B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-16

Licenser för varor i pant & perioden; & period; & period; & period;

Advertisement

Vad ger pant av hyresvärden om användningen av de beslagtagna varorna?

I mitt fall min TV tillsammans med hållaren och fjärrkontroll överlämnades av min bror ägare.

Min fråga:
Eftersom ägaren har hängt min TV en gång i sitt vardagsrum och utnyttjas kan detta innebära? Eftersom detta är bara en insättning är inte hans egen, jag tvivlar på höger sida.

Lieben Gruss,
tack för svar!

answers

Tack först ....

TV var så grep utan min vetskap personligen och utan domstols exekutorer utan samtycke från ägaren. Var det ser så att min bror hyra ut med mig således etablerade 2Personen och 2TVs?

respektive eftersom min bror är inte längre här och ingen TV, är publiceringen efterfrågan möjligt, eller i allmänhet sedan grep utan min vetskap och GV?

(Tillräckligt värdesaker, ägare ja och så stulen efter lås utbyte men det förnekas, vad polisen nu har arbetat med igår.)

Lieb Grüss

Du talar om "lien" Jag har personligen mina tvivel, och hellre betraktas som avtals lien. Kvarstad bestäms i lag och det finns bara på föremål som i allmänhet är föremål för beslag:

http://www.gesetze-im-internet.de/bgb/__562.html

Den vanliga TV men är föremål för beslag som ett hushåll. Om hyresgästen flera av dem, alla måste tas i beslag utom en. I lyx kopior kan utföra en så kallad. Exchange beslag, bör du ta den dyra TV om man tar en billig ersättning kopia som en ersättning för användningen.

Du har nu TV redigerade freiwllig på uppdrag av din bror. Detta är Begründing en avtals lien. Eftersom ovanstående begränsningar inte gäller.

Panthavaren måste hålla panten, och måste då -om det inte har utlöst wird- genomgå pant, alltså kan auktioneras ut i tvivel. Användningen är därför inte i ordning. Det är en annan sak om vi skulle komma överens med avseende på panten i den meningen att med offentliggörandet av TV, är skulden återbetalas.

Related questions

Har den nya registreringen lag för tillfällig hyra z perioden, period & B; på ett rum hyra för studenter od & period; Montörer & comma; den hyra rum för 2 månader & strävan;

§ 27 i den federala Registration Act: "(2) som rapporterade i Polen i enlighet med § 17 eller § 28 och inte en mer än sex månaders vistelse tillämpar en lägenhet, måste avbeställa för den här egenskapen varken annan ännu. Som efter en period av sex m

Säljer någons privata pension & quest; Ändra försäkringstagaren och perioden; & period; & period;

Hej alla! Jag letar efter en privat pensionssystem, som avslutades framför 31.12.2005 - om möjligt på ett tilltalande försäkringsbolag ^^ Därav frågan: Vem vill avsluta sin privata pension? De som vill föredrar kontanter att betala i stället för inlä

Hur länge kan jag varor och LPAR, elektr & period; Verktyg & rpar; tillbaka LIDL & LPAR, utan anledning och rpar; & quest;

Jag måste konstatera att mottagaren har verktygen redan. Tyvärr har jag stött det sedan några veckor hemma. Varor naturligtvis finns det inte längre är till salu, som sortimentet ändras varje vecka. Någon som vet hur lång tid det tar tillbaka ... ell

Varor från USA och period; Måste betalas i Tyskland någon skatt & quest;

Om jag låter skickade till mig från USA ena eller det andra "gåva", jag måste betala skatt i Tyskland? Trots leverans av många artiklar om det är billigare än här. Det är alltid en Einfuhrunsatzsteuer grund. Även med import av en gåva sändning f

Mini repor i bilen från fritt och perioden; & period;

hej kära för mig är vad som händer ganska doofes ... jag förra veckan torsdag återförs in i bilen av mitt ex ... nu har han en minimal repor i seite..ich har föreslagit att den smarta reparation på da vi har också fört ingen polis .. han återvände nä

Var kan jag läsa och komma; hur mycket av min donation perioden &; & period; & period;

... Faktiskt används för ändamålet och donationer kommer att hållas inne för administrativa ändamål? Det kan inte styra DU. Det finns dock en skyldighet att använda donationerna direkt och snabb för det angivna syftet. Detta är en fråga som jag redan

Bin isolerad & comma; hab men ingen bestätigng domstolen & comma; hab utan att dra GC & perioden; & period;

Hallå Vill att jag ska delta i lotteriet GC. Nu frågar familjen var ute efter. Jag är fortfarande gifta men separerade. Det säger "lagligt separerad" innebär att en domstol har bekräftat detta. Jag har fortfarande denna bekräftelse inte, men de

Egenföretagande u period, icke-själv och tid, ARB och tid, Kan m & perioden; & period 2Steuernr, separat & quest;

Jag har en fast arbete och hänvisar Lohn.weiterhin jag hade en Gewerb.schein för något annat än aktivitets geholt.leider är skattekontoret alltid något om gieriger.Bei den vorrausberechnungen dagen, du är i en kort tid jag inte pleite.Da en före som

Måste kyrkoskatt som ska betalas om man är gift med en medlem av kyrkan och perioden; & period; & period;

... Själv men tillhör någon valör? Gav mig en vän berättade idag att de människor som, trots att de inte tillhör någon valör, men är gift med en medlem i kyrkan, även måste delta i kyrkoskatt. Är det rätt? Och de måste betala hela beloppet? Snarare ä

SAP och apotekare: allt gör ny i & perioden; & period; & period; Övervakande & quest;

Leo apotekare Verstrag på SAP har förmodligen inte förnyas. Nu driver SAP med en dubbeltopp. Om nu allt bättre? Ska vi se detta som en köpsignal? Apotekare hade anklagats för att behöva ofta bort i sina strategier för kundernas önskemål. Först nylige