B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-18

Lägenhet underhåll - vilka rättigheter en hyresgäst i det här fallet och strävan;

Advertisement

En granne har bott i 10 år för uthyrning i en fyra-familjshus i en 2-sovrum takvåning. I lägenheten innehåller levande tills nu ägare som kommer att dras från hälsoskäl till bottenvåningen. Eftersom vinden är täckt med ett trägolv, den knarrande mycket högt, vill ägaren kan skapa en ny mark innan lägenheten hyrs inklusive. För min granne, innebär detta att de måste utrymma sin lägenhet helt i ca 10 dagar, även skåpen måste demonteras och då. Efter installationen av det nya golvet kan röra sig igen. Möblerna ska vara i lägenheten av ägaren som är bland dem så, eigelagert.
Nu frågorna till Mietfachleute denna kategori:
För mätning i fråga här? Om reparationen eller modernisering?
Kan efter golvläggningen att höja hyran?
Vad krav hon bor på ersättning för kostnader för., 10 dagar på hotellet?
Där hyresrätt kan läsas? Kanske någon har en länk för det.
Tack på förhand för alla som behandlar frågan.

jag

answers

Eftersom grannen inte tidigare har klagat på knarrig golvbrädor, kan det inte heller vara en modernisering, men i bästa fall en icke-återvinnings underhåll, men som djupt påverkar befintliga hyresavtalet. För detta ändamål, kan du tips i broschyren: http://www.bmgev.de/mietrecht/files/Modernisierung-2006.pdf

Hej, jag har själv en hyrd lägenhet. Om golvet knakar i lägenheten, jag tror att det är en underhåll. När det gäller kostnaden för ett hotell, jag skulle som hyresvärd acceptera detta. Det är inte fel av hyresgästen, att han inte kan använda lägenheten medan du arbetar på golvet.

Related questions

Råtta på bottenvåningen och komma; vilka rättigheter som hyresgäst & quest;

Jag bor i ett hus i en lägenhet på 3: e våningen. På bottenvåningen är en råtta, vilket leder till en ganska svår luft. Kan jag tvinga min hyresvärd att ha något att göra åt det. Den enda säger att människor har på bottenvåningen för att oroa sig för

Mögel i lägenhet & comma; Ägaren visste offens & period; det och komma; vilka rättigheter hyresgästen nu & quest;

Vad händer när du inser i den hyrda lägenheten massiv mögel,. Experterna visar u klart ett träd Angel. Dessa nämnts är daß'der hyresvärden definitivt visste. Vilka rättigheter finns förutom Mietkürzung skadestånd? Övertagande expertarvoden? Särskild

Hyresgäster betalar överenskommen anmälningsavgift helt enkelt inte & kommatecken; vilka rättigheter I & quest har;

Vad gör jag om hyresgästens deposition som är helt enkelt inte bezahlt- skäl för en omedelbar Kündigung- vad deadlines måste jag ge? Vilka rättigheter har jag? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu:

Separation från ett äktenskap med barn och period; Vilka rättigheter finns & quest;

Hej! Jag har en fråga. Jag vill skilja mig från min make ännu. Vi har 2 små barn hemma. Han är fullt fungerande. Vi har en 4 rum och kök. Vem får bo i denna lägenhet? Jag får tid endast en liten bostadsbidrag av byrån, som min man tjänar för mycket.

Fel Quatratmeterzahl i hyresavtalet - vilka rättigheter I & quest;

Genom Rennovierung mig nyligen märkt att ytor av min lägenhet inte uppfyller angivna i hyresavtalet. Du skulle behöva vara ca 15m2 liten. Vilka rättigheter har jag på denna insikt till hyresvärden? Kan jag hyra min tävling senare ännu? Snabbare och b

BGB sociala kontrakt sjukdom § saknas-lön under sjukdom och komma; vilka rättigheter I

I civilrättsligt bolag upphandling nej § står i händelse av sjukdom. Vilka rättigheter har jag betala så då vid sjukdom har? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de I en BGB företag som v

Vilka rättigheter har en hemmafru strävan efter förmåner och arbetslöshets;

Vilka rättigheter har en hemmafru till arbetslöshetsersättning? Kan dessa gynnas också (eller VLL. Även Hartz 4 gäller), även om maken arbetar och tjänar pengar? Har hemmafru som en arbetsgivare som hälftige bidrag arbetslöshets för dem försvinner? O

Vilka rättigheter för skatte poliser & quest; Hur långt dessa rättigheter och strävan;

Vilka rättigheter för skatte poliser? Hur långt dessa rättigheter? Skatte undersökning (http://www.steuerdelikt.de/steuerfahndung) får nästan allt. I synnerhet kan de under vissa förutsättningar söker uppförande av bostäder och affärslokaler och det

Äktenskap med en semi-Norska - vilka rättigheter jag hade jag skulle arbeta där & quest;

Om jag gifta sig med en halv norska har både pass, vilka rättigheter skulle jag har som EU-medborgare i Norge om jag flytta dit med honom och det fungerar när det gäller social trygghet, pension, etc.? Inte ett dåligt spel. Om du permanent arbetar i

Vilka rättigheter har en inkassobyrå & quest;

Vi har alla hört en hel del från TV, till exempel, Moskva samling, etc., som sedan vänta utanför huset på en. Kan sedan någonsin göra något annat än att skriva brev? vilka rättigheter har? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompete