B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-12

Korttidsarbete och förlossning

Advertisement

Hej Alla,

i mitt företag är ganska inne dessa dagar som förkortad arbetstid i många. Förutom mig (man) men nu för närvarande fortfarande att jag säker under månaderna kommer far.

Barn eller icke-barn är ytterst så avgörande för om det finns 67 eller 60% KUG.

men används för beräkningen bara vad som finns på skattekortet för löneberäkning kartan aktuell nem X i företaget ska vara. Men om det inte lyckas ta barnet framför den dag kläckning och följaktligen i den månatliga beräkningen kan inte ta hänsyn till att jag är en far nu, sedan hur man se till att jag i efterhand kommit till saknade 7% eller mindre?

I vården av fallet är så, då liknande.

answers

Det fungerar bara från den månad då förändringen kan anges. Så låt in i kortet från lönekontoret UDN sedan lämna omedelbart för registreringskontoret att ändra födelsebevis. Vid behov kan också ändras en ohnabrechnung.

Hur wfwbinder säger från den månad då det tas upp verk. Wenns dumma kör, måste du ange löner, be Beräkna. Den Steuerr du få ersättning i efterhand kompensera för hela året

Related questions

Kan sjukförsäkring förändrats & comma; även om det är i korttidsarbete och strävan;

Min arbetsgivare har registrerat korttidsarbete på grund av mycket dålig orderläget. Jag hade länge sedan att ändra sjukförsäkringsbolaget. Är det trots kort tid fungerar så bra? Eller ska jag vänta tills jag tillbaka arbetar heltid? Hämtar sjukförsä

Vilka tyska företag har faktiskt varit korttidsarbete infördes & quest;

Eller de vill införa nästa år som en följd av finanskrisen? Hittills har få korttidsarbete som planeras eftersom alla har förlängt jul- och arbetstidskonton försämras. Men det är definitivt biltillverkarna och leverantörerna att vänta. Jag vet att fö

Kan övertid och strävan efter korttidsarbete;

När jag är i permittering, då jag kan göra trots allt betald övertid? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de ett rungande NEJ! För korttidsarbete får bearbetning av arbetsbyrån Kurzarbei

Mindre pension på grund av korttidsarbete och strävan;

Är det genom arbetstiden mindre pension i slutet? Samma fråga fanns mindre än 8 timmar sedan redan. Pensionsavgifterna fortsätta att betalas till ett belopp av 80% av den normala mängden. Lössen kommer att vara mindre än 2 euro per månad om det nciht

Korttidsarbete och ingen aning om hur mycket och period; Kan du tackla med & quest;

Hej! I mitt företag för nästan sex månader anses förkortad arbetstid. Men vi inte få information från vår chef om hur mycket vi kan arbeta på efterfrågan bara kommer "Utseendet på lönelistan." Tyvärr fortfarande behövs det mer. Medan jag kan räk

Kan man vara under gekĂźndigt & quest korttidsarbete;

Min flickvän arbetar förkortad arbetstid. Idag de berättade för mig att det finns rykten i bolaget att det ska finnas uppsägningar snart. Är det på grund under arbetstid? Nej. Under arbetstid ingen anställd kan avslutas just nu. Korttidsarbete är bla

Beräkna gånger korrekt & comma - korttidsarbete; på semester och helgdagar etc & period; - Som & quest;

Tyvärr måste jag göra processen kort. Följande data ges: Normal arbetsvecka utan förkortad arbetstid var: 40 timmar - per dag 8 timmar Korttidsarbete innebär för mig: 70% arbetar - dvs 28 timmar per vecka Hur är det när semester eller en semester är?

Mindre föräldrapenning genom korttidsarbete och sol, action & quest;

Jag får mina pengar Elter kommunikation nyligen. På grund av 3 månader korttidsarbete, är det nu varit lägre. Nu min fråga: Vad lag måste göra för att överklaga minskning opposition. Kan ett eventuellt på Gleichheitsgrundatz rap eftersom så görs inge

Ledighet för korttidsarbete och strävan;

Min arbetsgivare har lyft korttidsarbete efter ett halvår äntligen tillbaka, och hela företaget arbetar heltid igen. Under arbetstid, arbetstid var så låg att jag faktiskt tagit semester och genomarbetad. Jag hade också vid den här tiden hade ledighe

Arbetsförmedlingen: Bör nu utvidgas och quest bidragsperioden på korttidsarbete;

Förändringar i arbetsförmedlingen, den tid då rätten till korttidsarbete som ska förlängas, betyder någon som vet exakt? Varaktigheten förlängdes men bara till 18 månader. Vad bör en längre arbetstid för att få det? Om ett företag inte hantera i 18 m

0
Views
0
Ccomments