B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-01

Lönebesked för pensionsfonden förlorade & exkl;

Advertisement

Min mamma har från 1971 - arbetade i Frankrike 1989 i ett bolag "Cernay SA Textile". Sedan 1989 har vi bott i Schweiz. Denna morgon har hon till Frankrike för positionen kallas ansvar för pensionsfonder (tyvärr namn är okänd för mig). Hon har begärt för pensions pengar som de kan få för 4 månader, men the gentleman på telefonen bad om ett lönebesked från sin arbetstid. Problemet är att min mamma har ingen lönebesked och företaget 1990 gjorde tätt. Nu min fråga: Finns det något sätt hur de fortfarande kan få sina pensionspengar? Eller hur hon kommer till din lönebesked?

Var nöjda med hjälp svar. Tack

answers

Denna fråga kan jag svara dig på nolltid: Du måste mig bara please på tyska Kurs- den rättsliga grunden för en pensionsfond enligt fransk lag kortfattat förklara.

Related questions

Guldgruvor lager i stället för guld & quest;

Efter guldpriset är på historiskt höga priserna på guldgruvor lager visas fortfarande relativt billigt jämfört med en investering som rekommenderas i guldgruvor lager? Guldgruvor bestånd är starkt släpat bakom guldpriset. Detta gäller även för minor,

Glasögon med jolle rida förlorade & comma; skuld & quest; & exkl;

Hej! var vi på en jolle rida och hade bara glasögonen i en väns namn på tyvärr har jag sedan i vatten (när ombord på båten) förlorade. Jag har fått en chans som ingriper med ansvarsförsäkring. är tyvärr innebär en solglasögon med slipat glas och är d

förlorade plånbok - kontantkort och exkl; & quest;

Hej! I går jag förlorade min plånbok där det var mitt betalkort. Jag har dem blockerat omedelbart, men jag har ännu inte undertecknats på baksidan av kortet. Vad händer nu om någon är laddad med en signatur med mitt kort? Som jag sa att kortet är lås

förlorade lönebesked - vad man ska göra och strävan;

Jag har avlivats och märkte att jag verkar ha förlorat några lönespecifikationer från min arbetsgivare att jag behöver men det bara mina dokument för skattedeklarationer. Vad kan du göra? Är det tillräckligt att skattebyrån, om jag ange att jag förtj

Sömnlös natt och exkl; Mina skattedokument går förlorade i post borta och komma; och nu & quest;

Min skatterådgivare berättade igår att han har skickat in alla nödvändiga dokument från kontroll avslutning på mig redan 3,5 veckor sedan, men jag fick inte något per post. Att följa alla originalkvitton och dokument verkar vara borta. Hur gör jag de

Sista frågan fortfarande och exkl; Kan hyresgäster insättning förlorad för evigt & quest; & quest; & quest; & quest; Jag behöver pengarna snart och exkl;

Och en (förhoppningsvis) sista gången återigen på problemet med värmeräkningen. Så vi har inte ens få från förra året, och därmed grundade hyresvärden nu att han länge behåller depositionen tills allt fast med verktyg. Men om vi inte ens förra året,

Kan pension förlorade & quest också;

Är det möjligt att en för år betala till pensionsfonden, och sedan hävdar att hans pension förlorar (om man är som oberoende)? Eller är jag definitivt något garanteras om jag har betalat? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompeten

Socialförsäkringskort förlorade & period; Nu & quest;

när man förlorade sitt socialförsäkringskort, är detta en tragedi? Jag behöver alls? Skona? Den tyska pensionsfonden skriver: Vad ska jag göra om jag förlorade mitt socialförsäkringskort? Då måste du ansöka om ett nytt socialförsäkringskort med särsk

Jag fick tid pensionsfonden 2014 43 &, 000 € engångsbetalning och komma; Det var skattekontoret rapporterade & comma; tidigare var inget svar & comma; vad ska jag göra & quest;

Jag är pensionerad sedan 2005 förvärv Oförmögen och recensioner 300 € per månad. var från Bufv. fortsätta att betalas. Utbetalningen av god € 43.000 under det andra kvartalet 2014. har rapporterats av arbetsgivaren och av mig i den sista självdeklara

Förtidspension begärt - sökanden hittar men inte deltidsjobb och exkl; Vad nu & quest;

Min farbror beviljades invalidpension på grund av en ryggradsdisksjukdom. Man måste utan honom att intyga att det kan fungera 4 timmar per dag. Men sedan 3 månader nu han söker ett deltidsarbete och kan inte hitta. Hur lång tid tar det att fungera? Ä

0
Views
0
Ccomments