B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arv Gifting hem köp livränta husförsäljning plus; present 2012-03-14

Livränta & comma; Gåva eller andra modeller och komma; ett hus till dottern att passera & quest; & quest;

Advertisement

Hej!

Relationen min mamma och mig att min syster har brutit samman. Fakta långa men inte i syfte att undkomma sin skyldighet att deras del.

Nu är min mamma vill att passera sitt hus till mig, kan min syster göra anspråk senare utan.

Har någon av er erfarenhet med det?

Vi tänker på en försäljning till mig av livränta efter.

Hur man bestämmer marknadsvärdet?

Är det möjligt att pensionen begränsas dock att lämna dem men avslutas med döden av min mor? Annars min syster skulle ha rätt till en del av den obetalda skulden ...

Om det avtalade priset under marknadsvärdet, då skillnaden mellan inköpspriset till marknadsvärdet som en genbank behandlas?

Är donationen med registrerade rättigheter hemvist för livet en möjlighet? Jag läste irgentwo, jag skulle behöva betala min syster senare registrerade aktierätt min mor ekonomiskt proportionellt ...

En annan version säger en gång en livslång hemvist registreras, inte den period på 10 år inte börja återhämta sig ...

Frågor, frågor ...

Vi kommer naturligtvis att konsultera en notarie, men jag tycker inte om att gå naiv i en sådan sak och ville tidigare informera gånger.

Tack redan för ditt svar!

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

  • Verkehrswertermittung = se gånger av indianer ötlichen Press och Immobiienscout hur sådana hus handlas.
  • Inköp men gegenlebenslänglche livränta (notarie hatdie tabeller) och sedan beräknar hyran av lägenheten, rum som bor i modern äran för det.
  • Sedan målet har avgjorts med döden av hans mor. Om modern (förhoppningsvis) mycket gammal är du betalar mycket.
  • Eller till kvinnor ge upp levande rätt, då en marginal samtal till systern är nödvändig endast om mamman dör innerhalbb 10 år.

Ditt fall är redan något komplex. Jag skulle eimpfehlen dig att söka ett forum tillägnad dessa frågor. t.ex. http://www.juraforum.de/forum/erbrecht/
och naturligtvis, råd från en erfaren advokat / notarie.

Kanske finns det också här i forumet arvs experter som kan ge dig svar.

oops ... redan hänt ...

Related questions

Om efterfrågan & comma; gavs för denna deposition och komma; balanserad - vad som hände med honom & quest;

För en vän lovade jag som säkerhet för ett lån på 2000 euro mina mynt (5 st) med fast beslutna att inte sämre värde för givaren av lånet. Min vän har men fullt återbetalat lån under tiden. Men jag hör ingenting mer av donator som har min myntsamling.

Huset Ge Livränta & comma; då får jag pensionsutbetalningar eller in natura & quest;

Föredrar att inte fråga mig något om jag gör mitt hus på en livränta, då får jag pensionsutbetalningar eller in natura? Min gamla granne (95 år) blir alltid bara ved, ägg, smör, mjölk, kött och ost från sina släktingar, som har tagit över hans gård.

Jag har delvis fått mitt hus på en livränta & comma; Det kommer nu att sälja och komma; kan den livräntor mottagaren säljer förhindra & quest;

Jag vill sälja mitt hus, och huset jag TLW. Inköpt genom en livränta. Kan förhindra försäljningen av LR-mottagare? Det beror på konfigurationen av den tidigare försäljningskontraktet. Fördel bör livränta dock inget samband med huset, är att liknande

Försäkring & comma; som betalar livförsäkring & comma; Det skulle vara mig 400 € livstid livränta & comma; rekommenderade & quest;

Försäkring - när jag avslutat livförsäkring (vilket beror snart, det finns 100.000 euro) betalade mig € 400 pension för livet om jag verrente pengarna. Men pengarna skulle vara borta. Hade erbjudandet ok? Jag vill göra mig smart och därmed ifrågasätt

Svårare fall & comma, Heritage & comma, gåva & comma; Care

Hej! en mamma har ett hus och tre children.1 barn vill köpa, stannar mamman med House.The barn ska bara betala halva ordinarie beloppet för mamma och 2 andra barn i lika delar geht.Also exempel huset. värde = 180000 hus, lönbarn mor och 2 syskon var

Bra produkt för omedelbar livränta & comma; det finns & quest;

Hej, finansiell rådgivare här: Min far - 70 år - har nästan 120.000 är på kontot. Där sitter han på det, som Klucke på ägg. Ja Är sina besparingar. Istället för att spendera det och att leva "väl" av kol ligger runt och kommer alltid att vara vä

Jag behöver ett nytt kylskåp köp & comma; hur mycket energi att spara en modell av A & plus; & plus; Klass i euro i & quest;

Detta är en ++ apparater är redan dyrt. köpet verkligen värt? Vem vet hur mycket man alltså verkligen spara och hur mycket utgör i euro i år? När du köper en ny eftersom din ålder är trasig, skulle jag definitivt köpa en A ++ apparaten. Så mycket dyr

Hur kan jag gåva tid deal & comma; Jag var i juli 2016 fortfarande student och fortfarande en praktikplats har & quest;

Hi folks, det är så här, jag var på den tiden ett hus ges till (när jag var fortfarande minderårig vid den tiden var huset skrivas på min bror) när jag var på väg av ålder, har huset skrivits över på mig. Nu kräver skattekontoret mig gåvoskatt. Men e

Restaurangen stängd & comma; Kupong inte lösas in - som jag kommer att få tag på Operator & quest;

Hej! Vi hade våra föräldrar fick en värdekupong. När de försökte lösa det, hade restaurangen stängd. Webbplatsen och Facebook-konto restauranger är fortfarande på nätet. Telefonnumret är frånkopplad och e-post, finns det ingen reaktion. I de gamla lo

Vård Bahr & comma; det skall ge privata vårdalternativ och komma; skulle du rekommendera mig att & quest;

Från och med 2013 kommer det att finnas vård-Bahr, är t.ex. bidrag för privat vård framöver. Berömma er min slutsats? Är J 50 och inte som "skarp" som tidigare. Med den förväntade livslängden utan också ökar ålders fas där vi är beroende av vård

0
Views
0
Ccomments