B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-26

Konton utan förvarning blockerad på grund av byte av adress

Advertisement

Min bank (Postbank) har jag låst alla mina konton plötsligt i snabbköpet inte kunde betala med kort vid automaten var också något mer, då är jag i butiken, tanken var kort bröts sedan motbok plötsligt också blockeras. Hab på banken kallas kvinnan på telefonen sade antagligen för att jag flyttade för ett år sedan och inte informera min nya adress. Och jag har men en omdirigering på posten! lämna. Väl åtminstone gör jag Internetbank min stående order helt enkelt inte genomförs men avbröts debiteringar även ett annat arbete och jag måste fortfarande betala pengar för att avbryta. Banken kan göra detta lätt så utan förvarning alla lås ?? Hade jag åtminstone kan ge en varning över Internetbank eftersom du kan slutligen även skicka meddelanden och den anställde vid disken skulle även då vara densamma för att säga att jag måste ändra min adress också på Postbank separat. Kan agera mot vilka jag på något sätt, jag tror att det är något av upprörande !!

answers

Hej Seevy,

mig är som tyvärr hände. Även utan förvarning. Väl inte riktigt. PB har mig väl informerade genom en skrivelse att min adress inte längre stämmer, och nu kommer: du skickade brevet till den gamla adressen. Smart. Eftersom omdirigering gäller inte Bank Post! Även i övrigt inga tecken på Internetbank eller telefon eller e-post. Även om jag annars varenda jävla get.
Ja självklart, jag ditt eget fel. Inom bygg Tress glömde jag bara banken informerade. Till alla jag har den nya adressen ges inte bara till banken. Jag kan vara i A ... bita. Men aldrig tänka eftersom vi har nu igenom. Hur som helst, det är inte konsten som utövas av Postbank för ljus.
Det finns också positiva exempel. Till exempel har vi ingått ett sparavtal på LBS på Sparkasse. Så jag sa den nya adressen av sparbanken. Tyvärr har forskare glömt adress att passera. Men varför ingenting har förbjudits, men en adress utredning till 8,50 € beroende men jag fick ersättning.

Och till de andra här som uppenbarligen är födda moralist:

Du har rätt, vi är att skylla. Ändå finns det en del av Postbank reagerar olika. Vi är i slutändan kunder.

Apolena hälsning

Exakt samma sak hände mig. Vi har flyttat, min fru har banken för vårt gemensamma konto (!) Medde vår nya adress. Efter mer än två år (!) Faller inte i Postbank till att det har just undertecknat min fru, I. Daraufhuin är ingen varning (!) Blockerad vårt konto. Telefonnummer, e är kända, kontakt via online-portal skulle ha varit möjligt. Konsekvens: debiteringar inställda betalkort accepteras vid betalning även utan förvarning, men senare avbokning betalning. Bill of inkassoföretag (70 euro), förseningsavgifter, en massa problem och kostnader. Reaktionspostbank: Standard svar, klandra mig ges ingen ursäkt, ingen ersättning.
Mål i klagomål management är inte "nöjda kunder", men "seger över kunden".
Beteendet hos Postbank är arrogant, respektlöst och stum. Konsekvens för oss. Uppsägning av alla våra konton och negativa täckning för de kommande 50 åren Gå inte till postkontoret bank, det är kundservice inte där!

På något sätt vände .. arbetar du på Postbank.

Banken har till oss 30 € krediteras på grund av besvär, efter att vi har bekräftat adress och har deponerat en andra postadress. Dum eftersom Postbank inte får regleras, för att skicka e-post till den andra adressen, kommer du att fortsätta om överlämnande ordning (Anläggningen ja).

Och enats om att inte vid disken för ansvarig ..

Omdirigering fungerar.

Du bor i lägenheten, har en sjuksköterska och en annan ta hand om ditt inlägg.

Hittills har allt fungerat.

Nu berätta något vi ska ändra, om ingenting har förändrats, förutom att posten vidarebefordras till det fungerar bra, med undantag för tjänsten.

har flyttat ett år sedan

Detta gör verkligen mållös. Du registrerar med banken inte och är nu på Mosern? Banken har din nuvarande adress att veta om bara för att det tjänar till att identifiera kunden. Dessutom vissa handlingar är -Steuerbescheinigungen Till exempel i originalet som ska sändas. Hur är det möjligt utan nuvarande adress? Postbank har agerat helt korrekt.

Förmodligen står någonstans i termerna i den. Jag vet försäkringen, så att regleras i de politiska villkor som måste meddelas att möta förändringar. Inte göra det, begår ett Obligenheitsverletzung och måste bära de resulterande konsekvenser.

Förmodligen detta kommer att regleras på samma sätt som banker. En adress för vidarebefordran är bekvämt, men ersätter inte anmälan till banken etc.

Men jag ger dig rätt, att det finns en varning skulle lugna kan ge.

På något sätt ganska vriden. Det finns en Meldrecht i Tyskland att underteckna med kravet på en parad i det nya samhället. Av goda skäl natürlich.als fysisk person måste du vara bara tillgängliga för myndigheter, försäkringsbolag, banker - att dela på saker i vardagen.

Spurlos försvinna och då fortfarande klagar ....

Villkoren för Postbank ger naturligt att räkenskaperna är låsta, om individen är inte längre nås på adressen gång rapporterats.

Och det är vad som hände.

Skitsnack! Vi råkade också, vi har satt upp en vidarebefordran eftersom min mamma uppför trapporna inte kan klättra. Eftersom det inte bara kan låsa den, ringde mig den rättsliga grunden för denna åtgärd.

Från Villkor Postbank - den "deltagande och kundkännedom":

En riktig reglering av affärstransaktioner, är det nödvändigt att kunden av banken, och om möjligt kontoförande kontor
Ändrar sitt namn och adress (...)
meddelar skriftligen.

Att du inte göra, och därför ett konto suspension av säkerhetsskäl är helt normalt.

En vidarebefordran ordning på posten har alltså absolut ingenting att göra. Många bank sändningar inte vidarebefordras även av säkerhetsskäl, men endast levereras till den registrerade adressen på banken.

  • du är den del av banken åtar sig att meddela den aktuella adressen
  • enligt penningtvättslagen är banken skyldig att hålla informationen aktuell. Om verhandenen information från bankens perspektiv har förändrats, kan det avgöra eller agera som i fallet med ett konto lockout, den nya data

En omdirigering läker inte skyldigheten att hålla adressdata för närvarande. Jag misstänker att banken har försökt att skicka dokument och kom tillbaka. Och sedan?

Kanske du har försökt att berätta stegen, men om även åter det här inlägget?

Om omdirigering fortfarande aktiv, skulle Postbank inte märker adressändringen.

Det skulle kunna kallas ett skydd för du ser, för vem vet vad som händer och som är på fri fot på kontot ....

Den här berättar en adressändring av sin bank den mest normala sak i världen, kan frågan inte tas på allvar, av denna anledning.

Related questions

På grund av byte av arbetsgivare pensions Switch & quest;

Hej! Fram till mitten av 2008, hade jag flitigt betalat i mitt tidigare pensionsfond. På grund av täta byten av arbetsgivare Jag har hittat en arbetsgivare som inte fungerar med min tidigare pension tillsammans. Jag fick veta att jag kan ta värdet i

Extra Uppsägning av en golfklubba på grund av byte av bostad om 200km

Har efter 20 års medlemskap i en golfklubb utomordentligt avslutas (efter 30.9.12) på grund av min byte av bostad från Amberg till München. Om jag vägrade av styrelsen, men står i stadgan som giltiga skäl ett extraordinärt upphörande är möjlig. Det f

Kontot blockerad på grund av skuld och komma; vad kan du göra & quest;

Om bankkontot redan låst eftersom MRP är maxade ut och direktdebiteringar etc. kan inte lossna, hur kan du gå då? Hur kan man hantera situationen? Tack för ditt råd Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Be

Krditkarte och Maestro-kort blockerad på grund av stöld och komma; varför karta Fru & quest;

Igår en vän stals på tåget av väskan. Han kallade det, att låta 116.116 att avsluta sin Kartn. Dock sade hotline att för alla korten påverkade kontot är låst, kortet för maken. Mir var också stulit alla värdesaker på semester förra året och eftersom

Ska vi i provins Extra byte sin adress och komma; om åtminSpar kunden är & quest;

Måste Extra byte på regional sin adress när på Sparkasse kund är och adressen har ändrats där? Någon som vet? De som inte ihop på något sätt? Då är det tillräckligt om du ändrar en av de två sitt tal rätt? En ny adress måste anges för alla dina parti

Vandrar DISPO ram & comma; om jag byta bank & quest;

När jag lade mitt konto t.ex. på grund av byte av arbete till en annan bank, sedan flyttade min DISPO ram eller måste man vänta följa (3 löneutbetalningar ???). Med Schufa information skulle den nya banken fortfarande vet MRP ramverk som hade varit,

Lohnpfändung betalade & comma; men inte färdiga & quest;

Hej, har en vän som vidtagits för att hjälpa sin mamma från en finansiell flaskhals i 1982, 18 år, ett lån på $ 5000. De amorteringar betalades av sin mor. Hon har aldrig hört talas om det. I februari 2016 (!) Var hennes arbetsgivare sedan meddelas o

Direkt försäkring trots tillägget modifiering undantas strävan efter 15 år &;

Jag har sedan 1996 genomfört en direktförsäkring som skulle vara i 2023 till följd. På grund av byte av arbetsgivare var 2013 kontrakt ändring som ett tillägg (Policy nr. Bibehölls!) Anpassad och anpassad version summa. Min fråga: Är detta fortfarand

Finns det en skillnad mellan ett sparkonto och en penningmarknad konto quest;

Någon som vet skillnaden mellan ett sparkonto och en penningmarknaden konto? Vem kan förklara det för mig? Enligt http://www.tagesgeldvergleich.net/tagesgeld-lexikon/geldmarktkonto.html kan också vara bunden till en viss tid, en penningmarknaden kont

barn anhöriga svarar utmätning av Ex-

Hello enda gånger ... har följande cal .... ß Annæ chop hade förra veckan fritt ogv ett verkställ Dingens erhållits här för en annan sak, nu har ansluten mig att mitt barn har för anhöriga för. denna tillämpning blygsam eftersom 20.01.2012 är med hon

0
Views
0
Ccomments