B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-11-12

Kyrkoskatt på interchurch äktenskap

Advertisement

Hallå

Jag har en fråga om kyrkoskatt.
Bin gift på Zugewinngemeinschaft, själv jag avgick förra månaden från kyrkan.
Min fru är fortfarande i kyrkan (RK) och inaktiv.
Jag själv är anställd, har jag nu att betala kyrkoskatt för min fru eller eliminerar denna kyrka skatt helt och hållet?
Tyvärr har jag kan inte läsa ut i de andra frågorna.
Kanske kan jag hjälpa här en expert.

Tack på förhand.
mfg Felix

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Avgått kom kyrkorna för dyrt, eftersom måste tänka på något annat. I allmänhet håller Church handen på något sätt. Då kyrka pengar beror på.

Vilken stat?

I Baden-Württemberg, den romersk-katolska kyrkan införas Kirchgeld, men den evangelisk-lutherska kyrkan. I andra länder kan det vara annorlunda.

På webbplatsen, som skulle ha för ditt distrikt kompetent stiftet är någonstans om Kirch pengar beror eller inte.

Om du kommer arkivering gemensamt, antar jag, tillväxer kyrkoskatt på inkomster som förväntas på din fru. I ett känt par, det var så var han tvungen att betala till de protestantiska kyrkoskatt för dem, trots att han själv gjorde tillhörde någon kyrka.

Det kan vara så att du måste betala Kirchgeld: http://de.wikipedia.org/wiki/Kirchgeld_in_glaubensverschiedener_Ehe

Related questions

Kyrka skatt anställd och make

Hej alla! Jag sitter på vår självdeklaration för 2012 och har kommit fram till kyrkoskatt. För att förklara den ramdata: Jag är gift, vi båda Lohnst.klasse 4, är min fru en protestant och jag är katolik. Jag har märkt att på el.Lohnsteuerbescheinigun

Måste kyrkoskatt som ska betalas om man är gift med en medlem av kyrkan och perioden; & period; & period;

... Själv men tillhör någon valör? Gav mig en vän berättade idag att de människor som, trots att de inte tillhör någon valör, men är gift med en medlem i kyrkan, även måste delta i kyrkoskatt. Är det rätt? Och de måste betala hela beloppet? Snarare ä

Om kyrkoskatt på avgångs betalas & quest;

Hej, vi är gifta. Jag rk, betala kyrkoskatt, är min fru icke-konfessionell och inte betalar. Vi bedömer tillsammans. Vad händer om min fru en högre avgångs emot (50k). Håller sedan kyrkans händerna på? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent,

Måste kyrkoskatt på avskiljande av kyrkan inte skattepliktig innan man pay & quest;

Min man fick ett avgångsvederlag i februari. Han är inte kyrkoskatt. Jag har arbetat heltid i februari, han studerade. Eftersom jag var i kyrkan tillhör oss nu informerade vi måste betala avgångskyrkoskatt. Är det verkligen så? Snabbare och billigare

reglera äktenskap och arvsskatt fördrag

Hej! hade under 2011 gjort ett äktenskap och arv avtalet vid notarie, till en översättare var nödvändigt. Min fråga: Kan jag reglera notarie avgifter och kostnader och resekostnader för översättaren skattemässigt? Snabbare och billigare rådet om fami

Angående kyrkoskatt

Om 2014 i allmänhet matas med skattekontoret, kyrkoskatt? Även med icke-medlemmar kyrkan? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de IRS inte mata kyrkoskatt. Arbetsgivaren kommer at

Uppdelning i samkönade äktenskap och quest;

Kan i ett registrerat partnerskap, samma delning taxa appliceras som en "normal" äktenskap? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Federal finansminister Wolfgang Schäuble (

Min make hade redan innan vårt äktenskap ett hus & period; I arvinge period trots hans naturliga barn från ett? Vigsel och strävan;

Min make hade ett hus innan vårt äktenskap. Detta hus ska ärva sina biologiska barn från 1 äktenskap. Jag skulle nu vilja undvika att om jag skulle överleva min make, hans egna barn konfronteras med heirship hennes styvmor. Om jag har någon ärftlig a

Precis som i fallet med vinsten på inköp av en villa i äktenskap & comma; när parterna bidrar på olika sätt ha och LPAR, se exempel & rpar; & quest;

Exempel: Hustrun har en lägenhet och sålde den för 80.000 €. I äktenskapet en ETW för € 130.000 köps. Kvinnor är 80 och € 20.000 av sitt konto så = 100 T €. Man 30 TE från hans konto. Då kvinnan skulle om det har kommit till en separation och lägenhe

Kyrkoskatt på Zinserträge- kan Treasury check & comma; om jag till kyrkan skatt & quest;

Som upplevs av skattebyrån, om jag Beskattningsbar kyrkan binder om banken har inget jobb, kyrkoskatt från ränteintäkter autom. överföra? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de S

0
Views
0
Ccomments