B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV ALG II KDU tandimplantat ALG II & plus; KDU 2013-09-22

Lägenhet storlek inom mobil aktivitet och sol, ALGII

Advertisement

Jag bor i en hyreslägenhet med ca.59m2. Jag behöver en mobil Physio u.Masseurin en
lämplig utrustning, såsom en mob. Terapi Stol, en mob. sockel.
Dessa håller för närvarande inhyst i sovrummet, eftersom det inte finns någon annan plats.
Jag har för mig trots den nuvarande bristen på utrymme, som en enda person, en lägenhet med 45m2 eller 50m2 ser, eller ska jag, åtminstone med hänsyn till omständigheterna i detta
Lägenhet Me? Dessutom måste jag också någonstans att göra mitt kontorsarbete.
Eftersom konsortiets avsikt från 01.07.2010 hyran, vanligtvis enligt
Förkorta.

answers

Du kan (om lokalerna är lämpliga), återanvända en del av lägenheten för affärslokaler. Då lägenheten storlek passar UDN andra rum sedan tilldelas verksamheten UDN kostnader dras där.

Bara mer pengar från kontoret ger inte, men det är en minskning av inkomsten och därmed mindre hedrande, därmed indirekt men mer pengar.

Men som redan skrivits till andra frågor, har dessa punkter allt hörs i din affärsplan som du registrerat att gå med i konsortiet.

Related questions

Lägenhet storlek Hartz IV - federalt reglerad & quest;

Vem vet om dig, hur stor en lägenhet för tre personer (en vuxen, 2 barn) måste vara mindre än när man är Hartz IV mottagare? Är detta också beror på plats eller om det finns en federal reglering? Med tre personer är "default": 75 kvadratmeter, M

Lägenhet storlek anges felaktigt - du får extra hyra betalas tillbaka & quest;

När en vän har visat sig att lägenheten storlek felaktigt angivits i hyresavtalet och betala för månader för mycket hyra. Kan de kräver tillbaka hyran betalat igen? Måste hyresvärden att kompensera dem? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompe

Ens & period; som småföretagare & plus; Heders aktivitet och sol, Mini-Job

Hej! Jag har en handel som leder som ett litet företag (under tre år), sjukförsäkring, jag är på min make i familjen försäkring. Nu ger jag kurser (sedan januari) att jag kommit så långt som betalas ett lagförslag. (Jag har räkningen skrev om heders

Hur är den ungefärliga kostnaden och sol, avgifter för ett värderingsutlåtande från domaren för en lägenhet och quest;

Det handlar om en försäljning köp mellan syskon, bror och syster. Brodern bor i en lägenhet på ca 90 m2 med sin fru och barn. Han har nu byggt, och kommer att gå ut i cirka sex månader. Hans syster vill köpa lägenheten, mycket i grunden också redan k

Vi måste ta en större lägenhet och quest; & quest; & quest; & quest;

Hej, jag och min flickvän bor zusamm och förväntar ungefär en månad hos avkomman. vi både arbete (låglöne) nu i moderskapsskydd och utbildning år .... vara en harz4 kandidat frågor och jag gå gånger som när barnet eftersom vi får är också vad ... Min

HartzIV & comma, Nebenjob & sol, social trygghet

Hej! Jag får tid och är ALGII företagets grundare som mobil sjukgymnast och men jag är fortfarande under uppbyggnad Masseurin.Da denna tillvaro, jag kan inte det nu leben.Habe möjligheten en mini jobb eller kanske att få en deltidsjobb. Frage1: Hur j

Alg II: tillräcklig Wohnungsgösse & sol; -rent i par och 4 barn & quest;

En vän är arbetslös, blir nu ingen Alg jag mer och går till sitt sparande (senare än 6 månader, han har "tillåtna" utarmat). 6 månader kommer han (gift) för 4: e gången far, de andra barnen är två, 11 och 15. FIG. Nu har vi försökt att avgöra va

Utbyte en lägenhet

Hej! när det gäller pension och kapital bevarande, vi spelar med idén att köpa en lägenhet och vermieten.ca 100tsd € vi skulle skapa wollen.Entweder på Östersjön eller i Allgäu.Mit hur mycket inkomst du kan förvänta sig, efter avdrag för kostnader så

Min son har flyttat ut och period; Idag fick jag ett brev från arbetsförmedlingen som min lägenhet där jag bor i 30 år till en m är alltför stor och period; Vad nu & quest;

nu i 30 år jag bor här i 61m2 stor lägenhet. Fram till början av året min 1.Sohn min 2: a son och jag stannade här. Nu är vi bara två eftersom "Large" förlängs. Och Mietkürzungen plötsligt mig från Office 100 € hotas om jag inte prova en ny läge

Min lägenhet är 4 kvadratmeter större än den är i hyresavtalet & comma; hyresvärden kan nu göra en invändning & quest;

Min lägenhet storlek är 92m² i hyresavtalet lägenheten storlek anges med 88,07m². Kan hyresvärden gör nu en grund? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Nej, det kan vara ägare, ef