B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-10

Kostnadsapplikationer sedimentera & comma; även från bill är inte uppenbar och komma; Jag har gakauft & quest;

Advertisement

Kan någon hjälpa mig behaga någon? Jag köpte ett par Bewerbungsmappen och några andra objekt, allt i samma affär. Från uttalandet, även om priset för varje produkt anges, men det kommer inte från det faktum vilka produkter jag har köpt. Kan jag fortfarande nöja sig med detta lagförslag från skatten, kostnaden för ansökningar nu? Eller måste noteras väl att det är Bewerbungsmappen?

answers

Eftersom skatten är då men så tillmötesgående, inte exakt kontrollera med en så liten fakturor värde. Jag skulle helt enkelt indikera på dokumentet vad du har köpt exakt. Men i större mängder behaga en riktig faktura kan uppvisa, annars produktionen känns inte igen.

Skapa en så kallad "självklarhet" u. Så kommer att specificera räkningen, och alltid glatt lämna allt ...

Nej Du har redan kunnat visa att det fanns Bewerbungsmappen, men de få portföljer som inte omfattas eh betydande. Men du kan också ansetzten en klumpsumma.

Related questions

En inkomst: Student & comma; Kontorsarbete - gör bill

Hej! Jag hjälpte denna månad några timmar en gång på ett företag kontor. För detta kommer jag nu att få 250 €. Men företaget vill att jag uppvisar henne ett lagförslag. Vad måste i ett sådant lagförslag allt med det (Tax ID / SteuerID?) Och gäller fö

Kostnadsapplikationer sedimentera & quest;

Vårt barn smittats efter att ha studerat i ansökningsfasen. Det är ur pengar för foton och resekostnader. Kan du lösa huvudsakligen kilometerskatt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.exper

Utgifter för studier av kontrollen för att sedimentera & comma; om du är i fältservice och quest;

Min flickvän arbetar inom, men också uppfyller några av sina uppgifter från hemmakontor från. Hon hade faktiskt accepterat att utgifterna för studien är inte längre avdragsgilla. Men nu är hon fick veta något om motsatsen. Du bör göra begäran och sed

Hur WEG administratören sedimentera & comma; om detta inte kalla ETV & quest;

Hej! Har förvärvats i ett hyreshus med totalt. 5 Flats utestängning en ETW. Det visar sig att chefen är helt opålitliga och har samman, enligt vissa andra ägare sedan auktionen av den första lägenheten i detta hus för några år sedan inte en enda stäm

Avregistreringskrigstiden med 12 kl 7 &, 7 & comma; räkningen av 13 Klocka & comma; Har du räkningar från och med dagen för Avregistrering fortfarande lösa & quest;

Avregistreringen var vid 12:00 på 7,7, räkningen av 13 timmar, fick sedimentera fakturor från den dag då Avregistrering även vid ett enda företag? Du kan dra av skatt uppkommit till månader senare även fakturor. Den avgörande faktorn är om kostnadern

Är det & comma; som du kan köpa i utlandstillverkade bilar billigare än i Tyskland & quest;

Är det värt att köpa en bil i ett annat land? Vad måste noteras när det gäller skyldigheten här? I Danmark nettopriset för ett nytt fordon på de lägsta i Europa. Om du kan betala den danska skatt och här moms ersätta som import omsättningsskatt, är d

Jag måste betala för Transfer & comma; om du inte kan göra Internetbank grund av brist på karta & quest;

Mitt kort har fastnat i en bankomat i en annan bank, eller rekryterats. Min bank säger att de inte kan se någon anledning till det och skjuter den utländska banken skulden på. Samtidigt har jag tillbaka mitt kort och jag har sett på mitt kontoutdrag

Hur skattekontoret & comma; Om en med obetald skatt pengar känner spelar på börsen och quest;

Varning, är detta en rent hypotetisk fråga. Likheter med några verkliga händelser eller personer är en ren tillfällighet. Antag att någon har € 10 miljoner i 2009 lånade få för att göra transaktioner på aktiemarknaden. 2010 går bra och han realisert

hur och när hittar jag & comma; om min minderåriga son har ärvt en del av hans farfar & quest;

Hej! Jag har en 14-årig son. Nyligen hans farfar (fader hans biologiska far) dog. Eftersom Opa meddelat oss under sin livstid, skulle det även ärva något från honom och min son på grund av kontakt med sin far är inte den bästa, skulle jag nu vara int

Bin i skyddstillsyn & comma; vill göra något nytt och komma; tillät mig arbetsförmedlingen underhåll Lock & quest; Om jag Selb

Jag började 3 veckor, kommer att tillkännage sig prövotiden kan neka mig arbetsförmedlingen mitt uppehälle? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Du menar ALG 2 för underhåll kan inte l