B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter fastigheter försäljning spekulation period fastigheter & plus; rea fast egendom inköpsavtal 2015-03-29

köpeavtal egendom före utgången av den beskattningsperiod - avslutat köpeavtalet efter

Advertisement

Situationen: För en hyrd objekt jag har en köpare som bara vill köpa UD, om den är tom. En försäljning är för mig först efter 10-års spekulationer aktuella perioden, eftersom det slutar i lite mer än ett år. Alltså, jag hade tillräckligt med tid att avbryta mina hyresgäster (Huset tar en eh vara helt återställd, vilket knappast skulle vara möjligt med hyresgäster). Vad skatt fallgropar som finns i det här fallet? Kan jag avsluta med köparen ett köpeavtal där en reservation ingår i förhållande till hyresgästen frihet? Kan det hända mig, att skattekontoret detta köp av titeln känner inte igen och beskattas? Tack för ditt hjälp svar på förhand!

answers

Titta på gånger här:

http: //www.finanzfrage.net/frage/gestaltungsfrage-zur-frist-bei-privaten-veraeus ...

Lösningen där (förtur) kommer sannolikt att vara den renaste och när notarie bra abeitet Jag ser med dig några problem.

Köparen kan också vara ett tillfälligt (tills strax efter spekulationer perioden) och villkorad (bereda) lämna förvärvserbjudande som du kan acceptera inom tidsfristen. Även om det kommer det närmaste i jag var inte säker på vad anbleangt skatteeffekten. Jag tror att skattekontoret terminlich gör köparen ingen köpeavtal. Endast bör bekräfta en advokat.

Kanske kan du också kombinera med varandra. Bara veta att åtminstone den ena sidan också kan backa annars skattemyndigheten startar från ett köpeavtal.

Det måste vara närvarande och om köparen inte behöver accepteras av du anger en kvarstående risk kvarstående risker. Du måste veta att skattekontoret antar i alltför liten kvarstående risk att köpeavtalet slutfördes den spekulativa period dvs.

Jag skulle diskutera med min revisor.

Related questions

Komplott för att sälja före utgången av den beskattningsperiod och period; & Newline, Kan reklamkostnader eller kostnader för bortskaffande dra av förskottsbetalning straff från vinsten & quest;

Jag säljer min tomt inom den spekulativa period. Det kommer att komma ut en vinst efter avdrag för kostnader. Kan förtida återbetalning av banken, där vinsten återstående dras in för att minska den beskattningsbara inkomsten? Hej! Förskottsbetalning

Spekulation skatt när de betalas min andel av egendom före utgången av 10-årsperioden

God dag, Jag vill efter min skilsmässa avstå min andel av en (av min ex-fru med barnen ockuperade) egendom och får för ca € 25tsd aktie. Den 10-åriga period löper ut först i juni 2016:e Hur hög är skatter som tas ut på det innan tidsfristen? Snabbare

Försäljning av fast egendom före utgången av 12 år

År 2009 köpte jag en bit mark, eftersom jag ville ändra lokalt. Det var fullt finansierade, men fastighetsregistret säkring för banken gjordes på min egendom där jag bor. Så fastigheten i landet är fri från hinder. Jag vill sälja, men eftersom jag bo

UPPSÅTLIG bedrägeri på notarie egendom köpeavtal enligt döljande av laster & quest;

En vän kan vara en bedragare eller ens Heiratsschwindler aufgesessen. Hur som helst, hon har gett det hela hennes besparingar på cirka 100 tusen euro, efter att ha övertalat henne att underteckna ett köpeavtal på land halvor, även om bara en annan ly

Har min mor betalas till Inland Revenue & quest;

Min mamma sålde sitt hus, nu skriver till skatteverket och att göra ett uttalande även om du inte längre tvungen att göra några deklarationer för år. Hon är pensionerad och bara Witwenrente.Muß nu betala vad för hus försäljning till regeringen? Snabb

Sälja en hyrd lägenhet innan spekulation perioden & quest;

I februari 2010 köpte jag och hyrde en lägenhet för investeringar. Nu undrar jag om jag lämnar lägenheten (före utgången av den beskattningsperiod) att sälja. Jag talar i första hand om beskattning av vinster, mindre till den återstående lån på banke

Spekulation skatt på en fastighet - delvis köpt & comma; delvis betalats

Hej! Låt oss anta, Person A har under 2010 köpt ett hus från hennes moster Z (inköpspris € 30,000). A har huset bara varför blir så billigt eftersom moster A Z har behållit det igen krediterades till inköpspriset 20.000 € från skattebyrån. Under 2011

Hur man sparar på skatter och strävan genom en fastighetsköp;

Igår dök in i mitt fönster Reklam på med slogan: Spara skatter av fastighetsinvesteringar! eller något liknande. Kan spara skatt jag verkligen, om jag istället sätta mina pengar på ett sparkonto eller en investeringsfond i fastigheter? Hur påverkar d

Vilka myndigheter vill köpa fastighetsinformation och quest;

Vilka myndigheter har jag efter att jag har köpt ett hem check. Måste jag aktivt närma sig myndigheterna eller rapport tittade med mig? Vem får ett ägarbyte rapporterade allt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade re

Där kontakt och komma; Om du har avslutat ett avtal före utgången och annullering avdrag fick & quest;

Där kan man vända sig till om en avbokning avdrag drogs tillbaka, på grund av förtida uppsägning av en livförsäkring? Det finns en ny högsta domstolens dom som försäkringsbolag måste betala det. Ska vi vända sig direkt till företaget och be om denna