B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

lager börsen Skattekontoret utbildning självdeklaration sysselsättning skatt aktiemarknaden och plus; självdeklaration 2012-04-25

Lärling: Inbjudan till självdeklaration & comma; sedan tull & quest;

Advertisement

God dag, jag har för första gången utfärdades år 2011 en deklaration för inkomstskatt avdrag från nästa jobb. Nu har jag fått ett brev från skattemyndigheten att jag hade misslyckats med att leverera under 2012 a. Måste jag har ett förslag till eller inte? Som jag tidigare inte förstod, eftersom jag har bara relativa lön som lärling utan Nebenjob 2012, eller hur? Löneskatt men jag har betalat dem. Eller det är inte sant, eftersom jag har gett för 2011.? Vad skulle vara viktigt att nämna: jag investera i aktier sedan 2012 design. Samma år, vinsten i banken var 500 Euro, skatter om 80 euro på cirka 900 euro, skattebidrag. Ändrar vad kravet att ge? Mina Riester bygg sparande och kapitalbildning fördelar bör nog inte att tullen ändras, eller hur?

answers

Skatten är också tillgänglig för praktikanter grundavdrag och skatteavdelningen åtkomst endast om detta överskrids. 2014 är totalt 8,354 euro. År 2013 fanns det 8,130 euro. Upp till denna gräns skonas statens inkomster.

Med tanke på denna begränsning enligt månadsinkomst, så att omkring 850 till 900 euro bruttolön är månad bort. Från denna gräns ska betalas vanligtvis inkomstskatt.

Men hur som helst, när du får frågan, måste du svara.

Hej Nordhaeuser,

Varför döda dig din 80, - inte upprepa euro, oavsett en skyldighet? Besparings ersättning för singlar är 801 euro per år! När du har släppt bara € 500, du 25% källskatt beräknad (80 euro)! Genom en självdeklaration kan du få en återbetalning från skatteverket överskottet källskatt! För detta måste du fylla i anslutning till anläggningen N KAP!

Har du möjligen även relaterade kostnader (kostnader t ex resor) är högre än standardbeloppet EUR 1000 eller ännu fler kostnader i samband med arbete, dessa kostnader även minska skattebördan.

http://de.wikipedia.org/wiki/Werbungskosten

Visst deklarationen gör lite arbete men så länge som något kommer ut ............ K.

Då skulle skapa en självdeklaration för 2012 design.

Först av allt annonseringskostnader med mer än 1000 euro kan faktiskt uppstå för dig som minskar din skattetrycket. Eftersom du inte har betalat någon inkomstskatt som är första gångerna irrelevant.

Men: Du hade kapitalavkastning. Om dina vinster har lett till den nedersta raden för honom i beskattning, så ska du ansöka om hastighetstestet. I slutändan kan alla de som har mindre än 25% marginalskatten på inkomstskatten, begär och kapitalvinster inte beskattas med 25% platt skatt, men med mindre.

Sannolikheten är stor att du får tillbaka platt skatt och solidaritet avgift 80 euro betalas. Detta kommer dock att berätta Elster ...

Om du får en inbjudan från FA så har du en make helt klart det?

Brevet från skattemyndigheten är inte ett administrativt beslut. Varken det finns tecken på en obligatorisk skatt bedömning §§ 25 EStG, fortfarande är 56 EStDV en inbjudan enligt § 149 AO utfärdas.

Detta bör du berätta ditt skattekontor.

Google trasig?

Som är skyldig att lämna in en deklaration, regleras i de enskilda skattelagar.

Skyldigheten att lämna en självdeklaration resultat för obegränsad beskattning av § 25 punkt. 3 EStG i samband med §§ 56 och 60 i inkomstskatte.

Related questions

Först då frilansare anlitade & period; Självdeklaration & comma; men som & quest;

Hej! Hyrdes under de första 8 månaderna av frilansar (undantagna från moms), följt av 4 månader, och har naturligtvis betalat min skatt. Nu skulle jag vilja göra min årsskiftet självdeklaration. Beräkningsexempel: under de första 8 månader skatteplik

Min granne & comma; 85 J & period; & comma; Pension & comma; Tjänstepension och tillgång & comma; hittills har ingen självdeklaration & comma; vad gör & quest;

Min kära gamla granne är redan 85 år, det har sin egen pension på cirka 800 euro, 400 € pension, hon också eget hus och en del mark med skog och även investeringar. Hon har gjort en pensionär självdeklaration. Men nu skattemyndigheten har skrivit, de

Fars vård fallet & comma; men för år ingen kontakt & comma; eftersom tvister & comma; ändå tull & quest;

Hej! Jag är rädd att jag kanske måste ta på sig kostnaden för vård tid för min far. Min far och jag är osams för år. Han har en Lebensgefährdtin och som mina andra två bröder inte kan hantera. Kontakten till fadern är abebrochen eftersom han inte län

Har jag mitt tak isolering och komma; om det gör grannen & comma; allegedly tull & quest;

Grannarna isolera deras tak u. Säg, måste jag göra det, är även nu obligatoriskt .. Jag skulle inte vet ingenting- det är? Om så är fallet, är det finansiering? Jag vet inte att isoleringen av tak skulle vara ett krav. Efter mottot bästa försvar, beg

Måste LPAR på ett litet företag på 3000 € vinst per år och, mer är inte & rpar; göras en självdeklaration & comma; även om en momsbefrielse existerar & quest;

av hälsoskäl inte kan förväntas en högre konvertering även efter 6 år Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Skatteskuld / tull bedömning Skattekort - från 2011 hade sin dag Krav

Jag && num; 039 och halv; ne fordran på skatteverket och komma; med en förenklad självdeklaration & comma; även om jag är en vanlig arbetare och endast månadsvis 1200 € nettto förtjänar & comma; vad gör & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Tyvärr, du har inte tagit tillfället i akt att ge några ytterligare detaljer på din fråga. Därför kan man bara gissa att det handlar om en

Behöver jag i Tyskland en självdeklaration & comma; Om jag bara hade arbetsinkomster i Spanien & quest;

2013 och 2014 Jag har bara haft intäkter från nichtselbstaendiger arbete i Spanien. Jag rapporterade i Spanien som invånare och i Tyskland med min mamma. Idag fick jag inbjudan av min tyska skattekontoret inom 10 dagar in min deklaration för 2013. Va

Om jag gör en självdeklaration & comma; då jag skickar originalen till skattekontoret & quest;

Om jag gör en självdeklaration, då skickar jag originalen till skattemyndigheten, såsom det ursprungliga uttrycket av den elektroniska deklarationen från min arbetsgivare? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade reviso

Gleitzone och självdeklaration & comma; vad den returnerar & quest;

Hej. Eftersom jag inte kan hitta en fast jobb efter mina studier har jag arbetat mamma. 400 € bas och få en liten del från arbetsförmedlingen. Eftersom jag skulle verkligen vilja bort från arbetsförmedlingen (Är inte en stat där!) Jag vill tjäna mer

Har sjunger studenten redan att göra självdeklaration & comma; när han tjänade deltidsjobb under 8000 Euro & quest;

En vänlig låt elev undrar om han redan har att göra en deklaration på skattebyrån, om han (han sjunger på begravningar, bröllop och konserter) med sina deltidsjobb tjänar mer än 8000 euro per år? Han gjorde olika uppgifter, ibland sades studenter är