B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-08

Livförsäkring i allmänhet

Advertisement

Jag funderar på att ta en livförsäkring, men vet fortfarande inte från mig. kan någon berätta för mig de viktigaste punkterna (möjligen från sin egen erfarenhet), vad ska jag leta? eller är föremål så komplexa att det "i allmänhet" är inte en?

Det finns olika typer av livförsäkringar? Hur skiljer de sig?

answers

Så min mycket tydliga råd, ingen begåvning. Dessa är de där du kan få sina insatser plus ränta vid slutet av perioden. Formuläret har spelat ut sin roll, eftersom räntan är nu mycket dålig.

En fondförsäkring liksom inte eftersom sådana en kapitalförsäkring politiken fungerar, men är beroende av investeringar i aktiemarknaden. Det kan vara goda tider, men kan också gå i byxorna.

Mitt råd:

livförsäkring. Det kan parkera mycket nära uppmärksamhet till de behov och kostar endast små bidrag. Den ur tiden är billigast Hannover Life som kan slå bidragen från Cosmos direkt enda fråga.

De pengar som sparas sedan gezeilt i en bra Gelanlage fastnat. För då du kan möjligen också blanda något z. B. en bra aktiefonder med en pensionsfond. Men i dagsläget skulle jag ändå bara använde pengarna spara upp till en viss utsträckning räntebärande konto. tills aktiemarknaden att stiga igen. Sedan i aktiefonder.

Vad eilslt så. Willstdu en risk häck, ett lån eller din familj. Så livförsäkring, som kostar en bråkdel.

Vill drivs pension, då måste jag säga att det är fel produkt. Eftersom det finns egentligen bättre alternativ.

Du behöver bara ett råd.

Related questions

Vad kännetecknar en bra livförsäkring & quest;

Jag har ofta läst att livförsäkring är inte värt och det ofta inte gör bra affärer med vissa leverantörer. Men är livförsäkring i allmänhet inte en bra investering? Vilka funktioner kan jag känna igen en bra livförsäkring? Termen livförsäkring är en

Är en återgång Bausparvertrag en bra present till barnbarnen och strävan;

Vilka investeringar bäst kan ge till sina barnbarn, så de har reserver för framtiden? Är det en återgång Bausparvertrag lämplig? Ett hem sparplan jag personligen ungeignet. En av de bästa sätten att spara till ett barnbarn är att skapa en fond sparpl

Kan du i allmänhet motsätter fond livförsäkring & quest;

Kan du i allmänhet motsätter fond livförsäkring eftersom de på grund av sin kostnadsstruktur, fördelarna sannolikt systerdotter skatt eller finns det skillnader? Occupational kapital (fast ränta eller baserad på fond) livförsäkringar som har varit st

Ska vi då vara en livförsäkring snarare än dödsfallsförsäkring nu & quest;

Effekten är verkligen densamma: död utbetalas? då ska inte låsa direkt snarare livförsäkring, inklusive det belopp som betalas så mycket högre antar jag. Naturligtvis, inte fråga om en risk LV säkrar risken för dödsfall för små bidrag. En begravning

Upp till vilken ålder det lönar sig och komma; teckna en livförsäkring & quest;

Jag börjar nu 40 och ändå vill göra något för min pension. Skulle vara där en livförsäkring alls lämplig eftersom de belopp som skall betalas är verkligen motsvarande hög på grund av min ålder. Ska jag hellre spara mina pengar "under kudden"? Vi

Livförsäkring där fullständig & quest;

Om du stänger en livförsäkring bättre för en försäkringsmäklare eller en representant från? Har mäklaren att placera bättre förutsättningar på grund av större utbud, eller företrädare för hus från gynnsamma förhållanden får i sin försäkring som mäkla

kan jag en befintlig livförsäkring privat sälja & quest;

fungerar det att privat sälja en livförsäkring? När "privat" frågade jag förstår det så att ingen kommer att vara av företaget, affären med det. Det skulle vara möjligt, men jag avråda från det, eftersom du måste ta hänsyn till för mycket och de

Livförsäkring i kombination med BI försäkring - du kan ändra det i efterhand & quest;

God morgon. Det finns möjlighet att ingå en livförsäkring i kombination med en BI-försäkring. Men i allmänhet, är - såvitt jag vet, jag - snarare avskräckt. Vad händer om du fortfarande så ingått avtal. Kan man då kanske säga upp avtalet efter händel

Dubbel försäkringsbelopp för oavsiktlig död & quest; - Livförsäkring

Hej, jag har haft ovanstående mening i en potentiell livförsäkring. Vad betyder det exakt detta? Jag menar vad är en olycka, olycksfall i arbetet, bilolycka, olycka från vår egen försumlighet? Finns det en universell definition, eller har jag det red

Pension: pension eller livförsäkring & quest;

Hej Alla, för min pension jag vill köpa en försäkring. Vad mer lönsamt från båda? Och vad är den exakta skillnaden? hälsningar mäklare Livförsäkring innehåller en dödsrisker, som inte har en pension. Därför kommer hyres Envers. i slutet komma ut. Om

0
Views
0
Ccomments