B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-08-07

Las idag bidrags pension på 850 Euro & comma; min mamma kan nu få mer pension & quest; Hon har spelat 300 € & period;

Advertisement

Idag läste jag från de nya pensionsbidrags, som bör vara 850 euro hög. då min mor kunde få mer pension? Det har hittills bara cirka € 300, det skulle vara super. Har du information om det? DANKE

answers

Hej matta, är detta bidrag pension för närvarande endast i den federala regeringen i en intervju, är särskild lag ännu inte bestämt. Jag har läst att Mini pensionärer sina pensioner kan därmed öka, men förmodligen endast om de har 30 års tid, men det är inte klart om det måste redovisas perioder eller obligatoriska avgiftsperioder. En sak är säker, den som inte har, eller endast mycket kortfattat betalas in till pensionssystemet, inte bör dra nytta av bidraget pension, men bara många år med låga inkomster, och de som har betalat för år. Vi kommer säkert att veta mer av fru von der Leyen. De andra pensionärer som har liten eller betalas endast en kort tid, kommer att fortsätta att grundpensionen till SGB XII (= socialitet Hjälp) lita på.

Hej, om din mamma är bara 300 € pension, kan du läsa den grundläggande säkerhet, om du
leva ensam.

Inte glädjas för tidigt! Det är ännu inte säkrad genom lag. Bara en begreppet Ursula.

http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/0,1518,822396,00.html

Hälsning Z ....

Related questions

Pensionskonto är nu ok & comma; Invalidpension skulle vara 700 Euro & comma; Jag skulle fortfarande deltidsjobb för att få & quest;

Först tack för dina bra svar, har hjälpt mig mycket. Min pension konto är nu ok, har det saknats timmar. Den sjukpension skulle nu vara 700 euro. Om jag fick, jag sedan skulle fortfarande ha en liten sido jobb till? Även Erwerbssminderungsrentner får

Far var Hartz irrecord've nu fick ärvt 15000 Euro & comma; Argentina vill ha pengar från mig och quest; & exkl;

Hur kan det vara så att jag nu ärvt pengar skyddades tillgångar med Fadern, och nu när jag är en arvinge, ska jag betala för de kostnader -Bezugszeit från Hartz. Är detta på rätt sätt? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade a

Min man vill att jag ska åsidosätta sin andel av den fortfarande finansieras hem för en symbolisk Euro & comma; Vi vill få en skilsmässa - är att & quest;

I samband med skilsmässa, gör det egentligen ingen roll (jag hittar en, - Euro krystat, även inköpspriset skulle vara åtminstone hälften av skulden, eftersom är verkligen också tas över), eftersom det passar in i intervallet skilsmässa tillhörande fr

Tillgångar i Euro & comma; Livet i USA: du ska överföra pengarna & quest;

Snart kommer jag att helt flytta till USA. Alla mina besparingar men tillämpas på konton penningmarknaden i Tyskland på den tiden, så det är i euro. När dezeitigen ekonomisk utveckling och dollarn nu undrar jag: ska jag lämna pengar först vara på des

Jag får yrkesutbildning bidrag och LPAR, BAB & rpar; & comma; om jag köper ett hus på hyresavtal & quest;

Mitt jobb efter undervisning är säker och tillhörande kostnader också backas upp, är månadshyra lägre. BAB du egentligen bara när ett resultat är otillräcklig för att täcka kostnaderna under utbildningstiden. I ett leasingavtal vanligen faller till v

självständigt och LPAR, liten eller ingen intäkter och rpar; och Midi jobb & LPAR; 850 Euro & rpar; & exkl, jag kan då min PKV tillkännager & quest;

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Själv har det inte lätt om man vill växla till GKV. Du skulle ha viktigaste uppgift oberoende fast anställning inom växeln och du får inte överskri

Säljer någons privata pension & quest; Ändra försäkringstagaren och perioden; & period; & period;

Hej alla! Jag letar efter en privat pensionssystem, som avslutades framför 31.12.2005 - om möjligt på ett tilltalande försäkringsbolag ^^ Därav frågan: Vem vill avsluta sin privata pension? De som vill föredrar kontanter att betala i stället för inlä

Grant pension - där kan jag viker & comma; mer pension & comma; till 850 Euro för att få & quest;

Fråga att bevilja pension - var att få begäran? För mer pension (det är tänkt att ge 850 euro) skulle vara bra! Tack. Hittills finns det inte ens en lag om detta ämne. Vänta, det ska bli kul att gå via media, om det finns subventioner pension. Dessa

Pensionsbeloppet för självständighet ca 300 Euro & comma; hur högt bidrag till KVdR & quest;

Hej! Jag har en fråga: När en pension (för självständighet) av cirka 300 euro per månad ... vad är det om den betalas bidraget i pensionär sjukförsäkring (KVdR)? Om det belopp som beräknas som en procentsats, eller det finns en minimiavgift, måste du

Spezi hänför Hartz IV & comma; har ytterligare tjäna 850 euro brutto & comma; Mycket återstår att han har enligt den nya lagen och quest;

En Spezi mig är fortfarande i Hartz IV, har en extra inkomst på 850 euro brutto. Hur mycket återstår han om pengar enligt den nya lagen? Han ser fram emot era svar. keinUntershcied hittills eftersom 850 brutto till tabellerna för 2011 är 672 netto. 1