B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-27

Kredit med intyg av årslönen

Advertisement

Hej och god morgon! Jag har fått från mina främsta spanska företag ett intyg om mina heuriges årslön. Certifikatet visar vad jag förtjänar inom vilken tidsram. Den fråga som nu när jag går till min bank och ett lån (KSV har inträde) föreslår att detta dokument är nog för det? lg

answers

har KSV inträde

Jag har också något liknande. När jag tittar på min dataöversikten i Schufa i D, så är jag det också in. Schufa visar att det även vissa bankkonton eller mobiltelefon kontrakt upptas bredvid mina personuppgifter för. Exempel. Bonitätsverschlechternde poster Jag gjorde dock inte. Kanske du menar sort?

Din bank kan ge dig förstås även i närvaro av sådana poster bevilja kredit, men denna kreditgivning är föremål för tidigare kreditvärdering, i berättelsen om den "allvar" av meddelanden, liksom din inkomst förbi (årsbesked) och situation (förra månadens räkningar) och din låneansökan och bedömas. Här hjälper personlig intervju och inte din förfrågan.

Och du måste vara medveten om att din samtalspartner endast en begäran förhållanden och ingen kreditansökan gör i presidiet, annars presidiet får idén att lägga samman dina kredit undersökningar på flera banker.

Heuriges årslön och KSV inträde föreslå mig att frågan kommer från Österrike.

Som KSV post med vår Schufa - är gleichzusetzten posten kommer det förmodligen att vara i Österrike, så att efter borttagningen igen en kredit kan tas emot. Och det ska vara tidigast efter 3 år.

Den nuvarande certifikat av årslönen hjälper därför längre.

Related questions

Finns det ett säkert sätt för små och medelstora obligationer & quest;

Vem kan berätta mer om möjligheten att säkra små och medelstora obligationer - Det finns absolut säkrings möjligheter? Det är en praktisk och en teoretisk svar: Praktiskt taget kan du enkelt undvika och i stället köpa en fond binder lämpligt SMF obli

Kredit för bolag och LPAR, GmbH & rpar; & quest; & quest; & quest;

Jag skulle vilja ha en begränsad företag som bildats i I deponera stammen insatsen i kontanter och vill att anslutningen ett lån från en bank. min plan är över öppen företag på aktiemarknaden att spekulera (endast DAX MDAX TecDAX). denna plan realist

Jag behöver kredit som säkerhet 2 Condo men ingen inkomst och tid, och tid, och tid, och tid;

Hej så jag geheert 2 lägenhet och är för närvarande arbetslös ARGE har kontanter för månader räntefritt lån som godkänts för 3 Nu sitter jag tyvärr fortfarande hem utan jobb och inkomst den hartz4 är nästan slut av en dragkraft på min psoriasis stjäl

kredit certifikat

Hej :) Jag tackar er redan för läsning :) Det är en kredit certifikat för en garanti. Jag ska med sponsorn för att banken och das..so certifiera mig högt ägare. Men vad kontrollera det exakt? :) LG Florian Snabbare och billigare att rådet arrende. Ko

skuldsanering - kan jag få ytterligare kredit & quest;

Jag hade problem med mina betalningar och göra så en skuldsanering. men jag gör inte insolvens och har också lämnat ett intyg. Där en Reducering vid mina fordringsägare. Kan jag låna en liten summa ändå? Hur kommer du få ut av din situation, om du in

Vem vet Bank & comma; Institution eller hypoteksinstitut och komma; kredit i två period; Rank accepteras & quest;

i detalj: Utlåning Tier 1 för närvarande 40% av marknadsvärdet! det handlar om en kredit / lån och erbjuda det som säkerhet en lagfart i en bostadsfastighet med en sedan med tanke på Gesamtbealstung på ca 55% av marknadsvärdet, ungefär 45% av återvin

Vilka kredit bevis kan en hyresvärd kräver & quest;

Vilka kredit bevis är vanliga när ingå ett hyresavtal. Vad krävande ägare brukar gå till om de vill få en uppfattning om kreditvärdighet hyresgästen? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.experm

betala tillbaka DKB kredit

Jag Anfag 2009 lån från Korea Development Bank begärde jag zurüchzahlte regelbundet. År 2009 flyttade jag och ringde och informerade banken. Konstigt, sa expediten att mitt kreditkort var Kompensera och går från 0. Jag blev förvånad och frågade om ja

När eller & period; den period under vilken en kredit upphör

Kupong är nästan 10 år gammal, från VW återförsäljare § 199 i början av ordinarie tid preskriptions maximiperioder (1) Preskriptionstiden börjar, om inte en annan preskriptionstid bestäms vid slutet av året, i fordringen uppstod och borgenärerna i de

Sjukdom på semester - detta är kredit & quest;

Om du blir sjuk under en semesterresa och du måste tillbringa hela semestern i hotellsängen, du kan kan sedan utfärda utländska läkare, ett certifikat för arbetsgivaren, så en semester kredit tillbaka? Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga