B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

kontrakt Juridiska ersättning moraliska omoralisk 2017-01-12

Kontrakt sterilisering omoralisk & quest;

Advertisement

Nyligen hörde jag i min krets, att en ung kvinna har gått med på att fira födelsen av hennes första barn med den läkare som ska föda barn med kejsarsnitt, att låta samma fall göra sterilisering. Det kommer att betalas separat och sig själva. Men om ett sådant avtal är inte omoraliskt?

answers

Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Frågan om moral är absolut avgörande för frågan om ersättning eller lön; nämligen när en sådan nära, du betalar inte. Läkaren kan därför gå tom eller inte ta emot betalning i efterskott om samråd med sterilisering vore omoraliskt och han skulle köra det. Men det är verkligen en förändring i social perception. Därför kommer kontraktet anses i ditt fall idag förmodligen inte (längre!) Som omoralisk.

Vad är så omoraliskt. Den unga kvinnan kan avgöra om de vill fortsätta eller inte barn men själva. Du bazahlt själv. Var är problemet?

Related questions

Vilka avgifter i kontrakt för arbete & quest;

Hej! Jag arbetar under månaderna februari och mars på grundval av ett kontrakt för månaden. För februari jag få 600 euro, för mars 1100. Upp till 31,3. Jag anses vara en student. Nu skulle jag vara intresserad, som laddar (skatter, pensionsavgift) ja

Hur många utsläppsrätter för Riester kontrakt faktiskt hämtas & quest;

Någon som vet hur många utsläppsrätter (värde i euro) kommer att faktiskt nås för Riester kontrakt utsläppsrätter Application Centre? Jag har hört att en hel del "Riesterer" inte gör det ... Vad händer med pengarna? Kan staten att arbeta med det

Om en Rürup kontrakt räknas folkpension & quest;

Är det någon som vet hur det beter sig med Rürup kontrakt? Om denna pension kredit vid en ålder på en grundtrygghet? Men naturligtvis. Principen är alltid egen post innan man använder det kollektiva. Faktiskt ganska logiskt, eller hur? En pension är

I Riesterrente inga garantier avtalad tid och komma; Kan Riester kontrakt eller förändring & quest;

Vän hänvisar redan deras Riesterrente. Men mannen är men allvarligt sjuk och de kontrollera utbudet i fallet överlevande. Mannen hade inte satt garantitiden på sin Riester kontrakt, får han ändra avtalet ännu? Eller är det för sent och tilläggspensio

Orimliga avgifter mobiloperatörerna som betalas & komma; fortfarande låst & comma; kan jag kontrakt utan förvarning & quest;

Orimliga avgift Jag har mobiloperatör nu betalas, det var laddat, men Vodafone inaktiverar mitt internet stick fortfarande kan jag därför säga upp avtalet? Vill komma tillbaka till min Telekom, som en opålitlig leverantör, kan jag inte göra, har bara

5 år kontrakt eller lagliga & quest;

Min vän har fullgjort försäkrings med en god vän och har varit under en längre tid. Människan har ett avtal funnits i 8 år. Han har tagit hand om, alltid betalat och accepterat alla ändra på det. Han fick också under 2010 ändringar i avtalet med en f

När jag avbryta mitt kontrakt från gym & quest;

Jag har sedan juni 2015 en två-års kontrakt med Injoy. Nu lämnar jag utsatt detta kontrakt på grund av höftoperation för 3 månader / vila. När jag måste meddela vid närmaste åren? Om vi ​​viloläge från November utomlands - hur kunde jag göra? Så, van

När kan jag införliva Riester kontrakt i bostadslån och komma; Terminal kontrakt lätt re & quest;

Kan jag har ett bostadsområde Riester kontrakt med Euro 7000 som ett specialfoder till ett bostadslån? Och när det är vettigt? Om kostnaderna för upplösning u. Nya bostäder Riester för högt, som skulle värdet innan kontraktet löper ut? JA - Eftersom

Mäklare-alone kontrakt upphöra och quest;

Det handlar om att sälja huset min 80 år Eltern.Seit ungefär ett år, det finns en enda kontrakt med en mäklare. Även om det fanns många besök, men hittills har inga köpare. Eftersom jag bor mycket långt borta, kan jag inte spendera så mycket mig. Det

Kommer på en långsiktig skada från ett gym kontrakt backa ut & quest;

Om du har möjlighet att komma ut igen i en långsiktig skada från ett gym kontrakt, om det är uppenbart att det kommer att vara ett kontrakt för en lång tid är inte tillåtet? Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advok

1
Views
0
Ccomments