B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-02-18

Ledighet für Handikapp & quest;

Advertisement

En vän har en allvarlig funktionsnedsättning 60%. Så honom hör ytterligare 5 dagar. Gör detta mer semester på lagstadgad semester rätt eller rätt lt. Kollektivavtal?

answers

5 dagars mer semester kommit till ledighet som anges i anställningsavtalet att göra det.

De säger ja uttryckligen Mer semester och därför spelar det ingen roll om det normala semester grundar sig på lag eller kollektivavtal eller driftavtal och även hur lång tid det är.

Related questions

Levt åtskilda i skilsmässa i ledighet och förlängning & quest;

En äldre kvinna har varit ett helt år i Kenja. Först var det en planerad ledighet på 3 månader. Hon har förlängts med ytterligare 9 månader. Din störda man går ut efter återkomsten för skilsmässa. Kvinnan samtycker till skilsmässa. Ingen av dem, men

Ledighet på pension & quest;

Jag fick en pension anmälan (full förtidspension utan tidsbegränsning) i augusti 2013 fick pension beviljas med retroaktiv verkan från 01.02.2011. Jag har fortfarande en giltig anställningsförhållande därför inte avslutas. Hur ser med min anställning

Förtidspension eller grundtrygghet i handikapp & quest;

Min dotter (23 år) har arbetat Fenruar 2013 i en skyddad verkstad och även erhållits sedan grundtrygghet för funktionshinder. Före införandet i verkstaden, vi uppmanades att ansöka om pension vid Erwernbsminderung. Detta var ursprungligen avslås utan

Gör en KinderinvaliditÃĪtsversicherung mer känsla än en olycksfallsförsäkring für Barn & quest;

Jag betalar för mina barnbarn under en tid en olycksfallsförsäkring. Bra sagt min dotter, skulle det faktiskt vara onödigt, eftersom endast ett fåtal olyckor är orsaken till handikapp i barndomen. Viktigt Sesi en sjukförsäkring. Ser du det på det sät

Kan sjukpenning avbryta & comma; genom att ta ledighet för 2008 & quest;

Min far mamma. i sjukpenning, är detta mycket högre än hans pension. Eftersom vi men försäkringsbolaget har redan 2 x åberopas om far inte vill ansöka om pension w / funktionshinder, vi är lite i en knipa. Sedan far men fortfarande har alla sin semes

Särskild ledighet med silverbröllop & quest;

Jag fira min silver bröllopsdag i oktober. Om jag verkligen för speciell semester? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Just i dag, vi är bekymrade denna fråga och det är därför jag ta

Jag befria en student med familjen lagen om ledighet för Uni & quest;

Ja, jag vill ha min far ta hand om nu. Senare avsluta sina studier. Kommer jag att undantas från lagen? Jag föreslår att bara med DAK Hej! Family Care semesterlagen gäller endast arbetstagare. Vid universitetet kan ansöka om tjänstledighet respektive

Förlust av användning für Motorcycle & quest;

Motorcykeln av en vän var efter en olycka nästan två veckor i verkstaden. Nu gjorde han förlust av användning krav, men avslogs. Varför? Men det kan endast vara orsaken att vännen anges, inte att rida en motorcykel, men med bil till jobbet. existerar

Kan ledighet vara avgiven & quest;

Kan du faktiskt tilldela en ledighet? Semestern tar den andra inte, men får en kontant ersättning, eftersom helg inte vidtas. En är i ett avslutat anställningsförhållande. Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Beg

Proportionella ledighet obetald ledighet förra året & quest;

Förra året min AV på 1.4.11 började skyddstillsyn 6 månader, pro rata semester. Det påminner mig varje månad stater två dagar, under min 2 vecka semester (mitten av november) men hela månaden var inte runt (kom tillbaka den 30: e), var jag tvungen at

0
Views
0
Ccomments