B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-17

Livslångt bostadsrätten och skatter - hur gör man bäst & quest;

Advertisement

Jag har hört att du kan spara skatt om du bor med dina föräldrar i ett hus som tillhör familjen. Vilka är de exakta konstellationer? Gör föräldrarna sedan åsidosätta huset till barnen?

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Vad menar du med "åsidosätta"? Och vilka skatter gör du vill spara på detta sätt?

Related questions

Kan sägas upp i förtid och strävan efter arv livslångt bostadsrätten,

Testator har ett arv så inför en partner, genom att ha gett henne en livslång lägenhet precis vid hans lägenhet. Hans syster blev arvinge och ägare av lägenheten. Arvet har sedan länge förekommit, följeslagare till och från den. Du betalar endast hus

Skatte parentes ändras efter föräldraledighet & quest; & quest; & quest;

Eftersom jag är mammaledig, min make skatte klasserna 3 och jag styra 5. Nu börjar jag i december att fungera igen inTeilzeit.Mein månatliga bruttoinkomsten är ca 1400 Euro.Der bruttolön av min make är cirka 2900 euro. Är det vettigt nu att ändra ink

Skatter till ett symboliskt pris & quest;

Jag har en samägande av en fastighet. Detta vill jag sälja min syster till sk. Symbolisk pris. Vad om skatter i synnerhet överlåtelse av fast egendom skatt? Vad mäter och även notarieavgifter? Tack Notarie måste sända kopior av alla markförsäljningen

Hur kan jag i platt skatt kursförluster med ränteintäkter offset & quest;

Jag har läst att du kan förlust du har lidit förluster kvittas mot ränteintäkter i platt skatt. Kan någon förklara exakt hur man gör det till mig? Tack. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.

nytt jobb nära gränsen till Schweiz och period; Bor i Schweiz WG & period; Skatter som en gräns och quest;

Jag har (förmodligen) ett nytt jobb i D, som ligger på gränsen till Schweiz. Jag har hört från vänner att det kan vara meningsfullt att leva i Schweiz och där för att betala sina skatter. Det bör vara sådan gränsarbetare system. Jag har i allmänhet v

Läkemedel från skatt Settle & period; Är det & quest;

Kan jag sälja droger från skatt? Inte allt är betald och därför kostnader kan redan privat faller. Hur ser med kontroll? Ja eller nej? Och i så fall, under vilka omständigheter jag kan göra kostnaden för skatteändamål? Dessa är mycket stora bördor. §

Hur mycket skatt således lösa eventuella efterskott & quest;

Hej gemenskap, Hur kan jag räkna ut hur mycket jag måste köpa mig något på avdragsgilla poster, så jag riskerar ingen ytterligare betalning? (Ehegattensplitting) Min strategi: Jag kan redan uppskattas med hjälp av en klyvbordet att mellan inbetalda a

Om finansminister Steinbrück införa skatt börsomsättningen för aktier igen & quest;

I en tidskrift läste jag att Bundesfinanzminster Steinbrück planerar att införa aktieöverlåtelseskatt igen, det skulle vara mycket dåligt för försäljning / köp av aktier, eller vad tror du? Den vänstra (dvs partiets vänster) menar att ett sätt kan re

Skatter betalar för Internet Jobb & quest; & LPAR; Läxor & rpar;

Hej alla, Jag är 19 år och jag gör min Abi ... Nu har jag Internet ett jobb som konsult för internetsidor som finns där skulle jag tjäna mer än 400 € i månaden ... Företaget är seriösa och har sitt huvudkontor i Irland ... men jag betalat från Stahte

I notarie köpeavtal saknar skatt clearance certifikat - som uppvisar & quest;

En notarie köpeavtal kommer inte att fullbordas eller notarie vägrar att överföra äganderätten, även om inköpspriset har betalats. Han tror att intyg skatt saknas. Som utfärdar dem, så att jag kan vända genast att gå och lära sig hinder? Notarie jag

1
Views
0
Ccomments