B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-18

Limited - mor dotter konstruera London & sol; Jersey

Advertisement

hi,

Jag läste en gång att du kan spara om skatter med kombinationen, som jag beskrev i titeln.

Om man sätter upp en UG / GmbH i D, är en% ränta på grund och det är min avsikt nu att hitta något där denna% ränta är billigt och ansträngning kan vara värt.
Det skulle naturligtvis vara mycket tillmötesgående om du sedan kan använda pengarna även i D utan en skatt skulle behöva betala för det ännu.

Såvitt jag kan minnas nu, den nyligen varit möjligt med denna kombination. London-Ltd (dotterbolag) genererar alla betalas i London och skatte och då vet alla vinster till Jersey Ltd (förälder). Provtagningen det är tänkt att vara skattefria, eftersom redan betalat skatt. Jersey är utanför EU, London inom.

Skämd mig mitt minne?
Vem kan hjälpa mig där och kortfattat förklara det?
Gärna skulle jag uppskatta länkar. Ämnet kan vara ganska intressant.
Tack!

Naturligtvis bör detta endast tjäna informationen. Om detta krävs, är det då följaktligen göra någon som vet om det; men motvilligt skulle jag kallar "clueless".

Tack.
hälsningar

Peter

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Hej!

Detta är en bra metod. I själva verket borde jag påpeka att jag vill sälja en app, kan jag bara behöver ett kreditkort, som även kan köras på ett konto i London. Google Play Store, Apple Store, etc säljer över hela världen och där tjänsten tillhandahölls, inte kan "set" direkt. Emergency kan man också ofta flyga till London för att konsolidera. Även bör hela kursen bara uppstår när intäkterna är på motsvarande sätt och man skulle behöva oroa om ett företag desto bättre "alternativa" skulle. På 5000 € en företagsregistrering i D är tillräcklig.

Detta är ett intressant område.

Men för att du inte ska lämnas ut, men människor som är bekanta med den.

Dator Länkar Du kommer nämligen bara att människor som lever på företag / Coats till försäljning.

Faktum är:

Om en tysk UG fungerar i Tyskland, är vinsten i UG beskattas i Tyskland, enligt tysk lag.

Och om en begränsad i Tyskland har ett fast driftställe, och denna vinsten i fast driftställe i Tyskland beskattas.

Det kommer också alltid beror på vilken typ av företag du vill göra.

En Inc. i Reno Nevada har det skattesatsen 0%, men det är fortfarande en dålig konstruktion att arbeta med dessa Inc. i Berlin vid Alexander ett mellanmål monter.

För det har ingen mening 5,000, - utgångs euro per år för en bolagsstruktur, om endast 4.500, - Euro lägre skatt.

Related questions

rapporterade arbetsförmedlingen och hänvisar pengar & comma, mor i Job Center & sol; kan jag och LPAR, dotter & rpar; med namn bilen försäkra & quest;

Hej kära, jag är för närvarande på en förlust. Jag ville ha en bil Köp för max. 6.000 € och försäkra bilen på min mamma, eftersom det är billigare för mig, naturligtvis, av de procentsatser sedan. Men min mamma är registrerad hos arbetsförmedlingen /

Moderbolaget D & comma; Dotter i öster och period; Skatter i D strävan efter vinster i öst &;

kanske känner någon här med skatter mycket väl och kan svara på frågan ... Ett tyskt företag har ett dotterbolag i Österrike (andel 75%), som också betalar sina skatter där. Nu återstår en vinst, då skall utbetalas till Tyskland till föräldern. Hur ä

Vem & sol, som power point är för mig att en period, 04 & period, 09 laddning och quest; & quest;

Jag hade skapat ett inlägg på 2/15/09 (mor + dotter + som hävdar att vi har rätt att ..), och återigen ett tack för hjälp svar som haben.Wie mig mycket främjat Jag sa pensionen är permanent tills 01:04 0,09 betalas från pensions kroppen som Nachzahlg

Deklaration alimony specificera & comma; men var och hur & quest;

Hej Alla, Jag är examen i deklarationen för 2012 design. Kort sammanfattning: Jag har en dotter (5Y) (pappa genom DNA-testning begäran bekräfta), sedan i mars, jag också kunna hålla rätt på mamma (som jag har ingen kontakt, därför ingen adress, etc.)

Ekonomiskt stöd av Syster möjligt & quest;

Hej, min syster frånskild 5 år sedan. Den ex-make är inte ansvarig för barnen, går allt över kontoret. Min systerdotter är 15, brorson 10 år. Min syster arbetar heltid. Hon har på redan tecknat föräldrahem av en växande ekonomisk börda avsevärt. Mina

När kommer jag att ha en gåvoskatt & quest;

Min mor under åren 2000-2004 en årlig summa på € 5,000.00 mig ges så att senare pengarna inte flyter på ett vårdhem. Hon dog 2006. Min man är egenföretagare och vi köpte 2006 en bil som en privat investering i vårt företag. För detta ändamål har peng

GmbH köper insolvent GmbH

Jag har en fråga: En GmbH har två parter som var och en har en 50% av aktierna. GmbH är insolvent, konkursförvaltaren hanterar detta så. De båda parterna nu etablera GmbH B. Nu GmbH B köper detta GmbH A att ja håller på att avvecklas till exempel 10,

Arvingar som brorson eller styv barnbarn & quest;

min farfar gifte mig med min moster (min fars syster). Han är avliden. Min mor (dotter till min farfar) har redan gått bort tidigare. Nu är min moster vill bli inskriven som ett arv i hennes vilja. Är det möjligt att de kan betrakta mig som en steg-b

Min syster har fört mamman från vårdhem och konsumera sin pension & comma; Nu mamman har ärvt pengar och komma; Vad nu och quest;

Mamma har väckts av vår syster ur vårdhem; de konsumerade all sin pension. Nu har vår mor ärvde pengar, nu vad? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de "Mamma har väckts av vår syster frå

Titulierung på ungdomskontoret på vilka grunder beräkningen och strävan sker;

Jag skulle vilja veta på vilka grunder skapade ungdoms Office e Titulierung f barn underhåll FYI: (. 12J) Min partner betalar för 2 barn en 1.Ehe Unterhalt.Für d son (. 11j) för underhåll Vorschusskasse + för d dotter till barn mor. (dotter var upp f

2
Views
0
Ccomments