B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Kredit finans inkomst BAföG ekonomiskt stöd anhöriga universitet finans och plus; underhåll 2017-10-24

Kredit som intäkt på BAföG & quest;

Advertisement

Hej Alla,

hängande i ett stort dilemma.

Har "fått ett studielån för en tid sedan i ,, tyska utbildning". Vilket för mig betalas i månatliga utbetalningar.

Min studielån ansökan pågick, men jag har redan fått betalningar ämne.

Bra idag var ett brev från distriktet regeringen att denna kredit (kalla det fond) kommer att krediteras till studielån, så jag inte längre har rätt till studielån, och hittills har jag fått ytterligare betalning inom en månad.

Kommer mitt studielån räknas som du tycker att det är en studie marknadsföring och ingen kredit?

Om du går till sidan av den tyska utbildning du ser det var det är att du måste betala tillbaka en viss procent av din bruttoinkomst senare under en viss period, kommer det att gå ut tyvärr och naturligtvis på det beviljade lånebeloppet.

Jag måste dock betala tillbaka, det är ett lån eller?

Och lån som inte räknas i studielån som intäkt eller bli ännu?

PS: Kredit där en pakt med djävulen är är klart för mig, men jag var i en usel situation och har förlorat December 2014 till min mamma, och eftersom ingen far mer 2011 ... jobb jag har ..

hälsningar

answers

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Låt dig (full) lön barnpension, tillsammans med det jobb som ska vara tillräckligt, som du skulle ändå ingen efter BAföG få, och kredit du bör inte heller behöver.

Egentligen vet man att studielån programmet är ett annat sätt att utbildning finansiering som är utöver BAföG tillgängliga.

Utbildningen kredit är oberoende av inkomster och förmögenhet av praktikanter eller deras föräldrar.

Jag tvivlar på det, att ni inte informerat mig få en känsla som du vill pracka oss i reklamsyfte din länk.

Related questions

Jag får Studentenwerk också en kortfristig kredit när man hänvisar BAföG & quest;

Oväntade betalningar jag något som sprang in skulden. Nu skulle jag vilja ta en kortfristig upplåning i min studentkår att slutföra. Kommer jag som en betalning och så om jag hänvisar BAföG ytterligare betalning? De flesta kårer erbjuder kredit betal

Barn Pengar & period; För kredit som intäkt giltig & quest;

Om jag går i morgon till min bank för att be om ett lån, då barnbidrag anses också som intäkt eller liknar en lön? Eftersom jag arbetar deltid, kan det annars vara mycket noga med krediten. Eftersom levnadskostnaderna innebär också att ta hand om bar

Barn Pengar & quest; innefatta en kredit som intäkt & quest;

Jag får från min arbetsgivare utöver min lön (utbildningsbidrag) ett stipendium. Bidraget skall betraktas som ett räntefritt lån, eftersom jag skulle behöva betala tillbaka pengarna vid tidig uppsägning. Eftersom min hela "innehåll" gränsen för

Var får jag kredit trots dålig Schufa poäng & quest;

Har skattekontoret € 13.000 skatteskuld, nu har jag 10 dagar på sig att lösa detta eller om det kommer att bli en handelsförfarande mot mig beantragt.Wo jag får strax en ansedd kredit i dålig poäng i Schufa? I höjd och en egenföretagare inte. Om det

Hur kan man åter komma ut och strävan från MRP-fall; Ett liv utan flexibel kredit & comma; gör det hela & quest;

En fråga, kan du ge mig råd hur man får ut av grupperingen fallet igen? Det är MRP inte längre betala honom tillbaka, ta ett annat lån, och sedan spelet går åter kommer. Kan man leva utan flexibel kredit? Vad ska förändras? Är säker på att många männ

Hur systemet fungerar verkligen BAföG & quest;

Gör eleverna att betala tillbaka pengar som mottagits, som är BAföG ett lån utgör eller är det en äkta stipendium? I BAföG måste betala endast hälften av betalningarna efter examen. Dessutom är det utformat som räntefria lån. För omedelbar återbetaln

Erkännande av skuld vid beräkning av föräldrapenning BAföG & quest;

Enligt studielån kalkylator min dotter får inte ha några studielån, eftersom mitt nät är inkomster över 1070 €. Jag är en ensamstående förälder, far till min dotter har aldrig betalat underhåll och livet för Hartz 4, så att han inte kommer att delta

Måste föräldrar mer underhåll betalas ut i början av studien och komma; Om du vill ta ingen BAföG & quest;

Måste en BAföG föredra om du skulle få det eller föräldrarna har en skyldighet att skydda barnet att studera står inför skuld genom studielån ansöker? Kan du mer pengar för att hålla efterfrågan från föräldrar vid baslinjen? Underhåll av föräldrarna

Söker råd hur jag - med negativa kredit - kan låna 4000 Euro & quest;

Jag har ca 1000 euro kalla intäkter hyra, men en negativ Schufa - dvs finansiering genom banken inte kommer att vara möjligt. Jag skulle vara redo för leverans av pengar för att betala mer 2000 euro tillbaka, skulle detta vara 500 euro per månad möjl

FörderRente och BAföG & quest;

Hej! Jag är student och har genomgått en Riester pension. Villkoren för statligt stöd och min klient rådgivare har kallat i försäkringen som trodde att inte anses av studenten som en tillgång. Följaktligen därför inte subtraheras från utbetalningen.

0
Views
0
Ccomments