B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Kredit Bank finans finans & plus; Kredit bilar 2013-04-07

Lån för att finansiera en bil - som bankerna rekommenderas & quest;

Advertisement

Jag ser just nu ett alternativ för finansiering av en bil. Jag vet villkoren för bilens tillverkare för lån av begagnade bilar. Nu ska jag leta efter alternativ ännu - med banker.

Vem kan rekommendera institutioner eller vet även deras villkor för privata lån för att finansiera en bil?

answers

Är redan ett tag sedan, men om den andra är intresserad:

Jag bestämde en tid sedan till den interna finansiera min bil återförsäljare och valt extern finansiering genom SWK Bank. Nedre raden, har jag därmed spara en massa pengar. Även om jag bara såg på http://www.testsieger-finanzierung.de/ att det nu finns mer gynnsam leverantör, så jag kan starkt rekommendera SWK Bank.

Litet tillägg @wolfgangB.

Villkor kan ringa dig nciht eftersom alla banker idag fastställt villkoren enligt kreditvärdighet kunddata. Villkoren för reklam är de bästa, men det kan vara snabb 2-3% mer.

Jag skulle vilja WolfgangB hade redan beskrivits - först prata med banken, men för mig oavsett Få 2-3 erbjuder bekväma direkt banker. Även om deras skyltfönster intresse som visas på http://www.kredit-und-finanzen.de/kredite/autokredit.html är inte den ränta som de flesta låntagare kommer att få betala en jämförelse har dock aldrig skada och någonsin procentenhet skillnad i ränta kan innebära en betydande besparingar över löptiden.

Det finns nu unzähle erbjudanden från banker för finansiering.

Naturligtvis, återförsäljare själva erbjuder också finansiering. En jämförelse hjälper du absolut spara en massa pengar.

Titta gärna på http://www.museto.de/kreditvergleich/kredit-rechner

Där kan du antingen ange önskad lånebeloppet och önskade tillväxthastigheten eller den önskade lånebeloppet och önskad mognad.

Bästa du kontakta din bank. Detta informeras oftast bäst om din ekonomiska situation och kan skicka dig motsvarande god eller rimligt erbjudande.

Related questions

Jag behöver starkt och snabbt ett lån för att köpa en bil - vilken bank rekommenderas & quest;

Min bil gick sönder, nu behöver jag brådskande och relativt snabbt ca 10.000 € för en begagnad bil. Men vem är en enda kvinna en ansedd kredit? Jag arbetar bara deltid och mina föräldrar kan inte gå i god för mig. Ärligt svar, mycket liten chans. bil

Vilka förutsättningar för avbetalning lån för att köpa en bil är kända bra & quest;

oavsett kredit och andra individuella faktorer .... Är 6% för en delbetalning lån (vid en filial bank), som en bil är att köpas (50% av marknadsvärdet som ett lån), för närvarande ett bra erbjudande? går billigt - förutsatt kredit eller berufl status

Kan Euribor lån för konstruktion finansiering get och strävan efter de större bankerna;

Belönas storbankerna som husägare en Euribor lån? Hittills har jag bara känt att man blir erbjuds på 5- eller 10 år intresse. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Särskilt i hy

Du finansiera en bil i bästa fall med ett billån & quest; Finns det bra dator & quest;

Kan du bäst finansiera en bil lån en bank, en bil eller bättre med ett lån från en återförsäljare? Kan du räkna ut det och det för en bra jämförelse kalkylator på Internet? Om du vill spara själv matte, kan du även känna den vänliga Autohänler: Alla

Kan en bil banker endast lån för att köpa en bil får & quest;

Fordons banker erbjuder några bättre priser än normala banker för ett lån. Men erbjudandena är alltid tillgängliga endast i samband med att köpa en bil? Eller så kan du också söka ett lån när du behöver t.ex. pengar för en ny soffa? Ett försök skulle

Är det låga inköp nu med en avbetalning lån för att finansiera & quest;

Räntorna är fortfarande närvarande fortfarande mycket låg eller? Jag undrar om det då nu inte en bra tid att betala större inköp med en avbetalning lån? Jag skulle vilja mig att ge en ny dator. I princip är det för närvarande låg, ta en avbetalning l

Är det verkligen vettigt att finansiera en bil i stället för att betala helt & quest;

Jag har nu hört från flera sidor att det kan vara mer rimligt den nedersta raden för att finansiera en bil i stället för att betala den helt. Är det verkligen sant? oftast är det i bilhandlare som: finansierings Pris Rabat spelar ingen roll, så är re

Kan jag som en hemmafru ändå bil i Arge gäller & quest; & quest; & quest;

Hej! bin slutet av detta år en mor till fyra och har separerat mig från min långsiktig partner. Nu är jag gravid och arbetslösa. Vi hade en bil, men det tar mitt ex för arbete. Så jag står där nu en bil och det är i vardagen med 3 barn snart fyra myc

Kan en bank förbjuda lån och komma; i stället för en kontokredit försäkring & quest;

Kan en bank förbjuda ett lån för att slutföra i stället för en kredit eftersom summan av ett lån är för låg? Ja, de kan och det är i praktiken ofta. Men fråga dig gånger genom konsument lån med en annan bank. Bankerna är ekonomiska företag. Till vem

Framåt lån eller ränta engagemang - är det verkligen så enkelt & quest; Hypotekslån & quest;

Jag läste en artikel, enligt vilken det finns banker som avstå från upp till ett år i beredskap intresse. Det skulle vara billigare att ta ut som en framåt lån när till exempel ett år, räntan justering för sina lån. Framåt premie faller sedan till ja