen - men utomlands. Den utländska banken har försvunnit någon källskatt. Så upplup

Skatteklass förändring efter äktenskapet i intäkter i Tyskland men bor utomlands

Hej! min fru får sin lön i Tyskland, men vi bor utomlands. I januari gifte vi oss och jag har arbetat självständigt i Tyskland i slutet av mars och är sedan dras med utomlands. Utomlands har jag nu ingen inkomst. Vilka skatteklass kombination erbjude

Intäkter från licensavgifter utomlands och period; Är jag i D fortfarande einkommsst-laddning & quest;

Hej! Jag börjar från och med april en längre semester (Radfernreise) att åtminstone sex månader och kanske till och med upp till ett och ett halvt år bort mitt hem leds av ett stort antal länder. Eftersom jag är privat förändras samtidigt och min läg

som beskattas intäkter från konsultuppdrag utomlands om avgifterna betalas i Tyskland

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Var är de Sitter konsult? Var är säte för kunden? Var rådgivare för verksamheten längre period utomlands, eller för ett par dagar? Var plat

Är intäkter på loppmarknad skattefria eller om du har till rapporten från ett visst belopp och quest;

Jag skulle vilja sälja en del gamla saker till mig på loppmarknad. Har jag belopp över en viss storlek rapport till skattemyndigheterna? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de En