B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter företag avdrag skattedeklarationer euro logikostnader pendling ersättning Euro & plus; självdeklaration 2017-10-12

Logikostnader snarare än pendling ersättning mot skatte & comma; möjligt & quest;

Advertisement

Jag har två gånger i veckan (ons, DO) för placering X i bolaget längre bort (inga förändrade platser) för att arbeta (anställd). Häromdagen jag arbetar hemma. Nu kan ställas in för aktiverad körning ja pendeltåg skatt. Men hur är det, om jag bo en natt plats i ett hotell? Kan jag starta hotellkostnader sedan ersätta? Eller är det inte möjligt?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Naturligtvis frågan hade vi här redan flera gånger.

De logikostnader är rimliga avdragsgill (dvs om det driver dig till Berlin, inte välja Adlon).

Nu, för aktiverad körning ja pendeltåg skatt redovisas

Aldrig.

Om '' mer avlägsen företaget "Din första arbetsplats? Om så är fallet, kan du ta den nakna km x 0,30 (reser bidraget innebär) start. Boende Du kan också "mer avlägsen företag" måste vara tillräckligt långt borta. Detta är en resonemang sak.

Om den första aktiviteten rum någon annanstans, det finns resekostnader ändå nämligen resor och övernattningar.

Din lägenhet kan för övrigt inte första aktivitetscenter.

Vad pendeltåg skatt?

Related questions

Pendling ersättning för resor till Utbildning & quest;

Hej. En kollega till mig spelar fotboll i amatör, men fortfarande ganska hög. Han får i alla fall pengar för det och att det också kommer att ange skattebyrån. Kan han få en pendling ersättning för resor till utbildning och till spelen? Skulle vara i

Pendling ersättning om du ta tåget & quest;

Nu börjar jag snart min utbildning på, har en bil och har möjlighet att få mig en billig BahnCard om företaget. (Vägen till arbete är ca 50 km) Jag får nu när jag ta tåget, ingenting, bara kort, eller 30 cent för 50km? Det finns (åtminstone upp till

Om omväg att arbeta med pendling ersättning erkänts av Inland Revenue & quest;

Så, gäller följande problem mig. Om jag bär på i kilometer kortaste vägen till jobbet, så jag skulle behöva längre tid eftersom överallt ljus och oftast mycket trafik. Det är därför jag får alltid istället en omväg, men det ger mig faktiskt 10 minute

Uppskov med skatt & comma; möjligt & quest;

Från min tidigare själv måste jag betala extra nästan 30.000 moms + företagsskatt enligt beräkningar av skattebyrån. (I själva verket gjorde ingen cent vinst) Problemet är att efter jag betalat alla skulder är för mig inte mer pengar. Begäran om avbe

vilka kostnader som vid en lebensl & period; Bostäder lag att bära & quest; Skatt & comma; Gebãudevers & quest; & quest reparationskostnader;

Jag bor i huset 2 Fam. Min mamma har uppehållstillstånd för livet. Enligt advokat men hon behöver inte fastighetsskatt u Gebåudevers betala. Varför? Vad händer om det gamla värmesystemet eller på annat sätt defekt. Har de deltar i underhålls- eller r

30 km från Work & comma; kan jag ersättning för skatter lägga & comma; så jag mer julbonus någonsin reda & quest;

Jag har 30 km från arbetet, kan jag nu lägga till en ersättning beträffande skatter (dvs. på styrkortet), så jag komma ut ur julbonus mer? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de

Kan jag i deklarationen att ansöka om pendeltåg skatt & comma; även om jag i år separation & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de För resor som görs mellan hem och arbete, är det avverkning kan (även pendling bidrag) åberopas som en del av annonseringskostnader. Detta

Home Office och resor till arbetsplatsen och komma; som om vi inkluderar skatt från resor & quest;

Vad händer om du arbetar i huvudsak hemifrån, och endast en gång flyttar till mötet i bolaget varje vecka. sedan konvertera resekostnader som pendlare ersättning från skatt? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifie

Pendlare skatt till stationen & quest;

Jag alltid få tåget att arbeta. Men S-Bahn station är ca 4 km och bussen sedan färdas endast 1x timme, så jag tar bilen till stationen. Kan jag göra anspråk för pendeltåg skatt som också? Du har ett gemensamt sätt att arbeta. (Antagen) 4 km till järn

USA Travel: Skatter återbetalas få & quest;

Mir har någon sagt att du återigen kan få ersättning de skatter som du betalar i USA i butiken när du fyller i någon form på flygplatsen. Är det rätt? Hur exakt fungerar det? Tack. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifiera

0
Views
0
Ccomments