B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-01

krävde; Är språkkurser i tyska für tyska barn efter langj & period, utomlands gefÃķrdert & sol

Advertisement

kostnaden för kurser och skolor är allvarligt annorlunda, skulle bidrag vara till stor hjälp

answers

Direkt känt mig något inte, men det beror också på hur gamla barnen, men misstänker att de är lite äldre. För i dagis eller före inskrivning en tysk test för att alla barn ska också bestå tyska. Jag skulle i tider av civila uppgifter, ungdom välfärd kontor eller också konsultera Aulsaenderamt.

Related questions

kvinna från Polen vill Tyskland med sin tyska barn

hej ... min fråga! Min polska kända bor i Polen med sin tyska barn. hon är frånskild länge ... de nu vill återvända till D barn att växa upp här. deras andra barn överlevde tysk far i D. barnen har tysk nationalitet. kan de flytta? hon får stöd här i

Tyska sjukförsäkring när de bor utomlands och quest;

Kan jag stanna i min tyska sjukförsäkring när jag lever för 2-3 år utomlands? Hej, här är en bra jämförelse räknare från en oberoende försäkringsmäklare (partner): http://www.reiseversicherung.com/ eller ring bäst där på, snabb och okomplicerad råd:

Barnbidrag för relaterade barn och komma; bor utomlands

Jag bor med min familj (2 barn) i asiatiska. Utomlands. Vi får inget stöd barn. Min syster i Tyskland stött oss finaziell med ett belopp som motsvarar barnets stöd för 2 barn dt.. Kan min syster ansöka om barnbidrag i barnbidraget fond för deras stöd

Polsk kvinna med en tysk barn i Polen vill Tyskland & quest;

Hej .... Jag skulle vilja veta ... Mina polska kända bor i Polen och skulle vilja återvända till Tyskland. Hon var gift med en tysk man ... är 2children frånskild. en av dem bor i D med sin far ett barn med henne i Polen.beide har tysk nationalitet.

Barnbidrag för tyska barn och komma; som går utomlands för att skolan

Hej .. Jag har en fråga om barnbidrag. År 2007, jag och min familj av yrkesmässiga skäl ind Turkiet umgezogen.Dabei vi loggade ut här och där registreras. Naturligtvis, barnbidrag inte längre bezahlt.Nach ett år kom tillbaka och min son har varit sed

Min dotter är 25 J & period; och har kommit fram till efter den tyska studien, en 2 & period; Study & LPAR; Jura & rpar; startade & comma; Det finns fortfarande barn stöd och strävan;

Är den första genomgången utbildning, inte barnbidrag inte upphöra automatiskt. Familjens budget måste bedöma om ålder barnet genererar skadlig inkomster. Ingen inkomstgränsen - men negativa inkomster Som nämnts ovan ingång, är inkomstgränsen utelämn

Tyska & comma; 11 J & period; Verh & period; & comma; Skilsmässa i Finland & comma; bodde i D & comma; CH & comma; OFF och Fi & period; Som pensionsavräkning & quest;

Vi är både tyska och har i vårt äktenskap för det mesta levde (Schweiz, Australien och Finland) utomlands. Skilsmässan kommer att lämnas in bra här i Finland, eftersom allt är i termer av våra 3 barn ändå styrs av finsk lag. Pensionsbeloppet kommer i

Rätt till enbart tyska barnbidrag med 2 period; Bosatt i Tyskland & quest;

Min man och jag bor och arbetar som tjänstemän nu i Grekland. Våra två barn gå i skolan här. Trots detta är vi kvar i Tyskland rapporteras och hålls kvar där en bostad, eftersom vi tillbringar större delen av semesterperioden där. Vår bil är också fo

Tyska Schenkunssteuer för att leva utomlands Personer

Min partner vill sälja sin tyska fastighet till en pension för livet för oss båda. Måste jag, även om jag bor utomlands, betala skatt för min del? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.experm

Tyska Riding & comma; Trots bosatta utomlands

Hello community! Jag läste en hel del om detta ämne, men fann ingenting om denna konstellation. Kanske någon kan hjälpa. Exempel: En tysk tar i andra EU-länder som är bosatta (huvudsakliga bostad), sålde sina bekanta hans bil. Detta rapporterar bilen

1
Views
0
Ccomments