B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-04

Kredit för renovering och & quest;

Advertisement

Hej Jag har bänk låta ett hus och de nödvändiga renoveringskostnader från mig finanizieren. 30.000 € för renovering planerades.
vad som händer med pengarna om jag konsumerar endast ca 20.000 € för renovering?
och bara räkningar för € 20.000 har?
stort tack.

answers

Hej!

svara på frågan oftast kreditavtalet + bankchef.

Är tänkbara, exempelvis följande varianter:

  • en särskild återbetalning rättigheter enades, detta används
  • pengarna kommer att tas och tillämpas i patentkrav
  • pengarna inte in och det finns distributions betald ränta

Sven: Kolla in de villkor under "icke-godkännande" av. Det säger om .... "Låntagaren är skyldig att skapa förutsättningar för betalning av den överenskomna dagen för mottagandet och minska lånet. I annat fall betalningen av en anledning, är inte ansvarig för deras vistelse banken alla kontraktsmässiga och lagstadgade rättigheter reserverade. i detta fall, upplupen ränta engagemang, bearbetning och värderingsavgifter och andra kostnader redan laddat .... "jag skulle förhandla med banken. Har hon varit engagerad i att bestämma kostnaden för renoveringen? Varför uppstått lägre kostnader (intern aktivitet, eliminering avslut)?

Related questions

KfW och kredit för renovering: givande & quest;

En bekant berättade förra helgen, skulle han vara hemma ombyggnadsarbete. Jag tyckte det var meningsfullt på grund av låga räntor. Han sade att han hade en (delvis) lån från KfW, som är ännu gynnsammare än på banken. Jag var helt ny, eftersom jag har

Hus renovering finans & quest;

Hej, min far inte kan hantera pengar och är nu hem försäljning pågår. Han lever inte längre i det här huset. Det är angeläget i behov av renovering. Uppskattat det var 200.000 tidigare och 350.000 efter renovering. Mina föräldrar men verkar inte vill

Kredit för Hartz4 mottagare för renovering och quest;

Kan du få så Hartz4 mottagare ett lån? Eller är detta en hopplös uppgift? Hej, om jag minns rätt, är regeluppsättningen inte en position för återbetalning av lån tillgängliga ..... Fråga gånger efter ARGE placera möjligen (om s dem är tillräckligt vi

Vän bor i ett gammalt hus & comma; skulle renovera & comma; det särskilda kredit för bevarande och quest;

Vän till mig har en mycket gammalt hus, skulle han vara renoverade snarast. Finns det ett lån för bevarande? Där kan han be? Arvet myndigheten har mycket tydliga idéer, såsom renovering kan vara - som är mycket kostsamt, kan han inte betala det själv

Vilken bank i München sökandet efter fastighetsköp kredit 450 period, 000 € & quest;

Vill du köpa ett hus. Det är en kommersiell fastighet med restaurang och bed and breakfast. Det egna kapitalet är tillräckligt för renovering och restaurang + rum. Beräkna kredit 15 - för att köra 20 år. Vilka banker i München är med låg ränta för at

Billiga Renovering Lån & quest;

Var kan man få billiga renovering lån, frågade jag på banken tiden för ett lån på 30.000 euro, men de berättade att det förekommer små lån mot, även om huset är annars skuldfria. Det finns inga varningar energi renoveringar, snarare "Schönheitrsrepar

Skulle du kredit till jul rekord & quest; Ser fram emot period på yttranden &;

Jag får höra att folk tar ut ett lån för julklappar att skänka sina nära och kära. Vad säger du, skulle du göra det? Ser fram emot. På era åsikter att ge från hjärtat, men jag tror, ​​att tillräckliga medel bör ha, annars bara göra små presenter, ell

Var kan jag få en bra konsult för Renovering hitta & quest;

Vi vill sälja vårt hus på medellång sikt. Vänner har rådde oss att de hade hört hur viktigt det är huset och enligt institutets, scenen för att uppnå högsta möjliga inköpspriset. Men det bör vara speciellt utbildad personal. Var kan jag hitta en såda

Vilka alternativ finns till kredit för kort flaskhals & quest;

Jag söker ett medel som kan användas för att överbrygga en kortsiktig flaskhals. Hittills har jag alltid löst så att jag täckte mitt konto. Men jag är säker på att det finns en bättre lösning än att eftersom räntorna är mycket hög, men detta. Har du

Vid vilken ålder kan barn ges en kredit för att få & quest;

Vid vilken ålder kan barn få en kredit på sitt bankkonto? Någon kommer utomlands för att mitt barn skulle jag vara mycket söt, så är snabb nog pengar i nödfall. Majoritet och en regelbunden inkomst är en förutsättning för en MRP. Du bör förslaget med