B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter avdrag reklamkostnader praktikanter avdrags & plus; annonseringskostnader loggbok 2012-02-01

Loggbok som trainee

Advertisement

Kära Vet,

Jag får nu i min 2: a året på utbildningen som en köpman för försäkring och finans. Nu när jag är i min 2: a året av utbildningen kommer jag snart vara mycket behov av att gå på utsidan möten med min egen bil. Som kan träffas varje månad för att prata löst 1000 KM. Min fråga är:

Är det värt för mig en loggbok för att leda? Vad får du per KM? Vad ska jag göra? Är en loggbok kan även utföras via Handyapp?

Jag tackar på förhand för ditt svar.

Med vänliga hälsningar,

Tadim

answers

Om du måste göra för din arbetsgivare så många resor med egen bil, då det vore bäst att han ersatte dig kostnaden.

Om så inte är fallet är möjligt, kan du dra av € 0.30 per kilometer från skatten. Du måste betala mycket men firstonce inkomstskatt. Annars använder nix.

Jag skulle loggbok i ditt ställe i alla fall.

Är det värt för mig en loggbok för att leda?

eventuellt

Vad får du per KM?

Ingenting, men du måste göra en invändning.

Vad ska jag göra?

Fyll försiktigt.

Är en loggbok kan även utföras via Handyapp?

Jag fick rådet att inte köra den elektroniska loggboken, men är redan tillbaka nästan 10 år sedan.

Fråga först din arbetsgivare om han betalar du per kilometer ersättning. Om ja, måste du resekostnader machen.Die form av dessa uttalanden är allmänt definierade av företaget, men förmodligen inte i form av en app. I värsta fall för du kan även handskrivna ;-))

AG kan du max. 0,30 per km drivs för arbete skattefria återbetalning. Gibts inga resekostnader av företaget - ovanligt, men möjligt - bör du lista mycket exakt, även med 0,30 / km på din deklaration som inkomstrelaterade kostnader dina resor. Här kan nix en app. Berättelsen skall lämnas ut kan du bifoga dåligt? Din självdeklaration.

Det kommer att gynna dig naturligtvis bara vad händer om du betalar också skatt. Annars betalar du det.

Tack för de stora svar er alla.
Jag ska försöka prata med min chef.

Related questions

Loggbok är värt det

Jag kör dagligen för att arbeta med bil (bara 24 km) nu är en tjänstebils vidare. Frågan kvarstår om ett% kontroll eller loggboken. Förutom pendlande jag kör nästan aldrig privat. (Shopping, eller resor jag gör med bil min make) Nu uppstår frågan hur

Vilken information ska registreras korrekt i en loggbok & quest;

Om man tar en loggbok, är den information som du har korrekta register? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Abfahrsort med tiden destination med tiden, kilometer, besökte pers

Månadsavgifter tjänstebils loggbok

Hej! Jag är anställd och har en tjänstebil som förs över en loggbok. Jag betala månadsvis en klumpsumma för bilen och i slutet av året, kommer avgiften kompenseras med de faktiska privata körda kilometer, som jag har på brutto sidan ett belopp X och

Loggbok för montering och sol, använd förändringsarbete

Hej alla, Jag är mycket rate men särskilt mitt fall har jag fortfarande fick inget rätt svar. Och även om jag har en fråga om ledning av körjournalen. En fråga: Resorna i min bostad för montering egendom, som måste föras in i loggboken att de redovis

Är jag som ett litet företag genomför en loggbok för att leda & quest;

Ber om snabb respons. sattes snabbt mitt svar är inte bara möjligen till hjälp för att kunna förstå svaret av Enno .: https: //www.lexware.de/artikel/steuertipp-firmenwagen-fahrtenbuch-oder-1-prozent ... Nej. Men som en bilförare som vill något vi ka

göra loggbok varje år & quest;

Jag är nu ganska några år en loggbok. De privata intressen kommer som alltid ut på samma sak. Nu har jag hört att du måste hålla en loggbok garnichtmehr varje år? Stämmer det? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade re

Loggbok vid stället sysselsättning

Följande fall: Min fru arbetar sedan mitten av förra året i vård och kör sin egen bil varje dag till flera föränderliga platser. Det är till exempel går det från ditt hem till punkt 1, efter punkt 2, efter punkt 3 och tillbaka hem. Min fru har flera

Finns det allmänna regler och komma; När 1 & percnt; vs. schema & tid; Loggbok värt & quest;

Det finns grundläggande regler när att kontra en loggbok. regel 1% kan vara värdefullt för en bil? Jag tänker på sådana aspekter som km kraft min. 15.000 km per år Totalkostnads ​​min. 2% av ny bil pris Privat dela med max. 20% etc. Kan du nämna här

Minimikrav för en loggbok och LPAR, självdeklaration & rpar;

Hej! Jag är en anställd och vill köra för 2015 en loggbok för att en enskild Auswärtstätigekeiten körsträcka takt att lösa (i stället för 0,30 € / km). Från skattekontoret jag har tyvärr fick inget svar och året fortsätter. Hittills har jag en tabell

Om samma som trainee har ett funktionshinder försäkring & quest;

När behöver du en Berufsunfähtigkeitsverischerung? Om bara om du har en familj eller är redan användbart om du fortfarande lever ensam? Så snart som möjligt, eftersom en BU för vanliga arbetare, som är beroende av en inkomst på grund av sin arbetssty