B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-05

Legal bättre avsluta med försäkringsbolag och komma; när en annars inget kontrakt har & quest;

Advertisement

Hej försäkringsexperter,

Jag letar efter en lämplig åtgärd. Är det möjligen vettigt att förespråka att söka en försäkringsgivare, där annars har inget kontrakt, för att undvika intressekonflikter? Så till exempel när det gäller tvister om ansvar och det skulle då ta den juridiska krav, då skulle det säkerligen inte bara en fördel om båda kontrakten samma företaget har slutförts, eller? Jag hoppas att det är tydligt vad jag menar.

Tack på förhand!

answers

Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

I grund och botten har jag att återigen ställa frågan: Varför har flera strategier med samma företag!

Varje företag har olika priser med helt olika förutsättningar. För det första är det nödvändigt med en omfattande analys som vem som gör vad och när du vill.

Det upprepade gånger underförstått att det finns en nationell försäkring och alla, här rättsskyddsförsäkring skulle vara densamma.

Jag har i lager är inte en kund som har faktiskt samtliga valda på ett företag. Helt enkelt därför att varje kund i en försäkringsförmåner för ansvar, å andra sidan men hushållet ser ut.

Dessutom skulle det vara något mer beslutsamma om du vill stämma samma på bekostnad av samhället på bekostnad lagerbanan. Teoretiskt. Eftersom praktiskt taget mer än 90% av försäkrade nöjda.

Men vem vill gå helt på den säkra sidan separerar. bör endast den förväntade bli en verklig analys. För frågan visar att du är inte vidta lämpliga åtgärder mot problemet. Risken för att inte görs av godtyckliga val av försäkring är säkert mycket högre.

Nej, dina farhågor är ogrundade. Du kan ha en rättsligt skydd, som tillhör samma hus som ett motorfordon ansvarsförsäkring, är din advokat kommer att skadeståndsyrkandet. Eftersom det inte finns några intressekonflikter och kan inte ge dem. Den rättsskyddsförsäkring kommer att bevilja försäkringsskydd i detta fall och kommer inte att ge upphov till minsta intryck eller ens bluff, tvekade han bara för att det strider mot samma företag.

Eftersom rättsskyddsförsäkring ja endast garanteras om den anser att åtgärder för att vara lovande och de kommer att tolka osäker annorlunda om åtgärder mot den egna klubben som skall behandlas, skulle jag aldrig sluta ett sådant avtal med ett företag, mot vilken jag kanske ibland skulle klaga.

Related questions

Livförsäkring avsluta och exkl; & period; & period; & period, varför är förlusten så högt & quest; & period; & period, Är detta normalt & quest;

År 1999 avslutade jag en kapital livförsäkring och ville tillkännage detta år på grund av ekonomiska problem. Deponerade beloppet: 3735 € men nu sa min försäkring jag skulle få endast € 1600 återbetalas? Kan det verkligen vara så wneig ...? .. Försäk

Jobb avslutas och period; Om man har rätt till bostadsbidrag och barnbidrag & quest;

Scenario: Maken får arbetslöshetsersättning 1 och faktiskt hade familjen rätt till bostadsbidrag och barnbidrag, men eftersom hans fru har en 400 Euro jobb, gör de inte få det (inkomst är 400 Euro jobbet strax över gränsen (ca 50 euro! )). Om kvinnan

Liv försäkringsbolag och komma; kommer inte att gå i konkurs & quest;

Hej Alla, Hur kan jag veta att mitt liv försäkringsbolag inte kommer att gå i konkurs, samtidigt som sitter på mina pengar? Finns det ett slags ranking eller du ska bara gå till de största företagen? Inte alls. Försäkringsbolagen i Tyskland skyddas a

Gör försäkringsbolag en NWC tillgång till en gemensam databas och quest;

Jag läser här att om en avvisas på NWC, kommer att ha svårt att slutföra en annan NWC. Gör försäkringsbolag som en NWC ge tillgång till en gemensam databas där de lagrar alla undersökningar och eventuella negativa konsekvenser? Ja avslag till NWC lag

Betrakta mig avsluta ytterligare privat vård och komma; finns det en läkarundersökning detta & quest;

Bin betyg på bestämmelser och vill göra en extra privat vård, eftersom jag är rädd att om situationen uppstår, genomförande av normal inte är tillräckliga. Har någon av er, om sedan i avvaktan på en läkarundersökning? Vad kan vara ett problem? Ja - o

Jag har företagspension avslutas i förtid och komma; vilka skatter jag måste betala nu & quest;

Hej, jag har ett företag pension (brutto betalas) avslutas tidigt och fick ett brev som avslutande power inkl. Överskott bidrag är 12.500 euro. Nu har hela beloppet överförts till mig. Vilka skatter jag har nu envisa vid nästa Steruererklärung? Skull

Kan hälsa försäkringsbolag efter år av obligatorisk Mitlgiedschaft en freiwiliige avvisa & quest;

Jag försäkrade skyldigheter som anställda från en folkhälsan i många år. försäkrade Med mig är mina två barn. Nu ska jag göra mig från januari självständigt och skulle förbli frivilligt försäkrade med två barn på samma försäkringsbolag. Min 5-åriga d

Kan jag avsluta Tenant & comma; om köparen betalar för en tom lägenhet mer & quest;

Jag har en lägenhet som jag vill sälja. Jag skulle också ha en prospektiv, vill men lägenheten hyran annars. Jag ska därför avsluta mina hyresgäster. Han skulle betala mig för den tomma lägenheten mycket mer. Kan jag avbryta mina hyresgäster varför?

Vilket försäkringsbolag kommer att betala för stormskador i går kväll & quest;

En vän till mig bor i Ruhrområdet och fylls upp på den sista natten i källaren. Här några har påverkats så här. Vilket försäkringsbolag kommer att betala för sådana skador stormen? Normala husgeråd, eller behov av någon extra försäkring? I grund skyd

Min vän är kanske avslutas & comma; sedan komma i HartzIV & comma; min lön sedan dras & quest;

Min vän är kanske avslutas av det nya bolaget igen, innan dess var han redan på arbetsförmedlingen, eftersom han inte hade någon plats på arbetsförmedlingen. Nu när vi lever tillsammans, jag är mycket orolig. Har du någonsin hört att Hartz IV intäkte