B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Skatt Legal inkomstskatt skattelagstiftning aktier EStG inkomst av kapital eget kapital och plus; Höger 2017-09-04

Kvittning förluster och sol, korrigering inkomst av kapital

Advertisement

Tänk dig följande situation: 2012 en stor vinst i värdepapper (både aktier och teckningsoptioner) uppnåtts och därmed korrekt betald reavinstskatt, 2013, raka motsatsen.
Vad är det, jag kan komma tillbaka till mig på deklarationen för 2013 en del av den skatt som betalats?
Tack en gång

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Nej. Förlust carrybacks inte längre existerar. Du kan dock bara förluster mot framtida vinster laddning.

Nej - det enda sättet skulle ha varit, om år 2012 har det funnits papper med förlust i depån för att sälja dem och samma igen för att köpa, så att förlusterna är redan 2012 kvittas mot kapitalvinster.

Related questions

Förlust med HRE medan inkomst av kapital

Min HRE var faktiskt våld tas ifrån mig. Den genomsnittliga EK var € 4,35 € 1,30 ersättning ger faktiskt en förlust. Men min bank beräknas en vinst! Vid 14:10:08 Jag har 250 St. för EK av 6,35 €, på 27/10/08 Jag köpte 500 St. för EK av 5,78 €. i förs

Hilfts & comma; om jag quest den Deoptbank dispens ge &; Kom inkomst av kapital - Soli tillbaka & quest;

Måste något fråga, det hjälper om jag ger fortfarande en Freitstellungsauftrag min vårdnadshavare? Krig jag då redan dragits inkomst av kapital och solon tillbaka? (Även info: den tyska banken hade redan dragits denna skatt av utdelningen.) Snabb och

eller ange redan beskattade inkomst av kapital i bilaga KAP i inkomstdeklarationen & quest;

Jag har i en inhemsk förvar bara några obligationsräntorna som överskrider avdraget och därför redan med inkomst av kapital (sk. "Källskatt") var fullastad. Skattsedel finns. Är dessa kapitalavkastningen ändå utföra i KAP och lämna in självdekla

perioden 01 & ;; I reservlager före 01 & period 2009 inkomst av kapital fri & quest;

Egendom mig uppsättningen GAFIB till mina tidigare frågor Länk **** Http: //www.jblaustein.de/finanzen/abgeltungsteuer/abgeltungsteuer_verrechnung.ht .... läsa att vissa visar redan. Tack igen för det. Det är ofta av vinster och deras behandling geno

Klump avdrag för kyrkoskatt på inkomst av kapital

Snart en avgift kyrkan skatt på inkomst av kapital från bankerna är att äga rum men ett schablonbelopp. Kan du inte håller? Vad händer när en dispens är närvarande, anses diieser? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierad

Under förutsättning att vinstdisposition av ett aktiebolag inkomst av kapital & quest;

Jag skulle vara intresserad av att veta om det är sant att utdelningen / utdelning en GmbH reavinstskatten (26%) är föremål för? Exempel: Jag inrätta ett aktiebolag som general manager och är ensam ägare. Resultatet av GmbH är för år 2017 100.000, -

Uttalande WĂźstenrot Bausparkasse: inkomst av kapital dras & comma; Kyrka skatt inte & kommatecken; betala extra och quest;

Har du ett kontoutdrag av 2009 av Wüstenrot Bausparkasse få, var det inkomst av kapital av 21,37 euro och solon subtraheras 1,18 euro, men ingen kyrkoskatt, jag måste betala extra för att få? Om man inte är kyrkoskatt och finansinstitutet inte instru

Kriegt till inkomst av kapital obegränsad tillbaka & quest;

Hej, är det sant att trots fullt schöpftem dispens från KAP skatten bortom betald 1-1 rausbekommit eftersom det sedan dras av från inkomstskatten? Jag kan inte tro på något sätt .. Ja, som kan vara på en låg beskattningsbar inkomst så :-) Det är en s

Vid vilken position i taxeringen att erkänna återbetalning av överskott abegeführter inkomst av kapital & quest;

följande: Jag har mina skatter görs med WISO Passbook. Bidraget från skattekontoret är nästan lika hög som den misslyckade program den har beräknat, så jag har nog alla in korrekt! det är de goda nyheterna, och att återbetalningen var mig redan efter

Spararens schablon & comma; Donationer & comma; Inkomst av kapital

Följande situation: Fadern har en egen depå. Mor har en egen depå. Far och mor har dessutom ett gemensamt konto, vad deras son (för närvarande 2 år) var faktiskt avsett. Inkomsterna från kapitaltillgångar överstiger totalt nu 2x801 euro, varvid källs

0
Views
0
Ccomments