B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-12-31

Kredit på ING Diba - du har så goda erfarenheter & quest;

Advertisement

ING Diba annonserar så tungt på sin kredit, som har en ränta på endast 5%. Jag skulle därför vilja att ersätta en gammal lån, som har mycket dåliga förhållanden. För det skulle jag behöva en större summa på 20 000 euro. Har du erfarenhet mig denna kredit erbjudande och skulle du råda det för mig?

answers

ING-DiBa har goda förutsättningar och är i testrapporter ganska ofta de främsta kandidaterna, och även testa vinnare. Så det finns ingen anledning att inte tillrådligt. Jag skulle bara ringa gånger där och göra saken. Det kommer naturligtvis att göra en kreditkontroll, men det är normalt.

Om denna möjlighet kommer att bero mycket mer på din kredit från än på grund av "våra erfarenheter" med en bank eller en kreditförsörjningen ...

Related questions

Bytesbalansen ING DiBa - bonus för Visa Shopping ovillkorligt & quest;

Jag snubblade över en visning av ING DiBa i tal av detta är att du får kredit 50 cent bonus på varje Visa köp värt minst 50 euro. Om det finns två någon krok eller krav? Det finns inga begränsningar. Du får bonus för varje kreditkortstransaktion över

Har Ing-Diba planer för värld utan kontantuttag & quest;

Hej, jag ville veta om Ing-Diba gratis kontantuttagsplaner värld? Jag tror att det är det enda är, DKB och comdirect saknar jämförelse. Tack. Global fri inte längre existerar på 2016/01/06 vid DKB eftersom det beror där liksom på comdirect utländska

Top fond ING-Diba - utan att spendera Charge - rekommenderas & quest;

INGDINa har 5 bästa fonder noterade på sin hemsida, som säljs utan avgifter. Finns det någonstans en krok. Hur ditt exempel Astra fond eller Carminiac Invertissement? Tack! Utan AA kan lätt få några medel. Detta är inte ett beslutskriteriet. Det är v

Försäkring jämförelse webbplats - som goda erfarenheter & quest;

Jag letar efter en bra försäkring jämförelse webbplats. Har någon bra erfarenhet eller du ska vända en försäkringsmäklare? det sedan betalar i slutändan mer om du väljer mäklare varianten? Den sista frågan antyder kostnadsmedvetenhet eller någon Geiz

Elpriser och jämförelse portaler: som du har goda erfarenheter & quest;

Jag vill ändra min nuvarande leverantör och letar efter en prisjämförelsesajt för makt. Jag har sökt lite och hittade på google en eller annan portal. Ändå frågar jag frågan: någon har redan förändrat flödet och rekommendera en plats för prisjämförel

ING-DiBa erbjuder krediten till 6 & comma, 99 & percnt; - Mycket billigare än en kredit - var är feg & quest;

Jag läste i en annons som ING-DiBa erbjuder en kreditfacilitet till 6,99% ränta, det skulle vara mycket billigare än en kredit (eftersom jag betalat mer än 10%), är detta ett verkligt erbjudande? Eller den där feg? Har någon av er erfarenhet med bank

ING-DiBa erbjuder för nya bilköpare samarbete med min bil och tid, de till: kredit € 150 - det är ok & quest;

ING-DiBa erbjuder även för nya bilköpare ett samarbete med MeinAuto.de till när 31.07.13 accepterar en bil lån där och kan förmedla en ny bil från Auto.de tills 25/08/13, du fortfarande få 150 euro kredit. Är det okej att en bank samverkar med en Int

Grenar av ING-DiBa & quest; fann Nix & exkl; Ren Internet Bank & quest; Inga personliga intervjufrågor

Hej, har ne fråga sökta kontor ING-DiBa, hittade ingenting i hela kretsen. Finns det en ren Internetbanken? På något sätt roligt när du kan bära någon personlig intervju för ett billån. Vilka är dina erfarenheter med bank på nätet? Vad är så roligt?

Rulla över med en avbetalning lån ING Diba & quest;

Jag skulle vilja rulla över ett låneavtal, som jag ageschlossen två år sedan under dåliga förhållanden och har Internet jämförs stött ING Diba med räntor på endast cirka 5%. Har du erfarenhet med denna avbetalning lån och kan ge mig några råd om dett

Kreditgräns från Ing Diba

Vad tycker du om kreditfaciliteten för Ing Diba? Är detta en bra affär eller snarare inte? Jag har ännu billigare leverantör fann men säger delvis mig vid namn absolut ingenting och så jag litar på mig själv tjäna upp vissa inte så rätt. Det är en su