B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-20

Låneavgift på Wüstenrot att ersätta den tillfälliga lån lagliga & quest;

Advertisement

Hej!
i mina spar lån Wüstenrot 2009 lösgör (tilldelning) av interims lånet (förskott lån) har beräknats ett lån avgift som har ökat lånebeloppet. Detta har dessutom debiteras för en transaktionsavgift.
Jag tidigare visste ingenting av avgiften. Kan jag använda detta lån avgift återta efter BGH dom 2014/10/28? Eller är även här förväntas en dom?
Lånet är fortfarande igång, det finns andra sätt att pengarna tillbaka,
så kan ladda på lånet konto?
netti

answers

Nej. Den betalas vid stängning av kontrakt spar avslutar avgifter har redan uttryckligen godkänts i en dom från år 2010, Bundesgerichtshof (BGH, dom av 07.12.2010, Az. XI ZR 3/10). Om en byggnad samhälle, ger emellertid lån och den samlar bearbetning avgifter eller andra sikt oberoende avgifter, då de måste ersätta dessa förmodligen precis som andra banker; slutligen klargjort att inte ännu, dock.

Mer om detta på: http://www.finanztip.de/kreditgebuehren/#ixzz3IDXPzd3M

Related questions

Vilken bank erbjuder en bra hastighet lånevillkor för att ersätta en gammal lån & quest;

Vilken bank erbjuder goda förutsättningar för att ersätta en gammal lån? Jag har en gammal kreditavtal som jag skulle älska att komma ut, men inte har någon bank fann att en mycket bättre affär gör mig (för närvarande 8,2% eff. April). Har du en idé

Hur kan jag Vorfälligkeitssumme för ett lån beräkna & quest;

Var och hur kan jag räkna ut vad jag har att betala om jag vill ersätta ett befintligt lån i förtid av en bättre kredit? Det finns många mellanhänder erbjuder utan Schufaauskunft. Man bör dock vara försiktig här till här är inte att komma till "svart

Byggnad samhälle förläning av Wüstenrot skulle percnt 4 &; & comma; om jag avslöjar förmodar & period; Forward lån förnuftiga & quest; Intresset för 2016 & quest;

Bygg lån Bausparkasse Wüstenrot skulle med 4%, om jag tar sedan 2016, men jag har inte. Nu frågar jag mig, en framåt lån (3 år sikt) är användbar? Hur är räntorna i 2016 vara? Jag vet väl att du inte är clairvoyant, men kunniga och passform. Hur bedö

Bausparvertrag Villkor Wüstenrot §15 Abs & period; 2b falska råd & quest;

Hallå förmodad Person A har ingått ett sparavtal, senare för att kunna betala (10-20 år) som är nödvändiga reparationer eller ändringar till de aktuella egenskaperna. Nu är följande i de allmänna villkoren för Wüstenrot: §15 punkt 2b 2 Byggnaden samh

Kan jag betala för min litet lån omedelbart & quest;

Jag har tagit ett litet lån på 3000 euro för min nya lägenhet. Nu lämnade mig min mormor lite pengar så att jag faktiskt kunde betala tillbaka lånet omedelbart. Finns det ett meddelande? Kan jag returnera alla pengar direkt? Det finns visserligen all

Vad gör jag & comma; om jag inte vill ta bort de fullbordade lån Framåt & quest;

Jag har slutfört under 2010 en framåt lån på 125.000 euro, vilket är att ersätta en för närvarande fortfarande lån i juli 2013. Graden av Forward lån är 3,36, fastställts till 10 år. Nu vill jag att överväga om det är värt att inte ta de främre lån k

Bauspar combo lån - känsla & quest;

Hej! för hur användbar upprättande av byggspar combo lån hålls här? Denna fråga är inte så lätt att svara på. Vad menar du med att "bygga samhället combo lån"? Eftersom det finns många variationer därav nämligen. Vad kan vara ganska låg, är en k

Tillsvidareanställning och period; Om en tillfällig gruppering möjlig & quest;

Tyvärr, jag har just fått ett tillfälligt kontrakt än ett år med min nya arbetsgivare. Kommer jag att få en MRP i en bank så? Det måste bara vara en tillfällig. Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.

Displayer effektiv ränta inte den verkliga kostnaden för ett lån till & quest;

Hej. Jag vill ta ett lån och faktiskt trodde att den effektiva ränta som anger alla kostnader. Jag har nu fått veta att detta inte är sant. Vilka kostnader kan übsresehen är eftersom det inte med det? Eller är informationen bara fel? Tack Mer öppenhe

Är ett hem ersättare under pågående lån möjligt & quest;

Eftersom vi överväger att flytta från vår nuvarande parhus i en villa, uppstår för oss frågan om det över huvud taget är lätt möjligt, och i så fall vad som observerats. I vår nuvarande fastigheten har vi en aktuell valutalån vi vill överföra "lätt&q

0
Views
0
Ccomments