B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-13

Kyrkoskatt betalas även läckt

Advertisement

Hej!
Jag hoppas att ni kan hjälpa mig här.

Jag avgick från kyrkan 2,5 år sedan. Vid det senaste löne fanns det en anteckning på hela inkomsten och skatter förra året noterades. Där har jag undrat varför det är att jag skulle ha betalat kyrkoskatt.
Sedan tittade jag på och fann att min arbetsgivare har kyrkoskatt någonsin betalade lönedatabaser mer exakt.

Jag nu få pengarna tillbaka? i så fall hur?

Måste jag oroa sig för inkomstdeklaration eller måste ge mig pengarna min arbetsgivare?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Var du tvungen att ändra efter att ha lämnat kyrkan eller vid samma tidpunkt skattekort (2,5 år sedan fanns det fortfarande)?

När fick du en lista över dina inkomster skatteavdrag har förra året, stod det en kyrka skatteskuld och måste säga att det förändras?

Hur har din arbetsgivare annars om att du inte längre är i kyrkan?

Om denna punkt någonstans ett fel måste ha hänt.

Om arbetsgivaren du inte kan få det tillbaka.

blank och kontrollera igen om skattekort har ändrats! En tillbakadragande från kyrkan inte kommit ensam, var kommer AG vet annars!

Du kan ange med pengar för skatten, är den andra möjligheten att du
din arbetsgivare ansprichst och be honom att han skulle ersätta dig pengarna tillbaka.
Jag har ingen anknytning till kyrkan och arbetsgivaren hade helt enkelt
avdragen pengar han har betalat mig tillbaka lätt.

göra självdeklarationer och är bra es.Das är deras jobb. Därefter underrätta AG, alltså i framtiden att inga ytterligare betalningar.

Related questions

Gör barn nu också betala kyrkoskatt och komma; om de har & quest ränteintäkter;

Gör barn betalar nu också kyrkoskatt, om skatten betalas direkt av bankerna? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de När barn har tillräckliga inkomster för att betala skatt alls,

Tycker eleverna också betala kyrkoskatt & quest;

Min systerdotter kommer snart att börja sina studier. En annan anledning till varför jag är intresserad bara typ av studentlivet. Hur är att när en elev i kyrkan? Måste de sedan betala kyrkoskatt? Och där de måste överföra då? Direkt till kyrkan? Sna

I den protestantiska kyrkan måste betala kyrka pengar till kyrkoskatt i Bayern varför & quest;

Den protestantiska kyrka vill kyrkoskatt ytterligare genom sina medlemmar i Bayern Kirch pengar. Om detta är tillåtet. Skriv i Tyskland är 9% kyrkoskatt betalas endast i Bayern 8%. Det är därför de kräver Kirchgeld. Är detta legit? Är kyrkan pengar i

Gå aldrig kyrkan och fortfarande måste betala & period;

Hello först. För mig ser det ut så här: Jag föddes i 78, har mina föräldrar inte varit så vitt jag vet i kyrkan. Varken jag genomgår eller Konfirmirt. Också av intresse existerar inte denna fångst. På något sätt hände det att jag, som så många börjad

Vilka rutiner kyrkan skatt betalas vid skattekontoret & quest;

Hej alla, Jag är en främling från Fjärran Östern asiatiskt land, som är mycket intressant för den tyska skattesystemet. När det gäller kyrkoskatt jag vill göra ett par fråga. Så ,, är alla medlemmar i en offentlig kyrka skyldig att betala Kirechenste

Rekrytering & comma; Att byta jobb och komma; falska avdrag från kyrkoskatt och komma; återbetalning

Jag hade mer än en arbetsgivare 2013 (permanent). Om jag var bara sex veckor och först nu ser jag lönebesked (vänligen inte klaga) att min skatteklass VI som religionen gavs rkev. ELStAM var närvarande - där felet, ingen aning! Det rätas av deklarati

Vid beviljande av dispens specificera & comma; att släppas ut att kyrkoskatt & quest;

Jag har gett en dispens för platt skatt i ordning. Och jag fick frågan om kyrkoskatten bör dras vid källan. Vad du då på mest? För om en säkrar sina ränteinkomster av dispens, men i varje fall ingen kyrka skatten ska betalas, eller hur? Snabb och bil

Kyrkoskatt försättsblad självdeklaration & quest;

Hej! Jag arbetade tills februari 2015 Permanent. Därefter rapporterats av sommaren 2015 arbetslösa. Arbetar sedan 2015 frilansande och måste nu göra min deklaration. I försättsbladet måste ange kyrkoskatt i linje 42nd På min skattsedel 2015, ett belo

Hur exakt kan kyrkoskatt en skattefördel har & quest;

Jag hörde från en vän som han reglerar kyrkoskatt från kontroll och går och du därmed betala mindre skatt. Hur exakt fungerar det? Hej! Citat: ".. § 10 punkt 1 nr 4 EStG tillåter obegränsad skatteavdrag av kyrkoskatt betalas som en specialutgåva Enli

Kirchenaustritt- Jag återkalla uppdraget till banken för att överföra kyrkoskatt & quest;

När du avslutar året ut ur kyrkan, som anses vara gjort så att banken och kyrkoskatten inte längre skingras enligt överenskommelse. Presenterade ett samtal, eller det är en komplicerad process som går året alls? Snabb och billig hjälp för din skattef

0
Views
0
Ccomments