B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-30

Loggbok med några resor med privata fordon & quest;

Advertisement

Hej alla,

Jag har en fråga: jag kör i cirka 10 gånger till en kund med min egen bil och vill dessa kostnader visar i min deklaration (det kommer att pågå under en resa ersättning av arbetsgivaren inte, som har sina skäl).

Hur gör jag ange exakt? Agent loggbok? Om så är fallet, vilken form bör den ha och måste undertecknas av arbetsgivaren med företagets stämpel eller behåller AG bara originalet och en lämnar en kopia?

Tack en gång för svar!

answers

Du skriver ner lätt i din kalender. För självdeklaration du gör en enkel installation med dag och körda kilometer.

Related questions

Bilförmån eller privata fordon & quest;

Hej alla! Jag har några frågor, med de svar jag behöver stöd. Skattekontoret är senaste noteringen mina professionella resor (liknar en loggbok) inte "happy" ... Förslaget av fastigheten är arbetaren, att förklara min bil till ett servicefordon,

Hur gör jag resekostnader av privata fordon till & quest;

Jag använder min privata fordon för min frilansuppdrag. Jag använder en platt 30 cent för varje kilometer. Frågan jag ställer mig nu, som jag, mot skattemyndigheten efter att jag har min privata fordon som används företag? Är det tillräckligt för att

Hur skall det betala en skatt & comma; när en chef är tillåtet att använda flera fordon för privat och quest;

Det regleras ganska mycket som en chef för en GmbH måste betala skatt på ett fordon från den ägs. Antingen loggbok eller 1% regeln. Men som det är, om företaget äger flera bilar som kan använda chefen? Måste han då varje bil med regel 1% beskattas? D

SO - Villkor - funktionshindrade 15 och tid, 000 km - alla privata resor som omfattas av & quest; & quest; & quest; & quest;

För vår dotter med Beh.ausweis-funktioner B + H + Ag + 100% och så får vi med bevis max.km.Pauschale av 15.000 km per år. Detta omfattar faktiskt alla resekostnader från resultatet av hindren är oundvikliga och även alla rent privata resor. Men hur ,

Använd privata fordon för affärsresor och komma; högre WK "och halv, trots" och halv; Ersättning av AG & quest;

Kära medlemmar, Jag hoppas någon av er kan någon åtminstone ge delar information om denna fråga till mig. Omfattande forskning har tyvärr inte lett till några fruktbara resultat. Följande SV: Jag gör en hel del professionella sådana. Detaljerna är he

Bil begagnad bil köpa företag och LPAR, inget fordon drifts & rpar; ändå förlängd garanti från privat och quest;

Om jag abkaufe sin tjänst bil behövs en revisor, har han till mig då ge längre garanti än om han hade sålt det som en privatperson, bara för att han var där som tjänstebil? Skulle det inte vara bättre att köpa från denna aspekt av en kommersiell röre

Insatser -> & semi; Resor med privat bil och lika; vilken ersättning & quest;

Hej! följande situation: Jag arbetar för ett DSL-leverantören på fältservice på samtal. Att kundsamtal, kommer jag ordna ett möte med honom och rida min egen bil till kunden ut. För närvarande min chef betalar 0,30 € / km + restid som arbetstid. Men

det finns utrangeringar systemet egentligen bara för privata fordon och komma; har inga anspråk hantverkare & quest;

är det sant att gamla bil företag du inte får som skrotnings handlare för hans sinne. 9 år? Ja, det är ausdrpcklich så namnges i föreskrifterna. Men i en modifiering av visdom: "där en kontroll eftersom en oas," naturligtvis du kan säga att det

nöja olycka med ett privat fordon på affärsresor & quest;

Hej! Jag hade förra året med min egen bil, som ibland också används kommersiellt, en olycka, medan jag kapitulerade varor till en av mina kunder. Kan jag dra av kostnaden för olyckan i resultaträkningen som särskilda kostnader? Snabb och billig hjälp

Måste jag loggbok för tjänstebilar leda & comma; om I & quest personbil;

När jag kör en bil privat, måste jag någonsin bevisa att jag använder tjänstebilen endast företag? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Om du har en tjänstebil är privat bruk f