B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-11

Kostnader för gym och självdeklaration & comma; kan jag sälja det & quest;

Advertisement

Jag går till gymmet eftersom jag har en dålig rygg, men inte är föreskrivet eller så. Kan jag kanske på grund i sina deklarationer lösa någonting?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om du går frivilligt till gymmet för att göra något mot dina ryggproblem, då du betalar frivilligt månadsavgiften i ditt gym, kommer skattemyndigheten skickar sedan ersätta alla kostnader, eftersom ja du måste bevisa att du verkligen har problem med ryggen. Detta kan göra en läkare, då kan du ha rätt till sjukgymnastik som kontrollerar din sjukförsäkring efter inlämning och vanligtvis beviljas. En annan möjlighet skulle vara, du skall flitigt överväga direkt med din hälsa försäkringsbolag, vilka möjligheter du har att få ersättning kostnader.

Nej, men det finns ett trick.

Din chef kan betala 500 euro per år för hälsan hos sina anställda skattefria.

Så om det är att minska du 40 euro i månaden från hans lön, kan han följaktligen betala dasFinessstudio UDN Du sparar skatt UDN social.

Eller ett tips för löneförhandlingar. en ökning i storlek, skulle arbetsgivaren inga aktierelaterade kostnader arbetsgivare för social trygghet.

vår arbetsgivare förutsätter kostnaden per månad för gymmet på cirka 30 €.

BKK Hoesch accepterar Efter avslutad vissa kostnader föranlett.
dessutom får du en bonus häfte i slutet av året per person eller familj som tillhör säkerhetskopiera till 70 euro.

kanske det är värt det en gång i sjukförsäkringen och kontrollera med arbetsgivaren gånger. Det kan vara så att det återvänder vad ja.

Related questions

Om ett kontrakt och LPAR, gym & rpar; void & comma; om avtalet är insyn & quest;

Jag har varit några år i ett gym, inledningsvis med en fast taxa. När jag fick min son, har jag avbrytas utbildning i flera månader, sedan startas igen, men byter planer från Normal till lunch pris. Vid den tiden studion just ändrat sin hela tull syt

Självdeklaration & comma; Hur svarar jag skattekontoret & quest;

Hej! Jag har en fråga. En bekant som har haft liten kommersiell, ett meddelande fick vid skattekontoret, där han har att förklara där kostnaden för tillryggalagd sträcka ifrån ........ Problemet är, har bekant nu varken bilen, som han förra året, kör

Självdeklaration & comma; ingen inkomst bara Underhåll & quest;

Hej alla! Jag har inte haft någon inkomst under 2009, eftersom jag var mammaledig. Dock fick jag en levande för mig och min dotter från min ex-make. Mitt äktenskap var i juni förra året. Måste jag någonsin göra en deklaration? hälsning Lisa Snabbare

Småföretag självdeklaration & comma; vad är alla avdragsgilla & quest;

Hej, jag kan alla lösa som utgifter i resultaträkningen överskott konto (EUR)? Telefonräkning proportionellt. Jag har en Entertainpaket på Telekom (telefon, Internet, Entertainfernsehen i ett paket). Hur stor andel eftersom jag kan ange? En ny skriva

Kan också kostnader för dubbel hushållning hävda & comma; om en är ogift & quest;

Har denna förmån endast för gifta eller kan du också göra utgifter för dubbel hushållning hävdade om man är singel? Dubbel budget innebär att du måste, bland annat 2 lägenheter att prata, en av dem av yrkesmässiga skäl. Oavsett om du nu gift eller in

Kan jag göra reklam kostnader i hyran redan rymma & comma; Om ingen hyran flödade & quest;

Är kostnader som är förknippade med en planerad hyra har redan rymma så affärskostnader i deklarationen? Ja. Dock måste hyra avsikt kännas igen. Annars kan det hända att WK preliminärt accepterade och senare återkallas. Det ger information om du kan

Jag fick sjuklön och komma; då pensionen beviljades & comma; Nu måste jag göra självdeklaration & comma; hur gör att skatt & quest;

Hej Alla, Slå mig eftersom jag inte längre ser till samhället. Jag får sjuklön 2015 från mars 2014 till mars. Då pensionen beviljades retroaktivt till juni 2014. Och nu deklarationen måste göras för 2014. Är det sant att 2014 endast sjuklön från mars

Jobb mix & comma; självständigt och anlitade & comma; som kan säljas och quest; Resekostnader & quest;

Hej Jag kommer i år har förmodligen att betala skatt för första gången, och inte titta igenom ... Jag är för närvarande rapporteras som den minsta entreprenör som musiker och lärare vid skattekontoret. Min inkomst: 320 Euro lärare kontrakt med en gym

Nya försäkringsgivaren & comma; om jag säljer Auto & quest;

Hej! Jag kan leta efter en ny försäkringsgivare, om jag säljer min bil och vill köpa en ny bil? I Fahrzteugwechsel och slutet av försäkringsåret. Vad Mr "Expert", skriver här >> Detta är också när du loggar ut sin bil och igen nästa dag lo

Exchange: Mina Infineon aktier stå vid 3 & comma, 50 Euro & comma; köpas för en Euro & comma; ska jag sälja aktier & quest;

Fråga till aktiemarknaden, mina Infineons aktier är för närvarande på 3,50 euro, köpte tid för 1 euro - ska jag sälja aktierna nu? Det fanns bara en från början - men nu värdena har återhämtat sig något. Tror du att det är mer uppförsbacke - eller sk

0
Views
0
Ccomments